ראיתם ערוץ 22 על חילופי זוגות?|טי-

שילה1

New member
ראיתם ערוץ 22 על חילופי זוגות?|טי-

מה חושבים? מכירה אנשים שלוקחים חלק,ומאוד מרוצים.טוענים השינוי עושה להם רק טוב. ומדובר כמובן בזוגות קבועים,רובם נשואים,איכותיים ללא צל של ספק.

קיבלתי רשות של 10 דקות בלבד להיות

פה ..האפרוח הקטן שלי (תצחקי שילה )לומד כל היום על המחשב מחא מבחן חשוה ביסודות הגנטיקה....אז כך ראיתי את התוכנית על חילופי הזוגות ,,והבנתי מהמומוחים שזה לא עושה טוב..לזוגות שבמילא אין בינהם כבר כלום אז זה בסדר..איכססססס.... בינתיים אנשים יקרים שיהיה לכם אחלה של שבוע ..אולי אצליח להתגנב שוב יותר מאוחר.........

bat5

New member
קודם אשיג לי זוגיות אחת (בטוחה)

ואח"כ אהרהר בסוגייה.

לשילה, זאת שאלת השאלות ../images/Emo141.gif

האם זה טוב או לא. אני לא חושב שלמישו יש תשובה מוחצת בעניין הזה, אני חושב שמהות הקשר בין גבר לאישה, הקשר האינטימי, זאת שאלה שאף אחד אין לו את התשובה המוחצת בנושא, גם לא פסיכולוגים ויש כאלה שמדברים בעד ונגד. אבל, אם תשימי לב, אחרי החדשות, היתה התוכנית נולד לרקוד, ושם הריקודים היו מאוד מאוד יפים ומאוד ארוטיים, ואם זה לא היה כל כך ארוטי אני לא בטוח אם הייתי חושב שזה יפה, אני חושב שהחיים שלנו מסתובבים הרבה מסביב לסימלי מין, וזה עושה לנו אושר ונעים, וכייף. כאילו יש שד השוכן בתוך הבשר שלנו, בתוך העמוד שלנו, ואת השד הזה אנחנו מעדיפים לכלוא ולהחזיק אותו מרוסן ועם רצועה, ונשאלת השאלה האם זה צעד נבון או לא. למה זה צעד נבון, כי אני חושב שאינטימיות עם בת זוגתי לא מתאפשרת אם אני מזנק ממקום למקום....... גם עם הטענה הזאת אפשר להתווכח. זהו...... מרוב ויכוחים אני כבר לא יודע ראש מרגליים, באהבה ממני,

לא ראיתי את התוכנית, אבל מקסימום

אני מוכנה להשאיל את סנצ'ו פאנצה ושיקח איתו גם את החמור שלו, את דון קישוט אני לא נותנת, הוא משוריין, אבל אם אין ברירה אגן עליו אפילו בגופי, מהזה סדום ואמורה
ועכשיו ברצינות, אני לא מאמינה שסגנון כזה עושה טוב לזוגיות, נהפוך הוא, אין גבר שיסלח לאשתו ששכבה עם החבר שלו לנגד עינו, אפילו אם זה בהסכמה ומתרחש במקום אחר, עצם הידיעה כבר מספיקת על מנת להפוך את קרביו ולרדת מהפסים, וגם להיפך, גם נשים לא סולחות לבני זוגם וגם לא לעצמן שהן משתפות פעולה במשחק חברתי של מימוש פנטזיות מיניות מסוכן מעין זה, ואם התשוקה כל כך חזקה ואי אפשר לעמוד בה, אז עדיף שיישאר רק בגדר פנטסיה שלא ניתנת למימוש, ומקלחת צוננת וקרה מאד, תמיד עוזרת, או קפיצה למים הצוננים היורדים מהחרמון אל הבריכה של חורשת טל. אני רוצה לבסס את מה שנאמר על שני דברים: הראשון, הוא הסיפור הנפלא של עגנון "הרופא וגרושתו", מי שלא מכיר את הסיפור ממליצה מאד לקרוא אותו, שהוא כשלעצמו סיפור מקסים, ולפיו אפשר גם להבין את המנטליות הגברית הטיפוסית. השני, הוא הסרט "הצעה מגונה", להזכירכם שרוברט רדפורד ההורס הציעה לבעל של בני זוג בילוי לילה אחד עם אשתו תמורת מליון דולר, והם קיבלו את ההצעה,ומי שלא ראה את ההשלכות של החלטתם ואת סוף הסרט כדאי שיראה אותו. בהזדמנות.

odrie

New member
דולציניה - כל מילה שלך אמת

ראיתי אתמול את הכתבה ביחד עם החוקי שלי, ושנינו מיד אמרנו שלנו זה ממש לא היה מתאים, וגם נזכרנו בסידרה הבורגנים, ששם היה קטע כזה של סווינגרס. וכבר אז הבנתי שטוב לא יוצא מזה.

סנדרה351

New member
לא ראיתי את התכנית, אבל את

הפרומו יחד עם בעלי. מיד אמרתי שאותי זה מגעיל ובחיים לא הייתי עושה את זה. ומה אמר לי בן זוגי? אם הזוג היה רוברט רדפורד ומישל פייפר (ראינו סרט בכיכובם ביום שישי) הייתי מוכן להתחלף בתנאי שאני אהיה עם רוברט...

למעלה