אני לא מצליח להבין
טוענים שאין פוליטיזציה של מערכת המשפט
אולם מסתבר שלא מעט אנשי משפט מוערכים נדחים מפני שהם "לא באים טוב בעין" לאנשי המערכת
- רות גביזון ז"ל נדחתה בשל דעותיה השמרניות
- פרופסור טליה איינהורן
- פרופסור שמעון שטרית
יש בבתי המשפט מעט מדי שופטים ספרדים כל שכן ממוצא מרוקני .
ומעט מדיי שופטים שומרי מסורת ובעלי השקפת עולם שמרנית ימנית
יחד עם זאת שאני לא בעד יהדות שמרנית אני ער לכך שבתי משפט אמורים לייצג את רוח העם
בלתי מתקבל על הדעת שתשב שם במגדל השן חונטה מורמת מעם שממנה את עצמה .
זה בלתי מתקבל על הדעת .
יקירי. מערכת המשפט נגועה בפוליטיזציה מזה עשרות שנים. ההגמוניה השמאלנית השתלטה על מערכת המשפט ויש לה זכות וטו תמידית. כך שהטענה המגוכחת כאילו הצעת הפשרה של לוין היא "פוליטיזציה של מערכת המשפט" היא צביעות מחליאה שאין כדוגמתה
זה לא ענין של שופטים אשכנזים אל מול מזרחים. זה ענין של ליברלים אל מול שמרנים.
הרי מדוע השופטת השמאלנית רות גביזון לא התמנתה לבית המשפט העליון ? היא לא התמנתה מפני שהיא התנגדה לאקטביזם השיפוטי של אהרון ברק שמנע את כניסתה לעליון בתואנה ההזויה הבאה "יש לה אג'נדה" - כאילו שלאחרון לא היתה אג'נדה . זה רק מראה לכם כמה "פלורליזם" יש בעליון .
השמאל הקיצון השתלט על העליון מזמן. אלו אנשים המבקשים להפוך את מדינת ישראל למדינת כל אזרחיה וכל לאומיה ולכן הם מתנגדים מוחלטים לאיזון בין שמרנים לליברלים במערכת המשפט - הם תובעים לעצמם זכות וטו בכל נושא וענין אשר קשור למשילות או בעצם כל נושא אחר.
אהרון ברק וממשיכי דרכו קברו את הדמוקרטיה קבורת חמור.
בפועל , ברגע בו בוטלה "זכות העמידה בפני בג"צ" הם פתחו את שערי בג"צ לעתירות מצד כל ארגון קיקיוני/תמהוני ומצאו לעצמם דרך להתערב בענייני הרשויות המחוקקת והמבצעת או במילים אחרות הם הרסו לחלוטין את "עקרון הפרדת הרשויות" ובכך , עקב לצד אגודל סירסו את הפרלמנט הישראלי.
הם עומדים על רגליהם האחוריות ומסרבים לאיזון בין ליברלים לבין שמרנים מפני שהם הדבר הכי רחוק מדמוקרטים - הם דיקטטורים וכל מפגיני קפלן הטיפשים הזועקים ברחובות "דמוקרטיה" לא מבינים שהם למעשה זועקים "דיקטטורה" ואחר כך הם עוד מעיזים לכנות את הימין בכינוי "עדר"
דווקא מפני שהם דיקטטורים הם סירבו לקבל את הכרעת הבוחר הדמוקרטית וחוללו מרד בצבא העם , איימו במלחמת אחים פיזית , איימו לפגוע במדינה כלכלית ושאר איומים מאפיוזים.
זה השמאל הבולשביקי שתמיד היה כאן והוא לא ירגע עד שיגרור את כולנו אל עברי פי פחת.
נערך לאחרונה ב: