רוב הסיכויים שלמרצ אין מנדט חמישי

mean girl 16

New member
רוב הסיכויים שלמרצ אין מנדט חמישי

בוודאי שמעתם על הפרשה עם הקלפי ששרפו מתפרעים באיזור ערבי. לרע"מ-תע"ל חסרים 21 קולות על מנת לקחת ממרצ את המנדט החמישי שלה. עומדים לערוך בחירות חוזרות באותה קלפי וכנראה שרע"מ-תע"ל ישיבו את המנדט האבוד שלהם.

gidi2005

New member
פשששששששש תעירי ילדה בלילה בכל

מחיר .אני חייב לדעת מה נגמר.

gidi2005

New member
אבל אבו וילן היה במטכל עם הנואף ו

והחומד .מה זה ?

אכן עדיף מנדט לאויב מבחוץ מאשר

לסייען מבית שמכונה "מפלגה ציונית". יש לזכור, שהליכוד קרא לפסול את רע"מ-תע"ל אבל קדימה-מרצ-עבודה התנגדו. למען האמת, ע"פ ההגדרות הפורמליות , גם את מפלגת מרצ היה צריך לדרוש לפסול משום שההגדרה הפורמלית של החוק מבהירה שמפלגה המתנגדת לאופיה הציוני של מדינת ישראל -איננה רשאית לרוץ לכנסת.

gidi2005

New member
הפיצול אישיות טוען שאיש סיירת מטכל

הוא אוייב .יש לתלות את פיצול האישיות בכיכר עזה לאלתר

גם אודי אדיב היה איש סיירת מובחרת

אבל, בעצם שכחתי גידי מאותגר שלי- אתה בעצם טענת שהזכות היחידה של מדינת ישראל לקום היתה בעקבות השואה -שלא כן אין לה זכות כזו ולכן כל אחד היה צריך לגור בביתו במרוקו או בפולין שם היה זוכה ליחס מצוייין ונפלא. נו, גידי שלנו ציוני שכמותך. אני מציע שתלך לשתות קצת ממי הים של עזה , תאמין לי יה חבוב זה יעשה לך טוב.

אבן וילן ממזמן לא אותו נער לוחם

ממייסדי "שלום עכשיו" תנועה של יפי נפש בוגדי ציונות שהמיתו אסון על המדינה

gidi2005

New member
נער הוא בטוח לא .אבל הוא לא צבוע

כמו הנואף המחזיר שטחים ללא תמורה .וטוען שאסור .

the new L

New member
על סמך מה

את אומרת את זה? לינק כלשהו? אני לא מכיר תקדים לעריכת בחירות חוזרות בקלפי ספציפית.

mean girl 16

New member
אוקיי, אז -

א. בליל הבחירות כבר דובר על זה בערוץ הראשון- שחבורת מתפרעים שיכורים נכנסה לקלפי, לקחה את התיבה ושרפה אותה עוד לפני שספרו את הקולות. לכן ידרשו בחירות חוזרות במקום(למרות שזה רק 300 קולות) ב. היום חזרו על אותו סיפור בעיתונים השונים.. אתה יכול לחפש.

למעלה