בחייכם, איזו גזענות ואיזו הגזמה
פרועה. הייתי מסתובב הרבה באיזור התחנה המרכזית החדשה בשעות הלילה (לפעמים גם באוטובוסים האחרונים לתל אביב - שתיים עשרה ורבע בלילה). יש כמה קבצנים, יש שיכורים אבל הם לא בכמויות כמו שאתם מתארים אותם ובטח ובטח שלא יכנסו לתחנת רכבת עם אבטחה כמו בישראל. מדוע לא כתבתם את הדברים על התחנה המרכזית החדשה בירושלים? הרי בתחנה הישנה היו עשרות קבצנים, נכים, דתיים שביקשו כסף. לעומת זאת, בתחנה המרכזית החדשה, לא רק שיש אבטחה מטורפת, גם עושים שיקוף לכל תיק שמכניסים לתחנה
(ממש כמו בשדה התעופה). נ.ב. אתמול הייתי בתחנה המרכזית החדשה (צילמתי את הקומה השביעית, אעלה תמונות מאוחר יותר) - צבעו אותה מחדש, ניקו את הקומות, יש הרבה יותר אנשי ניקיון שמסתובבים בין האנשים ואפילו אנשים מיוחדים של אגד שמסתובבים על הרציפים ומסבירים לאנשים אילו קווים הם צריכים לקחת בכדי להגיע לתחנת היעד.
בחייכם, איזו גזענות ואיזו הגזמהנכון פיירמן ! צודק זה נכון
אחריי שייפתחו שמה את התחנה כל מיני זבל וכל מיני חולירות מהרחוב ו-קבצנים ייסתובבו שמה כי זה ממש קרוב ל-תחנה מרכזית עם כל הזבל שיש שמהו-תאמין לי פיירמן שזה באמת מקום זבל . אתה הולך ב-תחנה מרכזית באים כל מיני אנשים מושכים לך ב-ידיים ו-מבקשים שתיתן להם כסף . טפו טפו טפו בלי העין הרע אפילו שקל מיסכן לא הייתי נותן להם שיילכו לעבוד !!!!! . באים אלייך כל מיני שיכורים מתחילים לדבר איתך ומסריח להם וודקה מהפה . פויי גועל
פרועה. הייתי מסתובב הרבה באיזור התחנה המרכזית החדשה בשעות הלילה (לפעמים גם באוטובוסים האחרונים לתל אביב - שתיים עשרה ורבע בלילה). יש כמה קבצנים, יש שיכורים אבל הם לא בכמויות כמו שאתם מתארים אותם ובטח ובטח שלא יכנסו לתחנת רכבת עם אבטחה כמו בישראל. מדוע לא כתבתם את הדברים על התחנה המרכזית החדשה בירושלים? הרי בתחנה הישנה היו עשרות קבצנים, נכים, דתיים שביקשו כסף. לעומת זאת, בתחנה המרכזית החדשה, לא רק שיש אבטחה מטורפת, גם עושים שיקוף לכל תיק שמכניסים לתחנה