ראשון למכללת אשקלון ראשון למכללת אשקלון האם יש קווים של מטרופולין מראשון למכללת אשקלון? תודה רבה
מ מ י ט ל 2004 New member 2/8/04 #1 ראשון למכללת אשקלון ראשון למכללת אשקלון האם יש קווים של מטרופולין מראשון למכללת אשקלון? תודה רבה
L Lifes Music New member 2/8/04 #2 יש לך נכתב ע"י מ י ט ל 2004: ראשון למכללת אשקלון האם יש קווים של מטרופולין מראשון למכללת אשקלון? תודה רבה לחץ כדי להרחיב... יש לך של אגד מהתחנה החדשה את 311... ומה הישנה את 301 אני הייתי מציע לך 311 הכי מהיר....
יש לך נכתב ע"י מ י ט ל 2004: ראשון למכללת אשקלון האם יש קווים של מטרופולין מראשון למכללת אשקלון? תודה רבה לחץ כדי להרחיב... יש לך של אגד מהתחנה החדשה את 311... ומה הישנה את 301 אני הייתי מציע לך 311 הכי מהיר....
מ מ י ט ל 2004 New member 2/8/04 #3 זה בעיה נכתב ע"י Lifes Music: יש לך של אגד מהתחנה החדשה את 311... ומה הישנה את 301 אני הייתי מציע לך 311 הכי מהיר.... לחץ כדי להרחיב... זה בעיה כי אני אסע ללמוד במכללת אשקלון כל יום (חמישה ימים בשבוע) וזה המון כסף. רק הלוך זה 25 שקל והלוף חזור אפשר לקנות ב40+. זה מאד יקר. אין מטרופולין או משהו אחר?
זה בעיה נכתב ע"י Lifes Music: יש לך של אגד מהתחנה החדשה את 311... ומה הישנה את 301 אני הייתי מציע לך 311 הכי מהיר.... לחץ כדי להרחיב... זה בעיה כי אני אסע ללמוד במכללת אשקלון כל יום (חמישה ימים בשבוע) וזה המון כסף. רק הלוך זה 25 שקל והלוף חזור אפשר לקנות ב40+. זה מאד יקר. אין מטרופולין או משהו אחר?