רומנטיקה נוסלגית

טל-יה

New member
רומנטיקה נוסלגית ../images/Emo23.gif

מחר חוגגים חלק או הרוב של האנשימים את יום ולנטיין אמנם לנו יש חג אהבה ישראלי עברי משלנו אבל בעצם מ'כפתתתתת לנו לחגוג עוד רומנטיקה נוספת כמו שנחגגת אצל "הדוד סם" או בארצות אירופה . מה כ'יפת לקבל חיזורים ואיזה תצ'ומי קטן ממישהו אהוב? איזה שיר קטן . או למרוח על הראי באודם הרי אהבה וחיזורים תמיד מתקבלים בברכה. אז נכון לעבר להווה איך נהגתם לחגוג? מה הדבר הנועז שעשיתם ביום האהבה או בכלל כזוג חברים , כזוג נשוי? היה לכם אהוב מיתולוגי שנפרדתם ממנו ואתם עדיין מתרפקים על זכרון בענן כזה? איזה שיר רומנטי הוא שלכם. עושה לכם זרמים בגוף ובתוספת של חיוך ממזרי (לא רציתי להגיד את המילה חצי XXXX מי שמכיר אותי יודע למה התכוונה המשוררת
צ'חקו צ'חקו למה לא?) הידד האח סיפורימפו
ואני מאחלת לכם יום אהבה שמיייח

magy

New member
חג נהדר.....

אם יש עם מי לחגוג אותו...... ואם יש עם מי - לא צריך את החג...... כי אז - כל יום הוא - חג.......

יש לי יום יום חג יש לי חג יום יום

הללויה. אצל שרלה שרון השבוע הייתהתוכנית של שירים שעוסקים במילה הללויה. החל מהשיר המיתולוגי הללויה שזכה באירוויזיון ובשאר שירים אחרים. היינו לפני כחודש בהופעה של שרלה שרון והאנרגיות שזורמות בערב שכזה פשוט מדהימות. אולי זו ההתרפקות על ארץ ישראל של פעם ואולי מדובר במשהו אחר אבל כשרואים את האנשים שרים בכל לב מרגישים ורואים את אנשי ארץ ישראל היפה. הנסחף

הללויה ../images/Emo79.gif

אדם חוזר וקציר יומו צנוע הוא ודל ועל גבו צרות החול עומסות לו כמגדל. הוא לפניו רואה פתאום את שתי עיניה של בתו והוא אז שר והן איתו שרות הללויה. הללויה וזה השיר עולה מכל פינות העיר כשהאדם ושתי עיני בתו שרים הללויה. בונה אדם את בניניו מאבן וקלפים. יום יום טורח ועמל יום יום הם נטרפים. אבל אל מול חורבן קלפיו עולה השמש מעליו והוא אוסף אותם אליו ושר הללויה. הללויה .... פרושים ימי לפני האל יודע הוא דרכי וכל שירי כמו תפילות שולחו למרחקים. וכישגיע סוף התוי אנעל בשקט את חיי. ושיר חדש צעיר וחי יושר הללויה. הללויה ..... מילים : יעקב גלפז לחן : מני גל. הנסחף

לא מרגיש לי רומנטי אבל...

רומנטי מאוד בקניונים.....(
עושים עסקים טובים מ"רומנטיקה", היה נחמד דווקא לראות בני נוער וצעירים יותר ופחות עטים על לבבות משוקולדים ונרות ריחניים.....באמת יותר עדיף שיקנו שוקולד לבבי מנייר הדבקה של מלחמה... ובעניין אהוב מיתולוגי....ריצ'י איך לא? (

למעלה