ראיתם את עוגות הדניש שעשה מיקי שמו

rivkaman

New member
ראיתם את עוגות הדניש שעשה מיקי שמו

נראו מה זה יפות וטעימות.
 

rivkaman

New member
פירגה- להלן המתכון לעוגת דניש

4 כוסות קמח 50 גרם שמרים (שקית שימרית) 80 גרם סוכר 1/3 כוס 1 כוס ושליש מים קרים 100 גרם חמאה (לקיפול הבצק) מכינים בצק ומשאירים אותו 20 דקות למנוחה. לאחר מכן מרדדים את הבצק ומקפלים לתוכו את החמאה. את הרידוד והקיפול צריך לעשות שלוש פעמים ובכל פעם מכניסים למקרר את הבצק הוא חילק לשתיים , באחד מהם הוא שם פודינג שיכבה דקה ופיזר צימוקים ועשה ממנו גלילה ומהגלילה חתך לפרוסות והניח כמו שבלולים. חלק אחר הוא מילא בגבינה כמו גביניות וחלק אחר מילא בסוכר וקינמון, משאירים להתפחה ואחרכך אופים ב-200 מעלות 12 דקות את השבלולים מורחים קודם בביצה וכשהם אפויים מורחים בסירופ סוכר או אבקת סוכר.
 

rivkaman

New member
זה המתכון שהיה רשום בתכנית של

אודטה,שמו לקח חמאה של 100 גרם ופשוט הכניס אותה בתוך הבצק המרודד וקיפל אותה פנימה.
 

נונה1

New member
מנסיון של הרבה כאן בפורום ושלי גם

המתכונים לא ממש טעימים ומיוחדים כמו שהם נראים בטלויזיה אז קחו את זה לתשומת לבכם ואני גם יודעת שבתוכנית לכבוד שבועות מיקי שמו הכין עוגת גבינה דלת קלוריות ועשו אותה כאן והיתה אכזבה גדולה ממנה. טוב אני את שלי אמרתי
נונה1
 

נונה1

New member
מצורף קישור לבצק דניש של מירבלי

אני יודעת שהוא נוסה בעבר בהצלחה רבה.
 
למעלה