רומנטיקה גברית מס`4

• פותח הנושא nando
  • פורסם בתאריך

nando

New member
רומנטיקה גברית מס`4

משבר אמון/ דני ליטאני למה את אף פעם לא שמחה אין לך מנוחה, תמיד רוצה הכל בבת אחת, למה את נבהלת מכל שטות פוחדת מטעות תמיד את מוכרחה להיות בטוחה אז אתן לך אותי בכמה דוגמאות ותוכלי אז לבחור אם לצחוק או לבכות אני אדע לפחות שעשיתי הכל בשבילך כן אתן לך אותי בכמה דוגמאות ותוכלי אז לבחור אם לצחוק או לבכות אני אז אדע, לפחות עשיתי הכל בשבילך ספרת שמילדות את כבר דפוקה רצית להיות מלכה תמיד נשארת הבת של השכנה ממול לקחו אותך תמיד די בקלות חיכית להזדמנות אבדת את הראש, כן, סיפור נדוש… אז אתן לך אותי בכמה דוגמאות ותוכלי אז לבחור אם לצחוק או לבכות אני אדע לפחות שעשיתי הכל בשבילך אתן לך אותי בכמה דוגמאות ותוכלי אז לבחור אם לצחוק או לבכות אני אז אדע לפחות עשיתי הכל בשבילך עכשיו את יכולה להיות שמחה קחי לך מנוחה, אני אתך, עובר את המסע נסי לתת בי קצת יותר אמון נמצא את הכיוון הדרך ארוכה ואת מלכה ! אז אתן לך אותי בכמה דוגמאות ותוכלי אז לבחור אם לצחוק או לבכות אני אדע לפחות שעשיתי הכל בשבילך אתן לך אותי בכמה דוגמאות ותוכלי אז לבחור אם לצחוק או לבכות אני אז אדע לפחות שעשיתי הכל בשבילך אתן לך אותי בכמה דוגמאות ותוכלי אז לבחור אם לצחוק או לבכות אני אדע לפחות שעשיתי הכל בשבילך אתן לך אותי בכמה דוגמאות ותוכלי אז לבחור אם לצחוק או לבכות אני אז אדע לפחות שעשיתי הכל בשבילך הכל בשבילך… הכל בשבילך… הכל בשבילך…

למעלה