ראיתן
שמעתן
איזה פחד

Mישהיא

New member
ראיתן../images/Emo35.gif שמעתן../images/Emo35.gif איזה פחד

הסיוט הכי גדול יש לי ממש בחילה... בחילה פיזית .מפחיד נורא שאי אפשר להסתובב ככה בעיר, ברחוב, בישוב שלנו. צריך לקחת להסיע לדאוג .. כל הזמן לדאוג . ליל מנוחה

אד י

New member
גם בלי האירוע הספציפי הזה

אני תמיד דואגת. כבר שנים שאי אפשר להסתובב ככה בשום מקום שעונה על הגדרה של "עיר". ולגבי האירוע הספציפי הזה, איזה אנשים טפשים, רואים שהאדם מטריד שתי ילדות קטנות שמסתובבות לבד, ביישוב קטן, מה אתם שולחים אותן הבייתה לבד ?! לא יכל מישהו מהצדיקים להתלוות אליהן או להציע להתקשר להוריהם שיבואו לאסוף אותן ?!

3מרגו

New member
נו,הפעם משטרה לפחות תפקדה,אה

לא כמו בסיפור של רצח שבחדשות מאתמול. משטרת פ"ת הכי חרא שיש מנסיוני האישי
.

nina L

New member
אין מילים לזוועה. חברה מופקרת!

הכתובת היתה על הקיר, כמו כמעט תמיד. הוא כבר נדון בעבר על תקיפת קטין אבל - הפתעה! - התיק נסגר. ובביה"ח לחולי נפש לא שמעו את התכנים? תמהני מאד. וההורים היכן?? למה לעזאזל ילדות בנות 8 מסתובבות לבד ובערב בלי השגחה וחוזרות הביתה לבד באיזור לא מאוייש??? כמו בנות ה 14-16 שבילו לבד בלילה?! מה שבטוח, שהחלאה ישתחרר מתישהו שוב לחברה - בית הדין נוטה לחמול מאד. מי שחומל על חלאות אדם לא נוטה חסד לקרבנות העתידיים. צר לי, אין לי טיפת אמפטיה למפלצות אדם שכאלה, עם מחלת נפש/הפרעה שסטטיסטית נוטה לחזור ולהתפרץ ללא יכולת שליטה שמסכנת את הילדים העתידיים.

nina L

New member
נ.ב. ועידכון מחליא: הוא כן תקף אותה מינית

(ידעתי את זה כשכתבתי את ההודעה. זה עודכן מאוחר יותר. בוצע בה "מעשה סדום").

bhev8

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

תארתי לי שהוא תקף אותה. היא אמרה להורים שלה שלא אבל בבדיקות נאמר שכן. זה נורא. בא לי לצרוחחחחח זה מזעזע!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אוף!!!!

Koru

New member
והרצח בירושלים מצד שני, גם מזעזע

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3946487,00.html מדכא לקרוא חדשות. לגבי הילדה, באמת הסיפור מזעזע עד אימה, אבל צודקת נינה שיש פה הרבה סימני שאלה על התנהגות ההורים וכמובן גם האנשים שראו את ההטרדה ולא פעלו כמו שצריך. היום הייתי עם הבובון במשחקיה "הפיל" בדיזנגוף סנטר. הוא משתולל שם ואני לא כל הזמן רואה אותו. אמנם יש מיליון ילדים אבל מי יודע מי אמא שלו? אמנם זה באמת מטורף לחטוף ילד דווקא שם, אבל אם בא מישהו ומפתה אותו בממתק, ילד שעוד לא בן שנתיים וחצי, איך אני יכולה לדעת שלא ילך איתו בלי לצרוח? אני מודה שקריאת הסיפור הזה מאליכין לפני שיצאנו מהבית העלתה את מפלס החרדה שלי

למעלה