רדידות

ronenbarak

New member
זה הכל בעיני במסתכל

זה מחזיר אותי לפתגם הידוע, "תסתכל בחצי הכוס המלא", המצב גרוע- אולי אבל זה לא ממש משנה, פעם יצא לך לדבר עם אדם מאושר, פעם פגשתה זר ושאלתה אותו למה הוא מחייך, הם ישר יגידו לך שהחיים טובים. זה שהמצב גרוע לא משנה כלום, אנשים חיים בבועה שלהם, ובצדק למה להסתכל אחוצה שהכל חרה. גם אתה, כן אתה, אם היו שואלים אותך את אותה שאלה ברגע של שמחה לא היתה חושב על העני והמסכן, לא על הבוהים בטלוויזה או הצמחים בבתית החולים. היתה חושב כמה החיים יפים וכמה צריך לנצל את המירב בהם. אז יש אנשים רדודים, אין מה לעשות בקשר לזה, וטוב שכך. תאר לך שכל אדם ירצא לעשות משהוא, כל בן אדם ילחם על מה שהוא מאמין. מצב כזה הוא אינו אחרית הימים אלה סוף הימים כאשר כל אדם הוא שונה והשוני הוא שמביא למלחמות. אז רדידות זה דבר טוב, ואני כל יום מתפלל לאלוהים שיעשה אותי טיפש, שלא יהיה אכפת לי שאני לא יסבול את סבלם של אחרים, שהחיים יהיו טובים. אני מקווה שנתתי לך זווית ראיה חדשה, כלפי עצמך ולא אחרים, כי הבעיה היא בעניים שלך.

lmatan1

New member
לנצח הוא אדם מאושר,

כי הוא יודע שכולנו נמות והוא יחיה לנצח,

ל נ צ ח

New member
מאושר כי אתם תחיו למעני בנצח ../images/Emo98.gif

בחסדי ה' כמובן. אני לא כל כך מבינה... http://community.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=f/m/object&id=6748346 מאת: עדי נבון תאריך: 11/05/2002 שעה: 10:26 << מתתי למענכם בכדי שתחיו למעני >>> בפעולה אחת השגת שתי ציפורים.. גם מתת למעננו וגם אנו חיים למענך מה קדם למה מבחינת הרצון שלך ? מה הכוונה מתת למעננו ? באיזה אופן אנו חיים למענך ? ובכלל.. תוכל לספר קצת על חווית המוות שעברת ? סליחה שיש לי כל כך הרבה שאלות, אבל ככה זה אצל בני התמותה. באהבה, עדי. כך הדבר עדי היקרה, http://community.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=f/m/object&id=6754719 <<< מתתי למענכם בכדי שתחיו למעני >>> - על החיים ועל המוות! מאת: . לנצח תאריך: 12/05/2002 שעה: 23:10 מהדברים שנאמרו בפורום לפילוסופיה על ידי "עדי נבון" והדברים שממני "לנצח" נאמרו ויאמרו : - מבחינה חוויתית אף אחד מאיתנו לא יחווה את המוות של זולתו אך כן את שלו! http://community.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=f/m/object&id=6747349 מאת: . לנצח תאריך: 10/05/2002 שעה: 22:40 ואם תשאלי אותי על סמך מה אתה אומר זאת ? האם חווית את המוות ? אומר לך חד-וחלק <<< כן >>> חוויתי את המוות בעולם המוות בגיהינום הנורא! וחזרתי שוב כי אני האמת והחיים << מתתי למענכם בכדי שתחיו למעני >>> נ.ב לידיעתך "זו עת השמועות עלי ואמרותיי" בקרוב מאוד-מאוד "עת ההוכחות"! בה התגלות ה' בעולם ב << המבשר>> הוא < < מלך-המשיח >> << משיח-אלוהים >> ~ * ~ שבת-שלום ומבורך: * ~ * ~ * ל נ צ ח * ~ * ~ *

ל נ צ ח

New member
מתתי למענכםבכדי שתחיו למעני ../images/Emo175.gif

כך הדבר עדי היקרה, http://community.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=f/m/object&id=6751168 מאת: . לנצח תאריך: 12/05/2002 שעה: 00:26 כשמת האדון (האדם), הוא מהותו נשמתו מתגלגלת בעולם המוות שם הוא עבד! וכך הוא בעל-כורחו מתנהג אחוז בטירוף-דעת ממצרים מעיקים בהם נמצאת נשמתו המשועבדת לעבודות-הפרך הנוראות המייסרות אותה בניגוד לחופשיות שהייתה רגילה-לה כשחיה את החיים בעולם החיים בגוף האדם, גוף עם נשמה שחי ונושם בעולם החיים הטוב המתנהג-לו שם כמו איזה אדון או מלך שמגיע לו כמובן מאיליו שישרתו אותו כל מיני מלצריות, נהגי אוטובוסים, נהגי מוניות,בעלי חנויות, האישה, הילדים, ההורים, המשפחה, החברים, הצבא, טייסי חיל-האוויר, העיריה, הממשלה, ........ והרשימה ארוכה מאוד מאוד מאוד ברוך השם. בקיצור, תמורת כספו הוא, האדם המצוי חושב שכך קנה את עולמו. עורבא-פרח, אחיזת עיניים! הבןאדם בד"כ פשוט לא קולט לחסד שנעשה עמו וגם כי לרוב לא מודע-הוא לזה הדבר ולכן גם לא מעריך זאת שהוא משרת לאחוזים בודדים כשכולם בס"הכ משרתים אותו. הוא חי בזכות החסד שעשה כלפיו אלוהים. האדם חושב שאם שילם בכספו עבור נכס או רכוש אוכל או שירותים שונים, אז רק בזכות זה, זה מגיע לו ובטוח הוא שזה שלו ובזכותו, הוא פשוט לא מודע לכך שהתשלום האמיתי עבור כל אלה התענוגות בזה העולם שהוא חי-בו, נגבה וייגבה בייסורים נוראיים ושעליו לעבור אותם בעל-כורחו לאחר כשיוגש לו חשבון-הסיום, הוא החשבון הגדול והנורא מייד בסיום חייו בעולם-החיים. אותו הוא ישלם בעולם-המוות. שם בגיהינום, הוא נשמתו תשלם התשלום הנורא גם עבור שתחייה באדם בעולם-הבא שהוא כאמור עולם-החיים הבא לאחר עולם-המוות הנורא. עולם החיים שלאחר עולם-המוות זו הארץ המובטחת לאדם אך רק לאחר שגמר לשלם חובו הגדול הנורא ובכדי שיכנס לעולם-החיים בכדי שנשמתו תחייה-בו ובכדי שגם אחרים יחיו למענו בעולם-החיים. כן, בייסורים נשמתו תשלם עבור חייה וז"א שגם על האוויר שאותה מחייה באמצעות גוף האדם החי ועל האוכל שהוא אוכל ועל כל הטוב שהוא צורך שהרבה מאלה ישנם המונים המזלזלים בהם מבלי לדעת אותם כולם להעריך. ~ * ~ - בקשר לחווית המוות שעברתי עדי היקרה, אספר-זאת בהקדם O.K ? שבוע טוב ומבורך: ממני האוהב אותך בנצח * ~ * ~ * ל נ צ ח * ~ * ~ * מאת: עדי נבון תאריך: 13/05/2002 שעה: 04:43 http://community.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=f/m/object&id=6755298 מאמינה בך ואוהבת אותך תמיד

ל נ צ ח

New member
אנחנו אלה פה היום כלנו חיים ../images/Emo42.gif

*דברים ה* (ג) לֹא אֶת אֲבֹתֵינוּ כָּרַת יְהֹוָה אֶת הַבְּרִית הַזֹּאת כִּי אִתָּנוּ אֲנַחְנוּ אֵלֶּה פֹּה הַיּוֹם כֻּלָּנוּ חַיִּים: ~
~
ל נ צ ח

MaddyD

New member
טיפשי

האדם קובע לעצמו את האידיאלים שלו, בצ'ט ובעולם הפרסום מן הסתם הדגש הוא על סקס, כי זה יצר פשוט וקל לסיפוק. מי אנו שנשפוט אם זה יצר נעלה על רצון עזרה לחלשים [לדעתי מדובר ביצר פשוט גם כן]. כולנו בסופו של דבר מסתובבים סביב עצמנו, ומתיימרים לצאת מהסחרחרת.

אידיאלים כמו סקס הם אינם אידיאלים

הם בחירה בלא לבחור באידיאל, אלא לשוב לרפלקסים הפרימיטיבים של האדם, ולשוב לחיות כחיות למען סיפוק יצרים, מה שמבדיל אדם מחיה. המפרסמים משתמשים בכוח המשיכה הפשוט והבסיסי הזה כדי ל"סמם" צופים כדי שיקנו עוד מוצרים בשביל התעשרות היצרנים.

ל נ צ ח

New member
אידיאלים של עדר חזירים: ../images/Emo4.gif

קורת-רוח ואושר הם אידיאלים של עדר חזירים: 24/6/2001 22:16 לנצח [email protected] ----------------------- המטרות הנדושות של שאיפת בני האדם: קניין, הצלחה-חיצונית,מותרות,הן בזויות בעיני מימי נעורי הראשונים (אלברט איינשטיין) נ.ב דעה-זו אינה בהכרח משקפת את דעתי. שלכם:
|s| * _____ * ל נ צ ח * _____ * |s|

למעלה