ראיתי וזאת ממש ממש חוצפהראיתם את הכתבה בערוץ 22 על המחיר
והקוים הסודיים של אגד לדתיים בירושלים? מה דעתכם
אם אגד עושים את זה, סימן שכן יוצאראיתי וזאת ממש ממש חוצפה
וזה לא רק בתחום הזה האפלייה הזאת בין האזרח החילוני לאזרח החרדי נגיד והיו נותנים הנחה לתלמידי ישיבות באופן גלוי אבל פה עם הסודיות וההסתרה הזאת ממש חוצפה אוטובוסים מיוחדים והנחות משמעותיות ובאפלייה סתמית שכזאת ומעשה פלילי של זיוף תעודות ממש גועל נפש למה אגד כל כך אוהבים את החרדים מה יוצא להם מזה?? אם הם צריכים לנסוע ככה או ככה הם יסעו ...
להכניס חברות אחרות לירושליםראיתם את הכתבה בערוץ 22 על המחיר
תעשו הפרדה...להכניס חברות אחרות לירושלים
לא לאחד את כל החברות, אלה להפריט. תחרות זה טוב ובריא בכל תחום. אגד משתמשים בסובסידיה של ממשלה לדוסים. למה בירושלים יש קווים עם הפרדה בין המינים, מה אנחנו באירן. זה מה שאגד עושה סוגרת קו 45 לתושבים ובמקומו בירושלים יש קו חדש 54 אבל רק לדתיים. אגד מתחילה לפעול טוב רק כאשר תהייה תחרות.
מחדשות ערוץ 2ראיתם את הכתבה בערוץ 22 על המחיר
אופס, ערן תחבר את זה לשרשורמחדשות ערוץ 2
קו 250 ירושלים אשדוד מי מכיר מי יודע? שוב שערוריה חרדית, קו סודי של החרדים במחיר מוזל, עובר דרך השכונות החרדיות, מדלג על התחנה המרכזית, בקוים של החילוניים עולה ירושלים אשדוד 29 ש"ח בקו המיוחד הזה משלמים מחיר בהנחת זכאי והנהג עצמו אמר את זה, כשהתחקירן ברר במודיעין לא אמרו לו על הקו הזה, ממש לא מתאים לחברה גדולה וותיקה כמו "אגד". אותי זה ממש מרגיז. חבר מועצת העיר בירושלים התלבש על העניין הזה ואני מקוה שזה יטופל על הצד הטוב ביותר. לדעתי כדאי להרחיב את התחקיר הזה לעוד כמה מקומות בארץ.
גם אותי זה מרגיזמחדשות ערוץ 2
קו 250 ירושלים אשדוד מי מכיר מי יודע? שוב שערוריה חרדית, קו סודי של החרדים במחיר מוזל, עובר דרך השכונות החרדיות, מדלג על התחנה המרכזית, בקוים של החילוניים עולה ירושלים אשדוד 29 ש"ח בקו המיוחד הזה משלמים מחיר בהנחת זכאי והנהג עצמו אמר את זה, כשהתחקירן ברר במודיעין לא אמרו לו על הקו הזה, ממש לא מתאים לחברה גדולה וותיקה כמו "אגד". אותי זה ממש מרגיז. חבר מועצת העיר בירושלים התלבש על העניין הזה ואני מקוה שזה יטופל על הצד הטוב ביותר. לדעתי כדאי להרחיב את התחקיר הזה לעוד כמה מקומות בארץ.
גם לי חורה הדבר. לא יתכן שמשרדיגם אותי זה מרגיז![]()
אני לא נוסע באגד!!!!!! חרם צרכניייםםםםם![]()
![]()
משרד התחבורה לפי הכתבהגם לי חורה הדבר. לא יתכן שמשרדי
התחבורה והאוצר יתנו את ידם לאפליה לא מתקנת כזו ! אם משרד התחבורה מעוניין להוזיל את מחירי הנסיעה שיוזיל אותם לכל הנוסעים, ולא - שכולם ישלמו את המחיר הרשמי. זו שערוריה.
מחדשות ערוץ 2
בלי לפגוע באף אחדממש ממש בושה לאגד!!!![]()
![]()
![]()
![]()
כמה יעלה לי קו 404 של אגד מאשדודראיתם את הכתבה בערוץ 22 על המחיר
זה לא 404 אלא 450כמה יעלה לי קו 404 של אגד מאשדוד
לירושלים?. בשביל מחיר כזה אני מוכן להתחפש ל. גם המדינה מסבדסת את אגד ואגד מסבסד ציבור שלם {רק לא את כול הציבור}![]()
![]()
זה ממש חוצפה 30 % וקווים מיוחדיםראיתם את הכתבה בערוץ 22 על המחיר
ד.א בקווים של אגד הנשים עולות בראיתם את הכתבה בערוץ 22 על המחיר
אני חושב שקצת נסחפתםד.א בקווים של אגד הנשים עולות ב
דלת האחורית הגברים בדלת הקדמים אין וילון מהדלת האחורית לחלקו האחורי של האוטובוס |מחיצה וכזה|. אבל ישאחד שגובה את בהכסף מהחלק האחורי איפה שיושבות הנשים. הוא מאין כרטיסן {אז מי אמר\כתב שנגמרו הכרטיסנים באגד.ימי הביניים בשנות האלפים![]()
לא נכוןד.א בקווים של אגד הנשים עולות ב
דלת האחורית הגברים בדלת הקדמים אין וילון מהדלת האחורית לחלקו האחורי של האוטובוס |מחיצה וכזה|. אבל ישאחד שגובה את בהכסף מהחלק האחורי איפה שיושבות הנשים. הוא מאין כרטיסן {אז מי אמר\כתב שנגמרו הכרטיסנים באגד.ימי הביניים בשנות האלפים![]()
חבר'ה, נסחפתם.ראיתם את הכתבה בערוץ 22 על המחיר
אה עכשיו הבנו.חבר'ה, נסחפתם.
שוב נגררים לויקוח של חרדים VS חילונים. עזבו את זה, באמת. אני לא יודע מה כל-כך מפריע לכולם. לדעתי - אם הם רוצים קווי מהדרין, שיהיה להם לבריאות. וזה שאגד מספקים את השרות זה רק עדיף על כל המפעילים החרדיים הלא חוקיים, שלא עומדים בתקני הבטיחות ולא משלמים מיסים. וזו שטות במיץ ש"משרד התחבורה לא יודע" על הקווים הללו. הם לא רק יודעים, אלא גם מסבסדים אותם. כך היה עם קו 418 האומלל בבית שמש, שמשרד התחבורה סבסד לאגד כדי להפסיק את פעולתו של קו לא חוקי המופעל עיי חברה חרדית. ואני חושב שכולם זוכרים מה קרה אז - החרדים הגיעו אף לאלימות פיזית כדי למנוע את פעולתו של קו זה, כי הם רצו לשמור על הרווח של החברה הלא-חוקית שלהם... אז מה הפלא שחייבים להוריד מחירים בקווים אלו? אם אתם שואלים אותי - זה טוב שקווים אלו לפחות מופעלים באופן חוקי. וזה שהם לא מופיעים במודיעין... טוב שכך. אני, למשל, לא הייתי רוצה לנסוע בקו חרדי, בו אני בולט כמו כבשה שחורה ומקבל מבטים עויינים לעברי כל הזמן... כך שיהיה להם לבריאות. ביג דיל, כולם צועקים "הפליה" כאילו שגוזרים להם נתח מהחיים. אבל אני בטוח שאם קווים אלו כן היו מופיעים במודיעין, אף אחד מאתנו (החילונים שביניינו, לפחות) לא היה נוסע בקווים האלו, אפילו אם זה חוסך כמה שקלים.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.