רון חולדאי: להפעיל תחבורה ציבורית גם בשבת
רון חולדאי: להפעיל תחבורה ציבורית גם בשבתידיעות וכתבות מהרשת![]()
![]()
רון חולדאי: להפעיל תחבורה ציבורית גם בשבתידיעות וכתבות מהרשת![]()
![]()
נשמע כמו מישהו שרץ לפוליטיקהרון חולדאי: להפעיל תחבורה ציבורית גם בשבת
עצם האמירה זו התחלה טובהנשמע כמו מישהו שרץ לפוליטיקה
סביר להניח שגם אותו נראה ביחד עם ש"ס בממשלה ......וגם אז כמובן לא תיהיה תחבורה ציבורית בשבת .
חולדאי כבר אמר את זה ובסוף התקפלעצם האמירה זו התחלה טובה
תקן אותי אם אני טועה, אבל מאז אבא חושי לא שמענו התבטאות כזאת של ראש עיר בישראל.
עברנו משהו במדינה הזאת בשנה האחרונהחולדאי כבר אמר את זה ובסוף התקפל
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3989162,00.html
בשנה האחרונה הפכנו ליותר פופוליסטים..עברנו משהו במדינה הזאת בשנה האחרונה
אני אופטימי![]()
בתל אביב אין קוי מהדריןעצם האמירה זו התחלה טובה
תקן אותי אם אני טועה, אבל מאז אבא חושי לא שמענו התבטאות כזאת של ראש עיר בישראל.
יש קווים. אבל בכמות אחרתבתל אביב אין קוי מהדרין
ככה שזה לא רלבנטי להיותו ראש עיר . זאת אמירה שנועדה להכין את הקרקע לכניסתו של חולדאי לפוליטיקה (אחת מכמה אגב).
אה אוקייש קווים. אבל בכמות אחרת
כמובן לא אותה הכמות של הקווים בבני ברק. אבל יש מעט קווים, שיכולים להקרא "קווי מהדרין". ביניהם הקווים השונים מנווה שרת לאשדוד ולירושלים בהפעלת "ויאוליה".
לא רק ויאולה, גם אגד...יש קווים. אבל בכמות אחרת
כמובן לא אותה הכמות של הקווים בבני ברק. אבל יש מעט קווים, שיכולים להקרא "קווי מהדרין". ביניהם הקווים השונים מנווה שרת לאשדוד ולירושלים בהפעלת "ויאוליה".
לא ידעתי על אותן חלופותלא רק ויאולה, גם אגד...
חלק מהקווים שנוסעים מבני ברק למקומות שונים יוצאים מרמת החייל, בינהם קו 402, קווים 350/351 לאשדוד, קו 318 לרחובות ועוד... דר"א יש את 279 מת"א לאלעד... לא יודע מה איתו ואף פעם לא עליתי עליו, אבל משום מה קווי אלעד תמיד נתפסו אצלי כסוג של קווי מהדרין כאלו.
לא ממש, הם דיי זהים גם במרכז וגם באשדוד.לא ידעתי על אותן חלופות
את קו 279 אני מכיר. נראה, שהוא עם פחות נוסעים, באופן יחסי ל-280 בני ברק-אלעד. אבל לא ידעתי על חלופות הקווים האחרים של חברת האם "אגד". חשבתי, שקו 322 "ויאוליה" הוא למעשה 350/351, המוארך לרמת החי"ל. מכאן אני מבין, שכנראה יש הבדל במסלול בתוך אשדוד בין 322 ל-350/351.
אם כך, יש מן כפילות בין הקוויםלא ממש, הם דיי זהים גם במרכז וגם באשדוד.
הסיבה היא כי החרדים באשדוד רצו שויאולה תהיהאם כך, יש מן כפילות בין הקווים
אם חלופות קווים 350/351 ו-322 די זהים במסלולם, אז קיימת מן כפילות בין הקווים, כאשר לכל אחד מהם חברה מפעילה אחרת.
הסיבה היא כי החרדים באשדוד רצו שויאולה תהיה
זו שתפעיל את קווי המהדרין וליאולה יש הרי זיכיון על קווי אשדוד - ת"א אז הקו שהיא בחרה להקים היה חייב לסיים/להתחיל את מסלולו בתל אביב. קווים 350/351 מתחילים את מסלולם בראול ולנברג, יש להם תחנה בתחילת הגשר לכיוון קניון איילון. אם אני לא טועה יש להם עוד תחנה ממש ביציאה מהחניון שם, אבל בזה אני אל בטוח, אולי רק לקו 400 דן יש שם תחנה... בכל מקרה גם אגד וגם ויאולה עוברים ברחוב רבי עקיבא שבבני ברק בועד 322 נוסע ישירות לכהנמן, קווים 350/351 מסתובבים עוד קצת דרך חזון איש ורחוב עזרא ואז מתחבירם לכהנמן. באשדוד שתי החברות נכנסות דרך צומת הנמל (אגד מורידים ומעלים שם בהתאם לכיון הנסיעה ולויאולה אין תחנה שם). לאחר מכן שתי החברות נוסעות ישירות לרובע ג', עוברות לרובע ז' וגומרות את המסלול ברובע ח'. יש מקומות באשדוד שהתחנות משותפות ויש מקומות שלא. אבל עצם זה ששתי החברות עברות באותן הרובעים ולא תמיד באותם הרחובות, זה לא ממש משנה, כי מדובר במרחק הליכה של 2 דקות לכל היותר בין אגד לויאולה...
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.