רוכבי אופניים חצופים-ראו הוזהרתם
בהתקרבתי הבוקר למעגל תנועה, אני רואה מולי משמאל עובר במעגל רוכב אופניים, אני רואה אותו ומאט, לא מתכוון להיכנס למעגל עד שיחלוף, כשאני יודע שלו זכות הקדימה. אבל הוא, משום מה מאוד מרותק אלי, מסתכל רק אלי, והולך ומאט, תוך שהוא חוסם את הכניסה למעגל ועוצר ליד הרכב שלי אחרי שהוא מטה את האופניים לנתיב הנגדי שלו! רכבי אשר האט כמעט עד כדי עצירה, לא סיפק אותו, הוא רצה שאעצור! מובן שעצרתי כי האדיוט רכב עד אלי עוד ממש על גבול הכניסה לכיכר וחסם את דרכי! החצוף נכנס לי לתוך הנתיב הנגדי בשבילו גם כן, ומעיר לי שאני לא נותן לו זכות קדימה. זה מה שנקרא רוכב אופניים ממורמר. אני מבין מאיפה בא המרמור שלו, אבל הוא מטפס על העצים הלא נכונים בעליל, והגיע הזמן שהמשטרה תסב את תשומת לבה לרכיבה עבריינית של רוכבי אופניים. הם משום מה חושבים ששום חוק לא חל עליהם. דוגמא נוספת, רוכבת אופניים חצופה מתפרצת למעבר חציה עם האופניים שלה ובצעקות צועקת לי לעצור, "הלו יש פה מעבר חצייה!", אני מסביר לה שבמעבר חציה אין לה זכות קדימה ואין לה מה לחפש עליו בכלל, אבל היא מצידה, אומרת עוד שמבחינתה גם בקורקינט היא יכולה לנסוע עליו! אז זהו, קורקינט ממנוע, אופניים, כל כלי הרכב שאינם חייבים ברישוי, הם אלו שנועדו לפורענות הכי גדולה מבחינתי. בלי רישוי רכב ונהיגה, בלי ביטוח ובלי שום הסדרה, בנאדם עולה על איזה "כלי" ומחליט שהוא גם "מכונית" כשנוח לו וגם "כלי מיוחד" כשעוד יותר נוח לו. אני מאמין לכל מילה שהשוטרים אומרים פה על תגובות נהגים כלפיהם, החוצפה וחוסר הבנה בסיסי בחוק שורצים פה בכמויות.