רב פעמיים-תיקתקים או סקוצ'?

oggi2

New member
רב פעמיים-תיקתקים או סקוצ'?

שאלה למנוסות- קנו לי HH עם סקוצ', איכשהו נראה לי שהתיקתקים יותר עמידים אבל פחות מתאימים באופן מדוייק לגוף, השאלה עד כמה זה קריטי במקרה של החיתול הנ"ל והאם כדאי להחליף? תודה וחג שמייח

1אמאלה

New member
יש לי גם וגם

מעדיפה סקוץ' (בן שנה שמתהפך ובורח-סקוצ' מהיר יותר....)

קשתית9

New member
גם אני מעדיפה סקוצ'ים

וגם לי יש גם וגם. והסיבות שלי הן כמו של 1אמאלה ב-ד-י-ו-ק

אוליב י

New member
אני מעדיפה סקוצ'

קל יותר לחתל מתאים יותר למידות גוף לא סטנדרטיות (אצלי הם רזים, הכי קטן של התיקתקים היה גדול להם) נפתח פחות בקלות כשהילד כבר פותח בעצמו מבחינת עמידות, זה עמיד לגמרי.

שושונלה

New member
גם אני מעדיפה סקוצ' - הרוב אצלי עם סקוצ', יש

לי אחד עם תיקתקים (הוזמן בטעות) ושמתי לב שאני פשוט לא משתמשת בו. מכל הסיבות שציינו ובעיקר הנוחות. מה שמוזר זה שבחיתולים בלי שכבה נגד מים (חיתולי fitted) אני מסתדרת יופי עם תיקתקים, זה רק בחיתולי הכיס שאני אוהבת סקוצ'
. ורד (שמאוד קשה לה הגמילה מחיתולים רב פעמיים
)

שושונלה

New member
גם אני מעדיפה סקוצ' - הרוב אצלי עם סקוצ', יש

לי אחד עם תיקתקים (הוזמן בטעות) ושמתי לב שאני פשוט לא משתמשת בו. מכל הסיבות שציינו ובעיקר הנוחות. מה שמוזר זה שבחיתולים בלי שכבה נגד מים (חיתולי fitted) אני מסתדרת יופי עם תיקתקים, זה רק בחיתולי הכיס שאני אוהבת סקוצ'
. ורד (שמאוד קשה לה הגמילה מחיתולים רב פעמיים
)

רחל צ

New member
אוי

זה נשמע באמת כל כך קשה לך
אולי תעשי סדנאות חיתולים רב פעמיים? מאחלת שאוטוטו תצטרכי אותם שוב

שושונלה

New member
עכשיו אני בחיפושים אחרי תחתונים מגניבים ../images/Emo13.gif

רק שאני לא מצליחה להביא את עצמי לשלם 30-40 ש"ח לזוג תחתונים (כולל משלוח מחו"ל) אז אני בבעיה... באמת מצאתי יפים ב-H&M, תודה למי שהמליצה. וכן גם אני אשמח להזדקק להם שוב בקרוב
. לא נראה לי שאעשה סדנאות... אבל זה מזכיר לי שמישהי פה (ואת יודעת מי את
) אמורה לבוא למשש את החיתולים שלנו... ובקרוב אפתח הודעה עם בקשה להוראות איך לשחרר בענין הגמילה שמתקדמת לה אבל לאיטה... ורד

יש לי רעיון איך לשחרר את הגמילה....

לשחרר את החיתולים המהממים שאת כל כך מאוהבת בהם
כלומר, תבדקי אם האהבה שלך לחיתולים ר"פ לא מקשה עלייך להיפרד מהשלב הזה.

שושונלה

New member
הממ מענין... אבל לא נראה לי - כי הוא באמת

כבר בלי חיתול בכלל חוץ מבלילה וכבר הפסקתי לשים חיתול 'ליתר בטחון' בתיק, ואת רוב החיתולים ארזתי, השארתי רק כמה ללילות... אני פשוט לא אוהבת איך שאני מגיבה לפיספוסים וגם לזה שהוא לא מוכן לעשות פיפי כשאני מציעה לו, במיוחד לפני שנוסעים, מרגישה שאני מלחיצה אותו, עושה מזה יותר מדי 'אישו'. אבל אולי זה לא זה, לא יודעת. הממ אפתח שירשור... ורד

Ama Shela

New member
בלת"ק- לי אישית היו נוחים הסקוצ'ים

אחד בלבד תיקתקים (נו, דגם של
לא עמדתי בפיתוי ולא אכפת היה לי שאלה תיקתקים) בסוף יצא שדווקא בו השתמשתי פחות כי היה פחות נוח לסגירה והתאמה. אבל זה לדעתי נורא אישי..

שושונלה

New member
כולן כותבות שהן מעדיפות סקוצ'ים (כולל אני) אז

רציתי בכל זאת לתת כמה סיבות למה תיקתקים עדיפים כדי שתוכלי להחליט - כי בהחלט יש כאלה שמעדיפים תיקתקים - רק כנראה שלא בפורום הזה
. * בחיתולים עם תיקתקים לא צריך לקפל את הסקוצ' פנימה לפני הכביסה, וגם לא קורה שהקיפול הזה נפתח והחיתולים נדבקים זה לזה בכביסה * לתינוק גדול יותר קשה יותר לפתוח תיקתקים מאשר סקוצ' (אם כי גם את זה הם לומדים לפתוח אם הם מאוד רוצים) * סקוצ'ים מתבלים מהר יותר מתיקתקים (אבל זה גם תלוי בסוג הסקוצ'). אני בכל זאת העדפתי את הנוחות האישית, וההתאמה הקלה יותר, ואת זה שאפשר להשאיר עם סבתא או אבא ולכן מעדיפה סקוצ'ים. ורד

oggi2

New member
תודה!

בלי לחשוב על זה הזמנתי כמה עם תיקתקים, מקווה שיתאימו לציפלון. בהצלחה במסע אחרי התחתונים!

oggi2

New member
חברה עשתה לי משלוח

נראה לי אחד מכל אחד שהומלץ פה (BG, פליפ ועוד שניים, אני כבר לא זוכרת). אני מקווה שזה יהיה בסדר, מקסימום נשפצר עם סקוצ'. תודה!

למעלה