רוברט ואייט SEA SONG בזמן אמת

spych kid

New member
מה קראוט-רוק מסוגל לגרום ו/או סנאי הסאדו-מאזו

לא יודע איפה לשים את ההודעה הזאת אבל לפחות זה יקפיץ את המודעה שעליה. תראו מה קורה לחיות כשהם שומעות מחלונות בפסאו שבגרמניה מוזיקה חורקת שיניים

spych kid

New member
גונג

יצאתי ממש אידיוט מההודעה שלי אבל לפחות יצא לי לשים לב שאני לא מכיר סצנה שלמה בסיקסטיז/סבנטיז. כל ה"קנטרברי סצינ' " וחשבתי להתחיל עם גונג שהבנתי שהיא אחת הלהקות הראשיות בסצינה והסתכלתי על הדיסקוגרפיה שלהם וממש לא היה לי ברור עם מה רצוי להתחיל, והנה מגיע השאלה : עם איזה אלבום להתחיל את הגונגמניה?!. דרך אגב זה בנוסף לכך שאני שומע כעת את הראשון והשני של "מכונה רכה" (אני אקנה את כל האלבומים שיש לי בקבצים בקרוב מאוד!=] מה לעשות שאני עובד בעבודות מחורבנות שבקושי מרוויחים בהם, אז לא לחשוב עליי מחשבות רעות, זה חשוב לי.

Barmelai

New member
נחיתה רכה על כוכב גונג

כמו שאני מאמין שאני מכיר אותך מההודעות שלך אני שם אותך ישר על ANGEL'S EGG, האלבום השני בטרילוגיה הקרויה "בלתי נראה גמד רדיו" (Radio Gnome Invisible). דיויד אלן מטורף, מצחיק ומבריק עד בלי די בפנטזיה סהרורית על פיקסים, פיות, מכשפות, קומקומים מעופפים וגיבור מקומי ושמו אפס. לרוב השירים מקדם טפיליות חזק מאוד עבור המוח, וקיים סכוי גדול שקטעי משפטים סתומים ומגוכחים ילוו אותך לשארית חייך, מה שעשוי לגרום לסובבים אותך לשמור מרחק מסוים. אם אהבת, גלוש לתחילת הטרילוגיה - קומקום התה המעופף - בו יושר איך אפס והקומקום מתמודדים עם קללת המכשפה. אהבת - אין ברירה אתה חייב לדעת איך הכל נגמר, דלק לאלבום השלישי בטרילוגיה - אתה - שהוא הבשל מוסיקלית, ובו קטעים אינסטרומנטלים מהיפים ביותר שעשתה גונג, והוא גם הפרק המועדף עלי אישית. אהבת - עבור אחורה לגבינת הקממבר החשמלית, הקרקס הבין יבשתי, ולפני שתבין מה קרה, יעבור רוב רכושך לחשבונו של דיויד אלן וחבורתו.

spych kid

New member
בהחלט נראה טוב

לפי מה שאמרת זה בדיוק בשבילי ואם גם המוזיקה תהיה לטעמי אז בכלל
. ומי יודע אולי זה מה שיכניס אותי בעקיפין לעולם הצפרדעים זקופות החוטם (אמן אמן ו...) מוצ'וס גרסיאס!

spych kid

New member
דרך אגב

בטוח שזה חוקי להתחיל עם Part 2 ? (מוסרית אין בעיה..
)

Barmelai

New member
לא לגמרי חוקי

מצד שני אין שום דבר חוקי במוסיקה של גונג, וגם לא בהשפעה של זה על המאזין. אני מניח שמספר בני הנוער שהטרילוגיה הזאת דחפה אותם לפעילות חינוכית בנוער העובד והלומד הוא זעום ביותר.

jbloo

New member
אחלה ../images/Emo45.gif איינג'ל זה גם הסיפתח שלי

ואכן כל רכושי עבר לדייויד אלן, אבל היה שווה

Barmelai

New member
חדשה פנטסטית

איזה כיף, רוברט מוציא אלבום חדש...נראה שאפתני משהו

בינינו

גם אם יהיה שם קאברים לשירים של מנחי ערוץ הילדים, ברגע שתראה ב TRACK LIST שיר-שניים עם 20 דקות ומעלה אתה תקנה עותק אחד לבית ועותק אחד לאוטו בלי לחשוב פעמיים ..
BTW קוקולנד חתיכת אלבום מטריף. אם אתה לא מכיר זה בול בשבילך

Barmelai

New member
בוודאי

פעם כשהייתי צעיר, בגיל 40 בערך, ככה בחרתי את התקליטים בחנות. 20 דקות היא מסגרת זמן מאתגרת ותובענית מאוד לכתיבת שיר, בוא נגיד שאם יצא לך משהו יפה בלי להתחכם עם שיר של 3 דקות שמסתיים ב 17 דקות של ג'אם, כנראה שבחרת בעיסוק הנכון בשבילך. אם אין לך את מה שנדרש לזה, תמיד אפשר להעביר את תשע עשרה וחצי הדקות הנותרות בעשיית פיפי על הבמה. ואם כבר מדברים על בלאק ליפס, אז השבוע הקשבתי להם די הרבה והתחבבו עלי שני האלבומים האחרונים שלהם ואלבום ההופעה בטיחואנה שלמרבה ההפתעה יותר מוסיקלי מאלבומי האולפן. להקה מאוד מתוקה וחביבה אפילו שהם עושים קולות של חמורים בכוונה. זה כנראה שלב ההתבגרות שלהם, והשירים הם התמונה הצלילית (גנבתי לקרטיס את הדימוי) של סופת הורמונים גועשת שתוקפת אותך בחיוניות, כשרון, אוויליות נאיבית ופצעונים מתפוצצים. הכל בחזית ובכוח. יש לזה את הקסם שלו. ואם כבר מדברים על קסם, אז היום הגיעה אלי שלישיית האלבומים המיוחלת של PEARLS BEFORE SWINE. ביניהם WIZARD OF IS שבו אלבום אחד של דמואים ושירים שלא ראו אור משנות הששים, והשני שאותו אני שומע כרגע מוקדש להופעה שלמה בקולג' גודארד מ 1970 ועוד הופעות שהוקלטו ברדיו ההולנדי. טום ראפ בשיא של צלילות ושבריריות, הופך אותי לג'ילה בטעם פטל.

Barmelai

New member
יש בפנוכו חוברת כרומו עבה

זה מה שראפ כותב בה על השיר PRISONER OF WAR מ 1972: "ב 72 ניקסון החזיק אותנו בוייטנאם בטענה שאי אפשר "לעזוב הכל ולברוח". היינו צריכים "להישאר במסלול". בזמן שניקסון היה הנשיא והבטיח שיש לו תכנית לצאת מוייטנאם, נהרגו יותר אמריקאים מאשר בכל השנים שקדמו לו. ב 1972 פעמון כנסיה בוורמונט החל לצלצל פעם אחת כל דקה לזכר כל חייל שנהרג בוייטנאם. הפעמון צילצל במשך 40 ימים ולילות ברציפות. זאת הסיבה שכשמקרבים קונכיה לאוזן אפשר לשמוע את ניקסון צורח בגהינום. אני שונא ששירים חוזרים להיות אקטואלים. השיר הזה מוקדש לג'ורג' W בוש, שממשיך את התחביב של ניקסון לכתוב הודעות בדם של אחרים." סוף ציטוט.

אהבתי

"זאת הסיבה שכשמקרבים קונכיה לאוזן אפשר לשמוע את ניקסון צורח בגהינום"

josi5

New member
לא מכיר

את הקליפ המצויין הזה... כל פעם שאני שומע ROCK BOTTOM מתרגש מחדש...תקליט קורע לב... מה המקור של הסירטון???

noamrap

New member
מדהים !!

פעם ראשונה שאני רואה את זה וזה פשוט יופי מצמרר. כל הכבוד לאחי מודולו שמוצא את האוצרות האלה.

Barmelai

New member
אה, זה שובר לב ענק משנות השמונים

אלביס קוסטלו כתב לרוברט וויאט את שיר המחאה הקורע הזה נגד מלחמת פוקלנד, אולי שיר המחאה היפה ביותר ב"ז'אנר". אחר כך קוסטלו בעצמו הביא בצוע מצמרר לא פחות. כאן גרסה מועדפת עלי, של וויאט, את קוסטלו אפשר לראות מגטר ברקע.

למעלה