ד י ן ת ו מ א ס
New member
ראיתם בחדשות../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif
ראיתם בחדשות
מגניב
סוס במסילות של תל אביב...
ראיתם בחדשות
מגניב
אפרופו רכבות עוצרות...ראיתם בחדשות![]()
![]()
מגניבסוס במסילות של תל אביב...![]()
קטעיםאפרופו רכבות עוצרות...
בעוד שאת רכבת ישראל עצר היום סוס שחדר למתחם המסילות לייד תחנת השלום בתל אביב (חדשות ערוץ 2) את רכבת ההרים המפורסמת "Coney Island Cyclone" עצרה פיאה של אישה אשר התעופפה ברוח והסתבכה בגלגלי רכבת ההרים עת זו הייתה בשיא עליה. קרונות רכבת ההרים ניבלמו למשך כ-30 דקות עת עובדי מגרש השעשועים ואנשי מכבי האש הצליחו לתלוש את שיער הפיאה מהגלגלים ולדחוף חזרה את הרכבת להמשך הנסיעה. מקור: Copyright 2004 NYP Holdings, Inc. All rights reserved
האם זו פאה שניצלה משריפת הפיאותקטעים![]()
אולי הפאה הנ"ל שרדה אתהאם זו פאה שניצלה משריפת הפיאות
בבני ברק ובירושלים .....
נוסעי הרכבת קיימו פסק הלכה:אפרופו רכבות עוצרות...
בעוד שאת רכבת ישראל עצר היום סוס שחדר למתחם המסילות לייד תחנת השלום בתל אביב (חדשות ערוץ 2) את רכבת ההרים המפורסמת "Coney Island Cyclone" עצרה פיאה של אישה אשר התעופפה ברוח והסתבכה בגלגלי רכבת ההרים עת זו הייתה בשיא עליה. קרונות רכבת ההרים ניבלמו למשך כ-30 דקות עת עובדי מגרש השעשועים ואנשי מכבי האש הצליחו לתלוש את שיער הפיאה מהגלגלים ולדחוף חזרה את הרכבת להמשך הנסיעה. מקור: Copyright 2004 NYP Holdings, Inc. All rights reserved
נוסעי הרכבת קיימו פסק הלכה:
"שב ואל תעשה!"
ראיתם בחדשות![]()
![]()
לא ראיתי חדשות, הרכבת שלי אחרה!![]()
ופתאום עבר סוס חום בינוני (מתחת לגשר מחלף הרכבת) והסתכל היישר אל תוך חלוני, בעוד שאנשי הרכבת חסרי אונים רצים על המסילה (עם חליפות הרכבת, העניבות והכל) עם רצועה ביד בנסיון נואש ללכוד את הסוס! אולי הסוס ברח מהקרקס 'מונטה קרלו', מזל שלא ברח משם אריה...![]()
יורי היה...על הסוס?רצף הישגים בפתוז תחבורה![]()
![]()
מרגע תחילת האירוע....16:14 דקות התקבלה אצלי שיחת טלפון ממנהל האתר יוני גרינברג שהיה במקום על סוס שמטייל לו על המסילות ובתחנות הרכבת השלום ומרכז. בתוך 6 דקות עלה דיווח ראשון לפתוז....הדיווח הראשון שעלה לאויר בארץ. מרגע העלאת הדיווח הראשון עודכנה הכתבה 5 פעמים בהתאם לזרימת מידע נוסף. היום היינו הראשונים בדיווח, גם כאן אתם מוזמנים לראות כמה צפיות היו לכתבה שעסקה בסוס הנחמד. בהזדמנות זאת אני רוצה להודות שוב ליוני גרינברג על הסקופ והדיווח המהיר
ערן,רצף הישגים בפתוז תחבורה![]()
![]()
מרגע תחילת האירוע....16:14 דקות התקבלה אצלי שיחת טלפון ממנהל האתר יוני גרינברג שהיה במקום על סוס שמטייל לו על המסילות ובתחנות הרכבת השלום ומרכז. בתוך 6 דקות עלה דיווח ראשון לפתוז....הדיווח הראשון שעלה לאויר בארץ. מרגע העלאת הדיווח הראשון עודכנה הכתבה 5 פעמים בהתאם לזרימת מידע נוסף. היום היינו הראשונים בדיווח, גם כאן אתם מוזמנים לראות כמה צפיות היו לכתבה שעסקה בסוס הנחמד. בהזדמנות זאת אני רוצה להודות שוב ליוני גרינברג על הסקופ והדיווח המהיר
הסרט לא ירדערן,
למה הורדתה את סרטון הפתיחה מפתוז? לדעתי זה היה ממש שוס!,זה מראה על אתר ברמה גבוהה,אני חושב שכדאי שתחזיר אותו, או אפילו את הסרטון שלי עם הספרינטר
מה עם סרטון האייסי?הסרט לא ירד
אם תעבור לעמוד השני אתה תראה ששוב אני כתבתי הודעה בנושא ושוב אף אחד לא התייחס אליה ושוב היא נבלעה בעמודים האחוריים של הפורום וחבל. הסרטון הוצא מהעמוד הראשי בגלל שגרם שיותר בעיות מאשר לתועלת אם תסתכל בחלון העדכונים תוכל לראות שיש שם עדכון ששמו "הסרטון השבועי" לחיצה עליו תפתח לך חלון קטן בו ישודר הסרטון באיכות טובה יותר בגדול יותר ובלי טעינה מיותרת למי שאינו מעוניין בכך. אנחנו ניצור כפתור מיוחד ובולט שיופיע במקום בו "גר" הסרט לפניכן.
סבלנות.....הסרט הנוכחימה עם סרטון האייסי?
אני אנסה להעלות אותו לשרת אחר....סבלנות.....הסרט הנוכחי
טרם "ראה אור" לכמה ימים.... הנושא עדיין בהרצה וניסוי.... כמו כן הנושא כפוף לאישור של תפוז, כל עוד זה לא יינתן לא נוכל להמשיך בעניין זה.
אם יש לך לאן להעלות אותו זה יהיהאני אנסה להעלות אותו לשרת אחר....
אם כן אני יכול להוסיף אותו לעדכונים?
הוספתי קישור לאתר!! ואם יש לכם סרטאם יש לך לאן להעלות אותו זה יהיה
מצויין, אין שום בעיה שתקשר מחלון העדכונים
הוא שנאמר: "קרייזי horse "!!!!!לא ראיתי חדשות, הרכבת שלי אחרה!![]()
ופתאום עבר סוס חום בינוני (מתחת לגשר מחלף הרכבת) והסתכל היישר אל תוך חלוני, בעוד שאנשי הרכבת חסרי אונים רצים על המסילה (עם חליפות הרכבת, העניבות והכל) עם רצועה ביד בנסיון נואש ללכוד את הסוס! אולי הסוס ברח מהקרקס 'מונטה קרלו', מזל שלא ברח משם אריה...![]()
בשנת 73'' קרובים שלנו שהו שנהראיתם בחדשות![]()
![]()
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.