רדיו "קול יזרעאל" -שידר ביום הכיפורים!

dadi aloni

New member
רדיו "קול יזרעאל" -שידר ביום הכיפורים!

רדיו "קול יזרעאל" הרדיו ה "חינוכי" של קול ישראל במכללת עמק יזרעאל שידר ביום כיפור! מוסיקה עברית ולועזית לא בהכרח שקטה כשלקראת מוצאי יום כיפור היה גם שדרן אכן רדיו חינוכי ,רדיו שב"פיקוח" קול ישראל הממומן מכיסי כולנו ונתמך על ידי המכללה ותורמים יהודים...

גלעד2211

New member
הסבר

אני לא בא להתחסד אבל התחנה הזאת של קול ישראל היא תחנה שהיא בפיקוח ממשלתי זה לא כמו רדיו איזורי ולכן זה פשוט מרתיח שהמיסים הולכים על תחנה שפועלת ביום כיפור. מילא אם זו היתה תחנה איזורית ששמה טייס אוטומטי בלי טכנאי (מה שיקרה יקרה) זה לא היה מרתיח ומרגיז כמו הסיפור הזה.

elknetld2kil

New member
שאלה

באיזה שעה שמעת את זה? כי אני יודע שלא היו שידורים שם במהלך היום, ורק ב6 בערב התחילה תכנית (שהיא בכלל שידור חוזר)

elknetld2kil

New member
שמע, אין מצב שהיה שם מישהו

אני לומד במכללה הזאת ואני יכול להגיד לך בוודאות שאפילו ביום שישי בקושי אפשר להכנס לשם (אלא אם אתה באמת לומד באותו היום), וכבר ב8 בערב סוגרים את המכללה (היו כמה פעמים שהיו צריכים לגרור אותי משם בערב). יכול להיות שקפץ להם איזה משהו במחשב שם, כי אם זה קרה, אז זה קצת העייתי ללכת לסדר את זה במכללה, שסגורה (שלא נדבר על להגיע לם ברכב בלי להרגם באבנים)

"קפץ להם איזה משהו במחשב"?!

לא שמעו שם על 'פאקינג' להוריד 'סליידים'..?!

אבירם 48

New member
אפשר לחשוב

כולה יום כיפור וכולה תחנה חינוכית. כל הצדקנים קופצים אם אתם צמים אתם ממילא לא שומעים רדיו ואם אתם לא צמים, מה איכפת לכם שמישהו שכח את המחשב מנגן.

למען הסר ספק-אני לא צם ולא שומר..!

אין דבר כזה "כולה תחנה חינוכית"-זו תחנה שמשדרת בתדר FM..אז למה שגלגל"צ ושאר התחנות בארץ לא ימשיכו לשדר/לנגן כרגיל?!

רקאמילי

New member
כי אנחנו מדינה יהודית וצריך לכבד את היום הזה.

אז התחנות ימשיכו לשדר רגיל,העסקים ימשיכו להיות פתוחים כרגיל ,הטלוויזיה תשדר רגיל ,המכוניות יסעו רגיל,הכל יהיה רגיל כך נבטל את הזהות היהודית שלנו ,אם כך בוא נתנהל כרגיל גם ביום השואה וביום הזכרון מה אתם אומרים ?

רקאמילי

New member
אוקיי אז בואו נשדר גם ביום זיכרון ויום השואה.

נשדר גם בכיפור גם ביום זיכרון וגם ביום השואה,365 נחיה בשיגרה הרגילה של יום יום לא נכבד אף יום ?

גלעד2211

New member
לא הבנתם את מה שרדיו מן רשם

הוא שאל את זה כתגובה שאם "זה רק יום כיפור" אז למה שתחנות אחרות לא ישדרו? לעמק יזרעל יש פריבילגיה מיוחדת? הוא לא רשם שתחנות אחרות שישדרו.

רקאמילי

New member
וואלה ומה יש לך להגיד על זה ?

כולה יום כיפור וכולה תחנה חינוכית. כל הצדקנים קופצים אם אתם צמים אתם ממילא לא שומעים רדיו ואם אתם לא צמים, מה איכפת לכם שמישהו שכח את המחשב מנגן. מזלזל ביום קדוש ואנחנו הסתומים.

למעלה