ראיתם את הסקר הזה ?
ק קייזר סוזי New member 5/2/11 #6 את שמה לב שבאחד מספר מצביעים :20 ובשני 13?? חחחחחחח איך זה מעיד על משהו?
מ מיק101 New member 5/2/11 #10 ליאורי זה ממש לא זה - שימי לב להבדלים ותביני שאנשים לא הבינו את השאלה...
ל ליאורי79 New member 5/2/11 #13 היי מיק לא כל כך הבנתי אותך אנשים היו צריכים להצביע בסקר הראשון את מי היו רוצים להדיח ובסקר השני את מי הייתם משאירים זה נראה ברור לא?
היי מיק לא כל כך הבנתי אותך אנשים היו צריכים להצביע בסקר הראשון את מי היו רוצים להדיח ובסקר השני את מי הייתם משאירים זה נראה ברור לא?
מ מיק101 New member 5/2/11 #14 זה בדיוק הענין, ניקח לדוגמא את דנה - בשני הסקרים ההפוכים - דנה במקום ראשון
ק קאראט New member 5/2/11 #8 תקנו אותי אם אני טועה, אבל בעונה הזו הסקר של הפורום לא מייצג נכון את העובדות. בשנה שעברה - הסקר הוכיח את עצמו בכל הפעמים.
תקנו אותי אם אני טועה, אבל בעונה הזו הסקר של הפורום לא מייצג נכון את העובדות. בשנה שעברה - הסקר הוכיח את עצמו בכל הפעמים.
L LEE551 New member 5/2/11 #15 מה פתאום, באחד הרוב משאירים את דנה ובשני הרוב מדיחים את דנה. בקיצור בשני הסקרים אנשים כבר לא מזהים למה צריך להצביע. הסקרים סותרים אחד את השני.
מה פתאום, באחד הרוב משאירים את דנה ובשני הרוב מדיחים את דנה. בקיצור בשני הסקרים אנשים כבר לא מזהים למה צריך להצביע. הסקרים סותרים אחד את השני.
ק קייזר סוזי New member 5/2/11 #17 אבל בהודעה שהגבת עליה,דיברתי על סקר הפורום. והוא הצבעה לדייר שרוצים להשאיר.