ראיתם איך רננה אמרה לאפרת: "אולי תקראי לה קשת?"
ה הד17ש היחידה New member 29/5/05 #3 כןן כמו במיכאלה שהיא רצתה... יש מלא דברים שהם כמו במיכאלה.. חחח מעתיקנים
A anne8 New member 30/5/05 #12 אולי.... הם פשוט עושים המשך של מיכאלה כי יש המון דברים שמסתדרים למשל: גרשון והכלא, דויד ומשה וכו' מה שלא מסתדר זה הקטע עם קשת, היא לא היתה אמורה ללדת אותה או שהיא עשתה הפלה
אולי.... הם פשוט עושים המשך של מיכאלה כי יש המון דברים שמסתדרים למשל: גרשון והכלא, דויד ומשה וכו' מה שלא מסתדר זה הקטע עם קשת, היא לא היתה אמורה ללדת אותה או שהיא עשתה הפלה
ע ענבלוש לאב אפרתוש New member 30/5/05 #26 ../images/Emo12.gif../images/Emo185.gif אני בסך הכל חתולהההההההההההההההההה ואואואואוו קצת מסטולהההההההההההההההה ואואוואואואואואו נזכרתי בזה עכשיו
../images/Emo12.gif../images/Emo185.gif אני בסך הכל חתולהההההההההההההההההה ואואואואוו קצת מסטולהההההההההההההההה ואואוואואואואואו נזכרתי בזה עכשיו
M metuka15 New member 29/5/05 #4 כן חח טו מאץ' מיכאלה..אבל זה טוב בואנה איך הפורום מקבל פרסום ובכלל תפוז.. אני תוהה אם קיים משתמש כזה דוד12 או שהם סתם המציאו
כן חח טו מאץ' מיכאלה..אבל זה טוב בואנה איך הפורום מקבל פרסום ובכלל תפוז.. אני תוהה אם קיים משתמש כזה דוד12 או שהם סתם המציאו
I IsraeliWeirdGuy1311 New member 29/5/05 #7 עוד משהו: אבא שלך עוד שוכב עם מזכירות מהצד? טליה לעלמה...דן שכב עם זוהר המזכירה... שרון אלכסנדר...
ע ענבלוש לאב אפרתוש New member 30/5/05 #14 דרור אמר פעם..../images/Emo185.gif שהיה לו ויכוח עם איזה דוד 12 השולת או משו כזה..
ד דנדי לאב רון שחר New member 30/5/05 #19 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif זה לא היה ככה..? ''דוד השולת!!!1'' איזה קבוד לדוד הזה
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif זה לא היה ככה..? ''דוד השולת!!!1'' איזה קבוד לדוד הזה
ע ענבלוש לאב אפרתוש New member 30/5/05 #27 חחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo185.gif עיזה קווד לדוד אזה
ל ליר לאב תמיר New member 30/5/05 #24 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo98.gif אז עכשיו הדוד הזה מפורסם!!!!!!!!!!!!!! זה אני רוצה 'יש אחת בשם ליר לאב תמיר אווווווו'
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo98.gif אז עכשיו הדוד הזה מפורסם!!!!!!!!!!!!!! זה אני רוצה 'יש אחת בשם ליר לאב תמיר אווווווו'
ע ענבלוש לאב אפרתוש New member 30/5/05 #28 חחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo185.gif בואו נפתח ככה מלא כינויים ודרור יכנס יראה את אחד הכינויים יזכור אותו ואז נהיה מפורסמים
חחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo185.gif בואו נפתח ככה מלא כינויים ודרור יכנס יראה את אחד הכינויים יזכור אותו ואז נהיה מפורסמים