ראיתי שמדברים על אייקונים כל אחד תבחרו אייקון!!! אני בוחרת את בוניטו צ´או |חתימה חחחחח| שרוני
« «שרוני» New member 3/4/02 #1 ראיתי שמדברים על אייקונים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif כל אחד תבחרו אייקון!!! אני בוחרת את בוניטו צ´או |חתימה חחחחח| שרוני
ראיתי שמדברים על אייקונים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif כל אחד תבחרו אייקון!!! אני בוחרת את בוניטו צ´או |חתימה חחחחח| שרוני
Y YaLdoNet 4 EveR New member 3/4/02 #6 חולה על כלבים קבלו את האייקון שלי- וזאת בדיחה אישית שלי ושל חברה אז עזבו... קוראים לו שאבי, ואני עוזה חחח דפיקות שכלית זמנית
חולה על כלבים קבלו את האייקון שלי- וזאת בדיחה אישית שלי ושל חברה אז עזבו... קוראים לו שאבי, ואני עוזה חחח דפיקות שכלית זמנית
ק *קליאו* New member 3/4/02 #25 שלי היא ../images/Emo105.gif ושמה פטרה, כמו שיש לי אותה בכל הפורומים האחרים. מאיה
מ מ כ ו ש פ ת New member 3/4/02 #9 ../images/Emo142.gif../images/Emo142.gif../images/Emo142.gif התאהבתי בפרחים. חחחח Hey, בוניטו זה לא הכלב של קמילה מקטנטנות? שמרית.
../images/Emo142.gif../images/Emo142.gif../images/Emo142.gif התאהבתי בפרחים. חחחח Hey, בוניטו זה לא הכלב של קמילה מקטנטנות? שמרית.
H HaMsTeR New member 3/4/02 #10 וה../images/Emo119.gif שלי! אני מתה על ינשופים.. קוראים לו סקוצ´ימר... בדיחה פרטית..
« «שרוני» New member 3/4/02 #12 כן זה הכלב של קמילה. אבל אני קראתי לו גם בוניטו כי אני בפורום של קטנטנות וזה האייקון שלי בכל הפורומים וזה מסתדר שזה יהיה גם בוניטו. חמוד לא? צ´או שרוני
כן זה הכלב של קמילה. אבל אני קראתי לו גם בוניטו כי אני בפורום של קטנטנות וזה האייקון שלי בכל הפורומים וזה מסתדר שזה יהיה גם בוניטו. חמוד לא? צ´או שרוני
נ נתי (בת) New member 3/4/02 #11 יאאאאאאאאאאאאאאאאאאא טוב, אז ככה אני חדשה בפורום וראיתי שלכל אחד יש אייקון משלו אז אני בוחרת ב : וואי ירדתם עד כאן ?! מ-ט-ו-ר-פ-י-ם !!! אני נתי ה - חיחיחיחיי
יאאאאאאאאאאאאאאאאאאא טוב, אז ככה אני חדשה בפורום וראיתי שלכל אחד יש אייקון משלו אז אני בוחרת ב : וואי ירדתם עד כאן ?! מ-ט-ו-ר-פ-י-ם !!! אני נתי ה - חיחיחיחיי
B BabyLove New member 3/4/02 #22 חחחחחחח אני חולה על הודעות כאלו....אם תסתכלי טוב טוב אז תראי שגם אני כתבתי הודעות כאלו....אבל תזהרי כי לאופיר זה הורס את האצבע חן אני אימצתי את מיצי...
חחחחחחח אני חולה על הודעות כאלו....אם תסתכלי טוב טוב אז תראי שגם אני כתבתי הודעות כאלו....אבל תזהרי כי לאופיר זה הורס את האצבע חן אני אימצתי את מיצי...
0 0% angel New member 3/4/02 #13 האיקון שלי הוא- אני תמיד (טוב בדרך כלל) מסימת איתו את ההודעות שלי... אז זה האיקון שלי ! -דניאל-
Y YaLdoNet 4 EveR New member 3/4/02 #15 זה לא דבר רשמי זה סתם בצחוק אבל פשוט תפתחי את רשימת האייקונים ותבחרי את זה שהכי אהבת, תני לו שם, ותודיעי לנו
זה לא דבר רשמי זה סתם בצחוק אבל פשוט תפתחי את רשימת האייקונים ותבחרי את זה שהכי אהבת, תני לו שם, ותודיעי לנו