ראיתם/ן גיא פינס? ראיתם/ן גיא פינס? הראו את הרבעייה פליפה קמילה בנחמין ולואיסנה שאמרו היי גיא
S Shaolin Kid New member 20/10/03 #1 ראיתם/ן גיא פינס? ראיתם/ן גיא פינס? הראו את הרבעייה פליפה קמילה בנחמין ולואיסנה שאמרו היי גיא
פ פרה שרוטה New member 20/10/03 #5 גאשש זאתי עם הסיליקון כזאתי מכוערת.. ומה הקטע של החזה? זה ניראה כמו הישבן של המורה לתנך. ממש מגעיל! זאתי דוגמנית עלק...
גאשש זאתי עם הסיליקון כזאתי מכוערת.. ומה הקטע של החזה? זה ניראה כמו הישבן של המורה לתנך. ממש מגעיל! זאתי דוגמנית עלק...
R REBELDE 16 New member 20/10/03 #6 ראית אותה מה זה... יש לי כמה דברים להגיד.. א. מה זה זה הקטנה זה? היא בכלל לא הקטינה.. לא רואים בכלל הבדל מה לא נכון? ב. הרופא הזה...המנתח הוא אחד המעולים בארץ.........!
ראית אותה מה זה... יש לי כמה דברים להגיד.. א. מה זה זה הקטנה זה? היא בכלל לא הקטינה.. לא רואים בכלל הבדל מה לא נכון? ב. הרופא הזה...המנתח הוא אחד המעולים בארץ.........!
פ פרה שרוטה New member 20/10/03 #7 זהו והיא עוד אומרת שהיא בטח הייתה שרוטה שהיא עשתה את ההגדלה..שיחקה אותה חכמה.. ועוד מה ניסגר עם השיער שלה?! ועם השפתיים המנופחות האלה? טוב שלא כולה מזויפת ד"א.
זהו והיא עוד אומרת שהיא בטח הייתה שרוטה שהיא עשתה את ההגדלה..שיחקה אותה חכמה.. ועוד מה ניסגר עם השיער שלה?! ועם השפתיים המנופחות האלה? טוב שלא כולה מזויפת ד"א.
מ מריצצצצה New member 20/10/03 #10 השער שלה ניראה לי פאה וגם אם לא וזה כן היא בלונדינית מפגרת ומכוערת איכס.......... בעעעעע
ר רועי מת על לואיסנה New member 20/10/03 #9 לי אין גיא פינס יש לי יס אז מי שיכו שיכול בבקשה שישים את הסירטון שלהם שארבעיה אורמים היי גאי.
פ פרה שרוטה New member 20/10/03 #11 אין מה להקליט זה בדיוק שניה אחת הם אומרים הי גיא ערב טוב [[נידהמ לי ערב טוב]] וזהו. בדיוק שתי שניותץ
L Littel Davil New member 20/10/03 #12 גאי!! פחחחח גיא* רשמת את זה כמו- הומו באנגלית חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח