רגע פרטי בטיילת החיים.....(מ)

רגע פרטי בטיילת החיים.....(מ)

ואני רק רוצה לאהוב לעמוד מולך בעיניים נפעמות לקרב תפוח העץ אל שפתיים אדומות ולחשוק. הרי את יודעת ששני אנשים החיים מאחורי תריסים מוגפים ודלת נעולה שנפגשים בטיילת החיים לא יוכלו לוותר על ההנאה. רוצה רק לשלוח ידי אל גופך המדהים אותו הסתרת ,ולא ממני בגלימת מלאכים השרים את שירנו. נשיכה בתפוח-אחת לך ואחת לי לבבות מוצפים בתאוות בשרים ואורות של עיר מרצדים. כל מילה מפיך בא לי לנשוך כי מילותייך כה מתוקות. את היא זאת שמילותיה-שיר ואני המעלה באוב את התשובות. והרגע ההוא ,הרגע הפרטי כמו חלום בהילוך נמוך... ואני רק רוצה לאהוב...

sundue

New member
התעוררתי ...../images/Emo25.gifמלאך...

למשמע מילותיך החמות ואהבתי אותן מאד זוהרת כמו נר בחשיכה כשאתה אומר לי שאתה אוהב אותי (חוליו) וההילה על ראשי ומנוחה לנפשי מלאכי.. יום נעים לכולם .....בעולם...

גו4מי

New member
רגע פרטי?

תשובת האוב. זו פשוט חרמנות שמחפשת הזדמנות בארבל הכרמל ליד הקמאל.

מה יש לך נגד חרמנות עם סטייל?../images/Emo3.gif

כולנו חרמנים....זה מאלהים!(למי שיש מזל וקיבל...) וכל דבר בחיים צריך לדעת איך לבקש ואיך לתגמל....

מייקי69

New member
פרטי בטיילת - כל החיים

אני רוצה ככה בדיוק - כל החיים !!! אני רוצה משורר !! אני רוצה ככה חרמן !!! אני רוצה תפוח וביסים וטיילת גם... ואני רוצה גם זנב אבל על זה בשיר נפרד פרטי שלי ....

מייקי69

New member
כשתתפנה - תתקשר ! רוצה אסימון?

לנקות משקפיים עכשיו לקרוא : "רוצה כל החיים." נכון, כל החיים לא לשעה גנובה ושיכורה - תודה רבה לך, אתה באמת נ-ו-ר-א נדיב (וכמוך עוד נשואים מספר...) עכשיו תציץ על האצבע - בום !!! טבעת. נכון ט-ב-ע-ת !!! הלו !!!! יש מישהו פנוי להובלה ???

אין לכל החיים....

כמה גברים הכרת מיום גירושייך? כמה הבטיחו שזה יהיה לכל החיים? ניראה מהמצאותך כאן שאף אחד לא קיים הבטחתו...
אז אולי... אכול ושתה כי מחר תמות הוא הפיתרון?! נ.ב.טבעת לא היתה לי אף פעם!! תמיד הבעתי התנגדותי לסימבוליות הזו של השייכות למישהי בכוח ההסכם. אז יש לה ממני מה שמתחשק לי להעניק לה בחיים אך בנפי אני ציפור דרור ואותה מוסר רק למי שאחפוץ אנוכי...

star14

New member
אוי לה ?? !!!

נורא מצחיק ברור שזה היה בצחוק אתה שייך לעצמך ואף אחד לא יקח לך את זה תרגע

מייקי69

New member
אני לא אוהבת את התגובות שלך

איך אני לא אוהבת שבדיחות הופכות כאן למסחרה בחיי הפרטיים. בטח לא שאתה עושה לי חשבון על ההצלחות והכשלונות שלי איכסא עלייך !!!!! זאת פעם שניה !!!! זאת עובדה שאתה נשוי, כן? זאת עובדה שאני גרושה, כן !! זה לא קשור לכמה הצעות קיבלתי או לא קיבלתי!!! והצלחה או אי הצלחה - לא מה שהוביל אותי לכאן. לא כאן אני מחפשת את ההבטחה, לא כאן אני מחפשת את אי ההבטחה חפש אותי בפורום אחר !!!!!

לא היתה הפניית אצבע אישית אלייך!!!

היתה הפנייה אל שיטת ראיית החיים באופן כללי ושל כולנו. מספיק לעשות חשבונות של מה היה ומה יהיה....בואו ונחייה את היום - לכך היתה הכוונה. למה ראית זאת באופן אישי?- לך הפתרונות! אם חיפשת רק את מי שילטף אבל שאת דיעותיו ישמור לעצמו...זה לא אני!

למעלה