רגע של תיסכול....

רחלי691

New member
רגע של תיסכול....

היי לכולם, מה שאכתוב כאן אולי מוכר לחלקיכם: שעת ההשכבה שמתחילה ונידמה כי היא לעולם לא ניגמרת. זו השעה בה בני בשיא ההתמרדות והאימפולסיביות שלו. זה לא שהוא מפריע לי או שאני מתנצחת איתו להיכנס למיטה דווקא. זו פשוט הידיעה שאם הוא לא ישן מספיק, יום המחרת שלו יהיה גרוע ואני כל-כך רוצה לחסוך זאת ממנו. אני מסבירה לו על כך, יש בינינו פתיחות. אני מתעניינת והוא משתף, אך הוא בשלו, דווקא כשצריכים להיכנס להתקלח ולהתארגן לשינה, מתחשק לו לעשות כל מיני דברים: לסדר את הספרייה שלו, לתקן את הפנצ'ר בכדור וכדומה. זה יכול להימשך כך עד השעות המאוחרות של הלילה ואחר כך קשה לו להתעורר והוא כועס "ומאיים" אני לא הולך לביה"ס. כמובן שעם קצת "מוצי פוצי" הוא בסוף מתעורר והכל מסתדר. רק חבל שה"מוצי פוצי" הזה לא עוזר גם בלילה. עכשיו, למשל, גייסתי את כל הכוחות והנחמדות שלי, אך ללא הועיל. במקום להיכנס עכשיו למלחמה אבודה, החלטתי "להתפרק" עליכם. אני מוצאת שכולם כאן מסבירי פנים. אני קצת מרגישה כאן לבד עם ההתמודדות היומיומית. למעט בעלי והמשפחה הקרובה כאן בצפון, אין לי קשר עם משפחות דומות ואין מפגשים יזומים כמו שאני מבינה שאתם עורכים מידי שבוע. אני כן אשתדל מידי פעם להגיע למפגשים בימי שישי ברעננה. אני צמאה לשתף ולהקשיב, ללמוד ולהחכים כי אין דבר שחשוב לי יותר מלהבין את בני ומלתת לו כלים להתמודד בלימודים, בחברה ובחיים בכלל. לילה טוב לכולכם ואם יתחשק לכם, אתם מוזמנים גם אלינו לגליל. האירוח עלינו!!!!! להשתמע, רחלי

mazy

New member
מבינה אותך...../images/Emo24.gif

אנחנו איתך, רחלי, יקירתי. כולנו מכירים את המלחמות האינסופיות שעליהן סיפרת, מי פחות ומי יותר. נכון שלא תמיד יש לנו את הסבלנות, ולא תמיד יש מאיפה לגייס את הנחמדות (גם לנו המבוגרים יש לעיתים ימים קשים בעבודה או אי אילו עניינים מורטי עצבים..). אני למדתי (ולא תמיד זה אפשרי) לספור עד 10 ולנסות להיכנס לראש של בני, לנסות לא להתעצבן, וגם אם כן, לא להתנגח איתו, כי זה רק מחמיר את המצב. למדתי שיש דברים שחבל לי להתעצבן בגללם, כי זה לא עוזר. למדתי להבין שהוא לא עושה דברים בכוונה, למדתי לקבל את התנהגותו. אבלללללל...יש ימים קשים מאד (שמתחשק לקפוץ מהגג), ששום דבר לא יעזור- מלחמה צריכה להיות. אז עוברים את זה, נושמים עמוק וממשיכים הלאה, עד למלחמה הבאה. בנוגע למפגשים- הם אינם מתקיימים מדי שבוע. זו הפעם הראשונה שמתקיים מפגש חברתי, שהוא פרי יוזמתם של חברי הפורום. נקווה לראות ולהכיר אותך במפגשים הבאים.
מזי.

רחלי קבלי ../images/Emo24.gif ענק ממני

ראשית אנחנו כאן בשביל להקשיב לך, גם בשעות הקשות..לא קל להתמודד עם המצב. לגבי המפגשים בדרך כלל הם מתקיימים אחת לחודש ביום שישי הראשון בתחילת כל חודש הווה אומר שהפעם זה ב- 4/6/2004,וזה במשרדי העמותה ברעננה. "בית פתוח" נועד לחברי עמותת א.ס.ט.י כך שאם טרם הצטרפת כחברה בעמותה - זה הזמן. המפגשים הם לבוגרים מעל גיל 16 עם טוראט ומשפחות של לוקים בטוראט. אני יכולה להבטיח לך שתהני מאד במפגשים האלו, ושתתמלאי באנרגיה חיובית למשך 3 שבועות וקצת עד שממש תרצי לבוא גם בפעם הבאה, בכדי למלא מצברים... לדוגמא: כל השרשור שקראת אתמול על המפגש הוא מפגש שלא מן המניין פשוט החבר'ה צמאים...ממש צריכים תחלופה של אנרגיות..הנך מוזמנת להצטרף. זה מתקיים במוצא"ש הקרוב אצל אלונה ודני טריסקר באשדוד.

../images/Emo140.gif../images/Emo24.gifרחלי 691 היקרה

אני מבניה אותך די טוב אבל אין ברירה צריך להמשיך הלאה ואנחנו מבינים אותך תחזיקי מעמד

רחלי תתחזקי נשמה זה קורה../images/Emo24.gif

הלב והנשמה שלי איתך כי אני כל כך מבינה אותך נשמה. יהיה בסדר יש ימים טובים ויש פחות.

אצלי......

אני מאוד מקפידה על שעת שינה, ובכל זאת בכל ערב מנסים אותי מחדש. מה שאני תמיד מבהירה לילדיי זה שלמרות שאני מאוד אוהבת את חברתם,משעה מסויימת מותר לאמא ולאבא להיות קצת לבד. הם גם הבינו שאמא מפסיקה להיות נחמדה ןמבינה בשעה 9 וחצי, אז אולי עדיף להם קצת לשמור מרחק. הם לא מוכרחים לישון ב-9 וחצי, אבל משעה זו הם צריכים להיות בחדרים ושם אני לא כל כך מתערבת. אני פשוט חושבת שגם לנו מגיעות קצת זכויות בבית...

השגיא

New member
רחלי גם אנחנו גליליים!

אבל אצלינו הקושי של שי הוא בעיקר בבקרים, ולא בערבים. יש לו מין משפט קבוע בסופו של כל עימות: "אוף ,אתם בכלל לא יודעים איך זה... מה אני מרגיש..." מענין היה לבדוק פעם רמות של חומרים בגוף לפי שעות היום ,כגון רמות סירטונין, סוכר, וכו' ולדעת מדוע יש שעות יותר "קשות" ולמה אצל כל ילד זה שונה...

רחלי691

New member
שמחתי לשמוע שאתם גליליים.

היי לכם, אין לכם מושג כמה שמחתי לקרוא את הודעתכם, ועוד יותר שמחתי שאתם מהגליל. לאחר כניסתי לפורום הזה והגילוי שיש כאן אנשים ניפלאים וזו פינה בה אפשר למצוא חום, הבנה ועידוד, התמלאתי תקווה שאולי גם כאן באזור נוכל להתגבש וליזום מפגשים. אני מוצאת שכמה שאני יודעת, אני יודעת מעט. אני ממש צמאה ללמוד מנסיונם של אחרים ולשתף במה שאני יודעת ובכלל למצוא אוזן קשבת ומבינה. אם יש לכם עניין להיפגש ולשוחח, אשמח מאד. אני ממש זקוקה לזה. אם לא, אקבל זאת בהבנה מלאה ונמשיך, כמובן, להיות שותפים בפורום הנפלא הזה. להשתמע, רחלי

רחלי בוקר טוב ../images/Emo24.gif

את יכולה "להתפרק" עלינו כמה שתרצי כאן תמיד תמצאי אוזן קשבת וחיוך עם פרח
מקווה שמדובר בתקופה זמנית ושהענינים ירגעו בהקדם
גיל.

magav25

New member
לרחלי בוקר נפלא

אני מבין את הכאב העצום שבך את צריכה להיות חזקה אני מאמין שאת אמא נפלאה מאוד את מזכירה לי את אמא שלי שהייתי קטן אותו דבר מוצי פוצי אני מאמין שאני יזכור את זה כול זמן שאני חי את אמא מספר אחד תדעי לך את זה תחייכי זה חשוב כי את ממש נראת לי אמיצה מאוד ואני חושב שאנשים פה ישמחו מאוד לבוא לגליל אים יתאפשר להם ותדעי דבר חשוב יש בך אהבה והיא תנצח

למעלה