רונה ותגל היקרות, חג פורים שמח

מלאה

New member
רונה ותגל היקרות, חג פורים שמח

הלוואי שפורים הבא תחגגו בריאות ומאושרות, בכל פעם שקשה תחשבו על הימים היפים שעוד יגיעו אתן יודעות שהכל יגמר (-B. רונה ``לא מרשה`` לך להתיאש עיזבי את הלימודים ואת הכל ותמשיכי בדבר החשוב ביותר במלחמה לחיים בריאים. אם לא תעשי זאת עכשיו תצטרכי לעשות זאת בפעם אחרת,זכרי שהמצב שבו את נמצאת פגע לך בחיים תקינים, אז למה לחזור שוב לזוטות החיים שאת עדיין לא סימת להשקיע בעצמך?! הלמודים יחכו תמשיכי בטיפול. תגל אני מבינה את הרצון שלך להתנתק טיפול זה לא דבר קל אבל זיכרי כולנו מתגעגעות ומקוות שתחזרי בריאה ומחוזקת.

t@gel

New member
תודה לך נשמה

הלוואי והייתי מאמינה שאחזור לכאן ובכלל ייזכרו אותי. אני אנסה להשלים את החסר, אבל זה לא קל. אני מתנתקת עד שאדע מה קורה איתי... מה שלומך מתוקונת? מה קורה איתך? פורים שמח אוהבת, אני

כבר כתבתי לך שאף אחד לא ישכח אותך..

למטה, ועוד יותר למטה....ואם צריך, אכתוב זאת שוב. שוב. ושוב. את יקרה לנו מידיי. הרבה יותר מידיי. ואל תחשבי שיש לנו זיכרון כזה קצר....אנחנו לא בנות יענה. ובתור מנהלת פורום מחליפה(חצי משרה), יש לך את הרשות להתנתק כמה שאת רק מרגישה צורך. רק אל תשכחי, שגם כשאת לא פה - אנחנו איתך תמיד. מלוות, שומרות, ומוכנות לעשות הכל בשבילך. רק שתרגישי טוב. אלוהים שם למעלה... שמור על המלאך היקר הזה. הוא יקר לנו כל כך. ועוד יותר.

מלאונת יקרה - חג שמח גם לך.

שיהיה לך חג פורים שמח, ספרי ושתפי אותנו אחרי זה איך עבר... ואם יצא לך לפגוש את ניב, תיתני לה חיבוק ענק בשמי.... והנה, קחי אחד גם בשבילך. אני שולחת לך עכשיו בדואר אויר...קיבלת? שלך מאיה

למעלה