ראיתם את הכתבה בערוץ 22 על המחיר

מצב
הנושא נעול.

line 666

New member

והקוים הסודיים של אגד לדתיים בירושלים? מה דעתכם

omer landau

New member
ראיתי וזאת ממש ממש חוצפה

ראיתי וזאת ממש ממש חוצפה
וזה לא רק בתחום הזה האפלייה הזאת בין האזרח החילוני לאזרח החרדי נגיד והיו נותנים הנחה לתלמידי ישיבות באופן גלוי אבל פה עם הסודיות וההסתרה הזאת ממש חוצפה אוטובוסים מיוחדים והנחות משמעותיות ובאפלייה סתמית שכזאת ומעשה פלילי של זיוף תעודות ממש גועל נפש למה אגד כל כך אוהבים את החרדים מה יוצא להם מזה?? אם הם צריכים לנסוע ככה או ככה הם יסעו ...

איליה.

New member
אם אגד עושים את זה, סימן שכן יוצא

ראיתי וזאת ממש ממש חוצפה
וזה לא רק בתחום הזה האפלייה הזאת בין האזרח החילוני לאזרח החרדי נגיד והיו נותנים הנחה לתלמידי ישיבות באופן גלוי אבל פה עם הסודיות וההסתרה הזאת ממש חוצפה אוטובוסים מיוחדים והנחות משמעותיות ובאפלייה סתמית שכזאת ומעשה פלילי של זיוף תעודות ממש גועל נפש למה אגד כל כך אוהבים את החרדים מה יוצא להם מזה?? אם הם צריכים לנסוע ככה או ככה הם יסעו ...
אם אגד עושים את זה, סימן שכן יוצא
להם משהו מזה, כי זה נותן להם יתרון על פני חברות מתחרות במגזר החרדי. אבל זה בכלל לא העניין. אגד היא זכיין שקיבל תעודת זכיון ממדינת ישראל, והוא מפלה בין האזרחים על רקע דתי.

x u m

New member
להכניס חברות אחרות לירושלים

לא לאחד את כל החברות, אלה להפריט. תחרות זה טוב ובריא בכל תחום. אגד משתמשים בסובסידיה של ממשלה לדוסים. למה בירושלים יש קווים עם הפרדה בין המינים, מה אנחנו באירן. זה מה שאגד עושה סוגרת קו 45 לתושבים ובמקומו בירושלים יש קו חדש 54 אבל רק לדתיים. אגד מתחילה לפעול טוב רק כאשר תהייה תחרות.

תעשו הפרדה...

לא לאחד את כל החברות, אלה להפריט. תחרות זה טוב ובריא בכל תחום. אגד משתמשים בסובסידיה של ממשלה לדוסים. למה בירושלים יש קווים עם הפרדה בין המינים, מה אנחנו באירן. זה מה שאגד עושה סוגרת קו 45 לתושבים ובמקומו בירושלים יש קו חדש 54 אבל רק לדתיים. אגד מתחילה לפעול טוב רק כאשר תהייה תחרות.
תעשו הפרדה...
הכתבה שפורסמה בערוץ 2 באמת משקפת מצב שחייב להשתנות, אבל החרדים הם לא האשמים לכך. זו אחריות אגד. אף אחד מהחרדים לא יזם את זה. ובבקשה, תימנע מביטויים "מ זה אירן". ישנם קווים שממילא לא מגיעים למקומות שהציבור החילוני צריך להגיע אליהם, ולכן הם קוים מופרדי ישיבה. למה לא לכבד את הקוי מהדרין אם ההפרדה בין המינים חשובה לחרדים
זה לחוד, וזה לחוד. אני חושב שהסיפור עם ההוזלה באמת לא בסדר, אבל תכבדו את השאר. החרדים לא עשו לכם כלום.

מחדשות ערוץ 2

מחדשות ערוץ 2
קו 250 ירושלים אשדוד מי מכיר מי יודע? שוב שערוריה חרדית, קו סודי של החרדים במחיר מוזל, עובר דרך השכונות החרדיות, מדלג על התחנה המרכזית, בקוים של החילוניים עולה ירושלים אשדוד 29 ש"ח בקו המיוחד הזה משלמים מחיר בהנחת זכאי והנהג עצמו אמר את זה, כשהתחקירן ברר במודיעין לא אמרו לו על הקו הזה, ממש לא מתאים לחברה גדולה וותיקה כמו "אגד". אותי זה ממש מרגיז. חבר מועצת העיר בירושלים התלבש על העניין הזה ואני מקוה שזה יטופל על הצד הטוב ביותר. לדעתי כדאי להרחיב את התחקיר הזה לעוד כמה מקומות בארץ.

אופס, ערן תחבר את זה לשרשור

מחדשות ערוץ 2
קו 250 ירושלים אשדוד מי מכיר מי יודע? שוב שערוריה חרדית, קו סודי של החרדים במחיר מוזל, עובר דרך השכונות החרדיות, מדלג על התחנה המרכזית, בקוים של החילוניים עולה ירושלים אשדוד 29 ש"ח בקו המיוחד הזה משלמים מחיר בהנחת זכאי והנהג עצמו אמר את זה, כשהתחקירן ברר במודיעין לא אמרו לו על הקו הזה, ממש לא מתאים לחברה גדולה וותיקה כמו "אגד". אותי זה ממש מרגיז. חבר מועצת העיר בירושלים התלבש על העניין הזה ואני מקוה שזה יטופל על הצד הטוב ביותר. לדעתי כדאי להרחיב את התחקיר הזה לעוד כמה מקומות בארץ.
אופס, ערן תחבר את זה לשרשור
הרלוונטי, עד שאני כותבת את ההודעה כבר קפצו 3 הודעות, זריזים, אני לא

Lifes Music

New member
גם אותי זה מרגיז ../images/Emo46.gif

מחדשות ערוץ 2
גם אותי זה מרגיז

אני לא נוסע באגד!!!!!! חרם צרכניייםםםםם

אוהד11

New member
גם לי חורה הדבר. לא יתכן שמשרדי

גם אותי זה מרגיז

אני לא נוסע באגד!!!!!! חרם צרכניייםםםםם
התחבורה והאוצר יתנו את ידם לאפליה לא מתקנת כזו ! אם משרד התחבורה מעוניין להוזיל את מחירי הנסיעה שיוזיל אותם לכל הנוסעים, ולא - שכולם ישלמו את המחיר הרשמי. זו שערוריה.

משרד התחבורה לפי הכתבה

התחבורה והאוצר יתנו את ידם לאפליה לא מתקנת כזו ! אם משרד התחבורה מעוניין להוזיל את מחירי הנסיעה שיוזיל אותם לכל הנוסעים, ולא - שכולם ישלמו את המחיר הרשמי. זו שערוריה.
משרד התחבורה לפי הכתבה
לא יודע על כך. הגיע הזמן שהמחירים יוזלו ויהיו יותר עממיים אבל לכווווווווולם.

levikon

New member
../images/Emo46.gifממש ממש בושה לאגד!!!

מחדשות ערוץ 2
ממש ממש בושה לאגד!!!

O303קובי

New member
בלי לפגוע באף אחד

ממש ממש בושה לאגד!!!
בלי לפגוע באף אחד
אבל החרדים השתלטו על הרבה מוסדות במדינה ביניהם חברת "אגד" אני מקווה שרכבת ישראל היא לא הפרויקט הבא שלהם יום טוב לכולם קובי

ה דרומי

New member
כמה יעלה לי קו 404 של אגד מאשדוד

לירושלים?. בשביל מחיר כזה אני מוכן להתחפש ל
. גם המדינה מסבדסת את אגד ואגד מסבסד ציבור שלם {רק לא את כול הציבור}

זה לא 404 אלא 450

לירושלים?. בשביל מחיר כזה אני מוכן להתחפש ל
. גם המדינה מסבדסת את אגד ואגד מסבסד ציבור שלם {רק לא את כול הציבור}
זה לא 404 אלא 450
יעלה לך 17.10 ש"ח - קוד 10. בקו הזה משתמשים בכרטיסיות זכאי של קוד 10 ויש כל מיני קומבינות של מכירת כרטיס במחיר של ניקוב אחד שאותן לא אפרט. כמובן שכל זה תקף בקווים חרדיים בלבד.

זה ממש חוצפה 30 % וקווים מיוחדים

זה ממש חוצפה 30 % וקווים מיוחדים
שלא עוברים במקומות של חילונים באגד אמרו שזה רק כמה נהגים בודדים

ה דרומי

New member
ד.א בקווים של אגד הנשים עולות ב

דלת האחורית הגברים בדלת הקדמים אין וילון מהדלת האחורית לחלקו האחורי של האוטובוס |מחיצה וכזה|. אבל ישאחד שגובה את בהכסף מהחלק האחורי איפה שיושבות הנשים. הוא מאין כרטיסן {אז מי אמר\כתב שנגמרו הכרטיסנים באגד.
ימי הביניים בשנות האלפים

אני חושב שקצת נסחפתם

דלת האחורית הגברים בדלת הקדמים אין וילון מהדלת האחורית לחלקו האחורי של האוטובוס |מחיצה וכזה|. אבל ישאחד שגובה את בהכסף מהחלק האחורי איפה שיושבות הנשים. הוא מאין כרטיסן {אז מי אמר\כתב שנגמרו הכרטיסנים באגד.
ימי הביניים בשנות האלפים
אני חושב שקצת נסחפתם
כפי שכתבתי בעבר אני חושב שאם קבוצה מסוימת באוכלוסיה דורשת שירות מסוים אין סיבה שלא לספק אותו ועל כן אני לא רואה שום פסול עקרוני בקוי המהדרין במתכונתם. הרי אם אגד לא יספק את השירות הזה אז מפעילים בילתי חוקיים (או מפעילים חוקיים אחרים שיבקשו אישור ממשרד התחבורה כמו שסופרבוס בקשה אישור לקו מהדרין י-ם בית שמש שניה לפני שאגד התחילו להפעיל את קו 418). ולכן אינני מבין מה כל העליהום על ההפרדה. לדעתי הבעיה מתחילה בהסתרת המידע מן הציבור (כתבתי גם על זה בעבר) ובאפלית המחירים (וגם על זה נכתב בעבר בפורום אין כל חדש תחת השמש מידי פעם הנושא עולה לדיון בפורום הכותבים אותם כותבים והדעות אותם דעות). גם במידה שנניח (לצורך הדיון בלבד ולא בגלל שאני אכן חושב כך) שאפלית המחירים מוצדקת אין סיבה להסתיר את הקו מהציבור (מלבד שיקולים כלכליים) לכל נוסע יש את האפשרות לבחור אם הוא רוצה לנסוע בנפרד מבת\בן זוגו\ה תמורת תשלום נמוך יותר. הדבר דומה להסתרת מידע על קוי תח"צ מציבור המעשנים מפני שאסור לעשן בתח"צ הרי אם מעשן רוצה לנסוע באוטובוס הוא יודע שבזמן הנסיעה הוא חייב להתנהג ע"פ הכללים הנהוגים בקו (במקרה הזה כל הקוים ולכן הדוגמא אולי לא כ"כ מוצלחת) ולא לעשן. דרך אגב היום בעת שיטוט באתר האינטרנט של אגד הצצתי בדף על "מבצע מירון" וגיליתי שנסיעה ישירה בקו 982 מי-ם למירון וצפת דרך כביש 6 תעלה 38 ש"ח בלבד לכל כיוון בעוד שמי שיקנה בקופות התחנה המרכזית כרטיס מי-ם לצפת יאלץ להפרד מ53 ש"ח ולנסוע בקו 961 (מאסף לטבריה) ושם להחליף לקו 459 (מאסף לצפת) כאשר מי שיבדוק במודיעין או באתר לגבי הכרטיס הנ"ל יגלה שהכרטיס בשווי 53 ש"ח ניתן לו במחיר "מיוחד" ושכך גם היתה אמורה לעלות נסיעה בקו 964 אילולא היו מבטלים אותו (אנשים עוד עלולים לחשוב שהם יצאו מורווחים מפני שבזמנו קו 964 היה מגיע פעם ביום והיום ניתן לנסוע לצפת מבחינה רשמית כל שעה). אבל מה לעשות וקו 982 חייב להיות מוזל מפני שיש לו מתחרה: קו של בלמ"ס ב30 ש"ח (לדעתי הקו לא חוקי אך הוא כבר עמד בעבר בבתי משפט לכן מי אני הקטן שאטען לחוסר חוקיות בבית המשפט) לפני שאגד פתחו את קו 982 הם סיפקו את האוטובוסים לבלמ"ס לכן אם יש לכם תלונות על כך שבנסיעה מי-ם לצפת אתם נאלצים להפרד מ53 ש"ח ולהטלטל ב2 אוטובוסים דרך טבריה ובקעת הירדן במקום לנסוע בצורה ישירה תמורת 38 ש"ח יש לפנות לדני בלמ"ס ולא לאגד

846

Active member
לא נכון

ימי הביניים בשנות האלפים
לא נכון

JayZed

New member
חבר'ה, נסחפתם.

חבר'ה, נסחפתם.
שוב נגררים לויקוח של חרדים VS חילונים. עזבו את זה, באמת. אני לא יודע מה כל-כך מפריע לכולם. לדעתי - אם הם רוצים קווי מהדרין, שיהיה להם לבריאות. וזה שאגד מספקים את השרות זה רק עדיף על כל המפעילים החרדיים הלא חוקיים, שלא עומדים בתקני הבטיחות ולא משלמים מיסים. וזו שטות במיץ ש"משרד התחבורה לא יודע" על הקווים הללו. הם לא רק יודעים, אלא גם מסבסדים אותם. כך היה עם קו 418 האומלל בבית שמש, שמשרד התחבורה סבסד לאגד כדי להפסיק את פעולתו של קו לא חוקי המופעל עיי חברה חרדית. ואני חושב שכולם זוכרים מה קרה אז - החרדים הגיעו אף לאלימות פיזית כדי למנוע את פעולתו של קו זה, כי הם רצו לשמור על הרווח של החברה הלא-חוקית שלהם... אז מה הפלא שחייבים להוריד מחירים בקווים אלו? אם אתם שואלים אותי - זה טוב שקווים אלו לפחות מופעלים באופן חוקי. וזה שהם לא מופיעים במודיעין... טוב שכך. אני, למשל, לא הייתי רוצה לנסוע בקו חרדי, בו אני בולט כמו כבשה שחורה ומקבל מבטים עויינים לעברי כל הזמן... כך שיהיה להם לבריאות. ביג דיל, כולם צועקים "הפליה" כאילו שגוזרים להם נתח מהחיים. אבל אני בטוח שאם קווים אלו כן היו מופיעים במודיעין, אף אחד מאתנו (החילונים שביניינו, לפחות) לא היה נוסע בקווים האלו, אפילו אם זה חוסך כמה שקלים.

go around

New member
אה עכשיו הבנו.

חבר'ה, נסחפתם.
שוב נגררים לויקוח של חרדים VS חילונים. עזבו את זה, באמת. אני לא יודע מה כל-כך מפריע לכולם. לדעתי - אם הם רוצים קווי מהדרין, שיהיה להם לבריאות. וזה שאגד מספקים את השרות זה רק עדיף על כל המפעילים החרדיים הלא חוקיים, שלא עומדים בתקני הבטיחות ולא משלמים מיסים. וזו שטות במיץ ש"משרד התחבורה לא יודע" על הקווים הללו. הם לא רק יודעים, אלא גם מסבסדים אותם. כך היה עם קו 418 האומלל בבית שמש, שמשרד התחבורה סבסד לאגד כדי להפסיק את פעולתו של קו לא חוקי המופעל עיי חברה חרדית. ואני חושב שכולם זוכרים מה קרה אז - החרדים הגיעו אף לאלימות פיזית כדי למנוע את פעולתו של קו זה, כי הם רצו לשמור על הרווח של החברה הלא-חוקית שלהם... אז מה הפלא שחייבים להוריד מחירים בקווים אלו? אם אתם שואלים אותי - זה טוב שקווים אלו לפחות מופעלים באופן חוקי. וזה שהם לא מופיעים במודיעין... טוב שכך. אני, למשל, לא הייתי רוצה לנסוע בקו חרדי, בו אני בולט כמו כבשה שחורה ומקבל מבטים עויינים לעברי כל הזמן... כך שיהיה להם לבריאות. ביג דיל, כולם צועקים "הפליה" כאילו שגוזרים להם נתח מהחיים. אבל אני בטוח שאם קווים אלו כן היו מופיעים במודיעין, אף אחד מאתנו (החילונים שביניינו, לפחות) לא היה נוסע בקווים האלו, אפילו אם זה חוסך כמה שקלים.
אה עכשיו הבנו.
והנה השלב הבא . תנו לנו רדיו חרדי אפילו בלי מכרז כמו שאר התחנות האיזוריות. למה עדיף רדיו חרדי חוקי מהתחנות הפירטיות שמשבשות את הקליטה בנתב"ג ועוד יגרמו לאסון. אתם רוצים מאות פצועים ועשרות הרוגים? נכון שלא אז תנו לנו רדיו ללא מכרז. איזה יופי.

מצב
הנושא נעול.
למעלה