רוחבי מסילות

מצב
הנושא נעול.

ronatd

New member
רוחבי מסילות

רוחבי מסילות
פעם פורסם בפורום קישור לדף עם פירוט של רוחבי מסילות במקומות שונים בעולם. לצערי, לא מצאתי את הדף, אך מצאתי באתר של ויקיפדיה מאמר על אותו נושא.

דובושכ

New member
בבקשה- רוחב מסילות ברזל

רוחבי מסילות
פעם פורסם בפורום קישור לדף עם פירוט של רוחבי מסילות במקומות שונים בעולם. לצערי, לא מצאתי את הדף, אך מצאתי באתר של ויקיפדיה מאמר על אותו נושא.
בבקשה- רוחב מסילות ברזל
http://parovoz.com/spravka/gauges-e.html

ה דרומי

New member
דובוש שלום שאלה לי אליך והיא כזו

בבקשה- רוחב מסילות ברזל
http://parovoz.com/spravka/gauges-e.html
האם אתה מכיר את הגשר של הרכבת הטורקית ליד דיר סאנוד {לא זה שצילמתי פעם שם } האם יצא לך להיות שם? ו
מראש לתשובתך.

דובושכ

New member
גשר טורקי? דיר סוניד

האם אתה מכיר את הגשר של הרכבת הטורקית ליד דיר סאנוד {לא זה שצילמתי פעם שם } האם יצא לך להיות שם? ו
מראש לתשובתך.
גשר טורקי? דיר סוניד
הגשר נמצא 200 מטר מדרום לתחנת הרכבת דיר סוניד (סאנוד) מעל נחל שיקמה בין יד מרדכי (נתיב העשרה) לארז (של היום) מה שרואים זה גשר בריטי עם שיפוץ ישראלי. הבסיס של הגשר נראה טורקי- לא סופי! מופיע בצילום משנת 2000 באתר זה:

דובושכ

New member
תמונת הגשר

גשר טורקי? דיר סוניד
הגשר נמצא 200 מטר מדרום לתחנת הרכבת דיר סוניד (סאנוד) מעל נחל שיקמה בין יד מרדכי (נתיב העשרה) לארז (של היום) מה שרואים זה גשר בריטי עם שיפוץ ישראלי. הבסיס של הגשר נראה טורקי- לא סופי! מופיע בצילום משנת 2000 באתר זה:
תמונת הגשר

ronatd

New member
דובושכ, האחד מהקישורים

גשר טורקי? דיר סוניד
דובושכ, האחד מהקישורים
דובושכ, האחד מהקישורים שצירפת הוא קובץ zip, שכנראה צריך תוכנה מיוחדת כדי לפתוח אותה, דוד

דובושכ

New member
תודה, שמתי לב

דובושכ, האחד מהקישורים
דובושכ, האחד מהקישורים שצירפת הוא קובץ zip, שכנראה צריך תוכנה מיוחדת כדי לפתוח אותה, דוד
תודה, שמתי לב
לכן פרסמתי את הצילום שלי שוב כך שאפשר לראות.

ממש מלבב את הלב

גשר טורקי? דיר סוניד
ממש מלבב את הלב
שקישרת אותנו לאתר של המחבלים ותומכיהם.

דובושכ

New member
תמונת הגשר

ממש מלבב את הלב
שקישרת אותנו לאתר של המחבלים ותומכיהם.
תמונת הגשר
לחובש שלום אמרו שלא מערבים "פוליטיקה" בפורום. התיחסתי לאתר רק בגלל שיש בו את התמונה הרלוונטית. בכל מקרה יש באתר זה דברים שלפעמים כדאי ולו רק בבחינת "דע את האויב" לראות כיצד הם רואים נושאים שונים, ביחסי "השכנות" שבינינו. לעתיד- הפנמתי את הערתך.

ה דרומי

New member
דובוש מלא תודות../images/Emo39.gif

רוחבי מסילות
דובוש מלא תודות

מצב
הנושא נעול.
למעלה