רון דרמון מקום חמישי באליפות העולם

• פותח הנושא yhe1
  • פורסם בתאריך

yhe1

New member
רון דרמון מקום חמישי באליפות העולם

אנחנו מברכים את רון דרמון, ספורטאי נייקי, על זכייתו במקום החמישי המכובד באליפות העולם לטריאתלון לנוער עד גיל 19. זהו אחד מההישגים הגדולים ביותר של טריאתלט ישראלי ורון עשה אותו כשהוא עדיין לא בן 18. כל הכבוד מכולנו בנייקי.

oikeroi

New member
ברכות ומחשבות

חצי שעה של "חדשות הספורט". כתבות על המשחק המרתק אתמול בין הפועל חיפה לבני יהודה, על משחק אימון של הפועל ירושלים בכדורסל, על החיזוק החדש של מכבי, ליברפול נגד מישהו (0-0), כתבה של 10 דקות על שחקן בהפועל תל אביב, כדורסל מאליפות העולם (אנחנו לא שם אגב), ואפילו וידאו של שוער מהליגה המרוקאית שפיספס פנדל. אכן תוכנית מלאה תכנים חשובים. ישארלי שסיים חמישי (!!!!!!!!!!!!!!!) באליפות העולם בטריאתלון? אה, את מי זה מעניין? אפשר לחשוב שהספורט אצלינו משופע בהישגים כאלו. ברכות לאתלטים.

Shurik621

New member
נכון.... ../images/Emo10.gif

גם באינטרנט - לא מצאתי שום איזכור להישג המדהים הזה... בעייתי משהו

ואבנר ארד מאיילות מקום שני בגילאי 75+ באליפות

העולם בתוצאה של 3:09 כל הכבוד

oikeroi

New member
צבי סליחה, אבל התגובה שלך לא לעניין

מה הקשר בין הישגו המדהים של הבחור למה שכתבתי? ולמה שאתה כתבת? האם חשבת שאולי בירכתי אותו שלא דרך הפורום? האם העברתי ביקורת עליו ? על מאמנו? על האגודה שלו? צר לי שאני עונה לך ככה אבל במקום לדון בעניין שכתבתי בהודעה שלי, אנחנו מתנצחים ב "אפילו כאן מתעסקים בדברים אחרים, כמה חבל". באמת חבל שזה המקום אליו אתה לוקח את הדיון. זה לא לעניין ובטח לא ממישהו שנגע בצמרת העולמית בתחרות איש הברזל ומעולם לא הוזכר בשום כלי תקשרות. לעניין השני. נגיד שהיום בערב, תפתח מהדורת חדשות הספורט, שחלק לא קטן מזמן השידור שלה מוקדש לחסויות, בכתבה על האתלט הישראלי שסיים במקום החמישי באליפות העולם בתריאתלון. יש לכם ספק בכלל שתוך 24 שעות הוא מוצא לעצמו ספונסר? האם אוכלוסיית הרצים/תריאתלטים/שחיינים/רוכבי אופניים אינה גדולה מספיק (כן, גם בתור כח צרכני) כדי שהתקשורת המקומית תתיחס אליה?

oikeroi

New member
ורק כדי להמחיש

תראה את ההודעה של "cohen family" בשרשור למטה ("יאללה... לפרגן...")

atid1

New member
תותח על!!! כבוד גדול וצפיה לעתיד וורוד

לטריאתלון הישראלי.

אורי לא לא לא הבנת אותי

כתבת נכון ומדויק ,אין היתיחסות משום גורם,ואני אומר שאפילו כאן בפורום אין היתיחסות כמעט,צר לי שלא הסברתי מספיק נכון.

oikeroi

New member
אתה צודק ואני מתנצל על ההתלהמות בדברי.

קבל את התנצלותי.

amir bachar

New member
צביקה שתיסע פעם לאליפות עולם

לקבוצות גיל תתקשר אלי אשמח להשתתף שם גם פעם אחת נוכל לעשות שמח לא???- השנה לא יצא זה נפל בתיזמון לא טוב של חג.

אלוף אמיתי

כל הכבוד על ההישג! אין - הטריאתלון הישראלי יכול להיות מאוד גאה בנוער שגדל היום!

למעלה