!!!רולאבוגן סיכום פרק!!!

MUNECA BRAVA

New member
!!!רולאבוגן סיכום פרק!!!

טוב ראיתי שעשו את העבודה במקומי ופתחו שירשור לאתמול ..לא ראיתי הרגע חזרתי מטיול שנתי...בטוחה שלא חסרתי לאף 1 ... המתנה הכי נהדרת שקיבלתי היום,{לא קיבלתי מתנות אבל לא משנה} הפרק של היום!!!!! גדול , ענק ,נ-ה-ד-ר!!!!!!!!! סוף סוף נתגלתה האמת !!!!!!!!!!!!!! פרק פשוט מדהים אני כל כך נהנתי!!! אז מה היה לנו היום? פרננדה מגלה שפירו הוא אח שלה !!!ה-ו-א פשוט שמח .. בהתחלה היה לו קצת קשה לעכל אבל בסוף הכל הסתדר פר ופראן המקסימים האלה ..{היא רוצה ילד ממנו!!!!wtf!?} קוקיס שלנו עושה תחבולות וזה די מצליח לו ,יחסית... פפה מנשק את פרנקו יותר נכון ויולטה היא זו שמנשקת אותו... הוא כמובן לא אהב את זה ודוגרי? אני בטוחה שגם אנחנו לא הויולטה הזאת משגעת אותי! ובלו ופירו? סוף סוף יחד!!!איזה הרמוניה פשוט משלימים אחד את השנייה... האמת אין לי מילים מרוב שנהנתי.. הפרק הכי יפה שהיה עד היום! והסוף? פירו הזה פשוט גדול!!!בא ודפק למקסימה ת'חיבוק של החיים ,חחח הוא נהדר... זהו ,תשרשרו תגובות וכאלה

Jolleen

New member
פרק מהמם ../images/Emo23.gif

שיגע אותי כל הקטע הזה עם בלו שהיא כל פעם מישהי אחרת
בסצינה האחרונה כשהם רקדו מי זאת הייתה? בלו הרגילה או בלו חסרת הזיכרון? כבר נאבדתי בתוך כל הבלאגן הזה
סוף סוףףףףףףף פר ופירו ומקסימה וכל העולם גילה את האמת.. הגיע הזמן! ציפיתי שדייגו האבא קצת יותר יראה התלהבות או התרגשות, כנראה שזה פשוט השחקן גרוע
הסצינות של פירו ובלו מקסימות רק חבל הקטע של הזיכרון של בלו שהורס הכל, אבל נתעלם. פירו מהמם כרגיל
פר ופראן ממש חמודים גם כן
מה הייתה היציאה הזאת שהיא רוצה ילד ממנו?
הקטעים עם פפה/ויולטה, פרנקו, קוטי וכל ה
הזה פשוט משעממים ושטותיים רצח..
בסך הכל פרק מהמםםם!!
בזמן האחרון אני ממש נהנית מהסדרה הזאת!

Ofek The Diva

New member
פרק ממש יפה=]

איזה חמודים פר ופירו =] בלו ופירו- חח אני בשוק מה קרה אזרה פתאום אומץ :) אךךךך איך פירו מנשקקקק:)

MUNECA BRAVA

New member
עוד לא הבנתי מה אתן מוצאות בו...

טוב הוא מקסים והכול אבל קראייייי יש לו לק על האצבעות!

MUNECA BRAVA

New member
מה הבעיה?../images/Emo2.gif../images/Emo6.gif

פחחחחחחחחחחחחח זה לא אומר משו? חחח

Gaunt

New member
גם לחבר שלי יש לק על האצבעות../images/Emo176.gif

ועוד על יד אחת בצבע סגול
ואני אוהבת את פירו

Ofek The Diva

New member
הוא חמוד והכל.. אני לא אומרת שהוא

חתיך הורס הוא כזה חמודיי חח ואז מה הוא פריקי כזה בקיצור התאהבתי חח (טוב נסחפתי קצת) גם במורדים אהבתי אותו:) חיחי והוא ראה אותי בהופעה שלהם גם כשהם היו פה:):) חח ועוד אחרי שראיתי איך הוא מנשקקק אמאאאאא

dulce nofa

New member
ממש אהבתי את הפרק!!!

באמת הפרק הכי יפה שהיה עד עכשיו.. לא חשבתי שכ"כ מהר יתגלה העניין שפירו אח של פר.. אבל יותר טוב שכבר זה התגלה.. לא מרחו את העניין הזה לפחות!! ובלן ופירו כ"כ מתוקים ביחד..!!! זה היה פרק כזה שהכל מסתדר בו...

Gaunt

New member
סבתא יקרה../images/Emo23.gif../images/Emo176.gif

בנחמין הזה דפוק פחד
וקלרה היא ה- מרשעת.. איזו מכשפה.. לא הייתי רוצה אותה בתר אויבת
אני לא אוהבת את בלו
וכל הקטעים האלה עם הפיצול אישיות שלה היו ממש הזויים... מסכן פירו
באמת WTF עם האני רוצה ילד ממך
מסכן איך הוא הסתכל עליה בפחד
פירו לא יודע לקרוא. שמתם לב? הוא ביקש מפר לקרוא לו את המייל ולכתוב במקומו
קוקו ואמדאו קרעו אותי עם היין בבית של מקסימה

MUNECA BRAVA

New member
נכון ,לא נכון

שמעי בנחה אדיוט ברמות וקלרט הזו באמת מנוולת גדולה , חוששני שהיא הולכת לעשות צרות ובגדול ד"א ראית איך היא הסצתכלה על החדר של הבלונדיז
?בכזאת קנאה... אני דווקא אוהבת את בלו ולא ראיתי את הפרק שהיה ביום ראשון אז לא כל כך הבנתי אם היא ממציאה את זה או לא... ובאמת ניראה לי פר היא זו שחטפה מכה בראש חח.. ד"א פירו בטוח יודע לקרוא אחרת איך הוא כותב את השירים או קורא אותם?הוא ניראה לי נורא התרגש או פשוט רצה שאחותו החמודה תקריא לו... עכשיו רק צריך לחכות לראות אם באמת דייגו הוא הבן של מקסימה ושל אמדאו..אני מקווה שזו תיאוריה נכונה בסוף.. אני יכתוב סיכום בפרק הבא... נחכה ונראה

למעלה