ראיתי את פול במאימי!

woodstockfan

New member
ראיתי את פול במאימי!

היי -- אני חדש-ישן כאן. חזרתי מטיול ארוך בארה"ב ובקריביים.. ראיתי את פול מקרטני בהופעה במאימי! לא חשבתי שאזכה לראות אחד הביטלס בהופעה. קניתי שני כרטיסים לפני חצי שנה, בדיוק בדקה שהמכירה החלה. lower part of the upper deck -- מספיק טוב! קניתי כמה חולצות, את הגירסה המיוחדת של הדיסק החדש שיש בה dvd.. הוא פתח עם Magic Mystery Tour. ניגן שירים מכל התקופות, כולל כמה מלפני הביטלס. הכי טוב היה היי ג`וד כי כולם שרו. גם הלטר סקלטר היה נדיר לשמוע. אני עכשיו מוריד את ה-dvd של ההופעה איפשהו. אני אספן של הביטלס - יש לי כמה עשרות דיסקים ועוד יותר בוטלגים של הופעות וקטעים מהאולפן. אין כמו הביטלס ללמוד על התהליך היצירתי! מהדמו לאולפן ולהופעות. קניתי כמה דיסקים של מקרטני במהלך הטויל, אני חושב שיש לי 12 מ-20 studio albums שאומרים שיש לו פלוס עוד הופעות רישמיות ועוד כמה דיסקים נדירים.. טוב לראות עוד אספנים בארץ!

this one

New member
איזה כיף לך

אשמח לקבל תמונות אם צילמת כאלה. כמובן התשלום עלי

woodstockfan

New member
בבקשה

היי -- לא העזתי להביא מצלמה או אפילו פלאפון עם מצלמה, אבל הנה תמונה מהעיתון..

nelushka

New member
האאא

כיף לך כל כך!!!

fenriz

New member
יו איזה כיף לך!

זה שווה כמעט כמו אבי ביטר במיאמי!

The Walrus

New member
חח כיף לך...

אני מת לראות אותו בהופעה. יש שאלה שאני מת לשאול - בהופעה הוא שר את השיר הלא-ידוע ממש Too Many People. איך הייתה תגובת הקהל לשיר הזה? זה שיר מאוד לא מוכר וזו החלטה די אמיצה לשיר אותו...

woodstockfan

New member
Too Many People Recognized It

היי -- אני בן 34 והיינו בין הצעירים שם. לא ראיתי בני 20 בכלל אבל בטח שהיו. וזה מסביר למה נדמה שהמון אנשים זיהו ושרו גם את השיר הזה. שמעתי אנשים שסיפרו למי שישב לידם מאיזה דיסק זה. Ram זה דיסק מאד פופלרי שם. גם כששר איזה שיר מה-Quarrymen אני לא הייתי היחיד ששמע אותו קודם על בוטלג. לעומת הישראלים, האמריקאים (אני גם וגם) הם אספנים כבדים של מוסיקה. לכל אחד לא רק דיסקים מהחנות, גם בוטלגים. ורוב האספנים של התקופה הזאת לא מעונייים ב-mp3. בטח שיש אספנים בארץ - אנחנו פה! האוסף שלי כאן והוא נקרא Sixties Collection יש ביטלס למעלה וגם תחת הכותרת silver discs בעמוד השני שלו.

שירלי54

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo80.gifאבל מאיפה יכולה

לקנות את כל אלו... הדבר הכי קרוב שיש לי לאוסף זה הכחול והאדום (או כמו שהם נראים התכלת והכתום), על תקליטים לפטיפון, שאבא שלי קנה איפושהו בסבנטיז

woodstockfan

New member
קל למצוא

היי -- אם הבנתי נכון, אז את שואלת איפה אני קונה את דיסקים של הביטלס ושל פול.. זה מתחיל בחנויות דיסקים בארץ. Ebay זה מקום מצויין - שם זה זול. גם Half.com ו Gemm.com עזרו לי למצוא בדיוק מה שרציתי ובזול - פחות מ-$15 לדיסק, ולפעמים פחות מ-$10. כשהייתי בארה"ב עכשיו רק קניתי מה שעלה $10 או פחות - אחרת אני יודע שאמצא אותם באינטרנט, כמו Ebay. לפעמים ב-Ebay מוצאים כמה דיסקים יחד במכירה פומבית אחת - זה הכי טוב. מצאתי את האוסף של רינגו בפחות מ-$10 בארה"ב וזה היה שווה - השירים שלו מצחיקים. לוקח זמן - אני אספן מ-1998. מקווה שזה יעזור לכם!

woodstockfan

New member
היה..

נהדר! ודרך מצויינת לבלות את היום הראשון אחרי חתונה. אהבתי את מגוון השירים. הוא עשה כמה שגיאות שזה נורמלי בהופעה הראשונה. ושווה - כי הוא ניגן שירים שלא ניגן עשרות שנים על הבמה. לפני שניגן את הלטר סקלטר, אמר שזאת פעם ראשונה שהוא מנגן את זה בארה"ב. קמנו מהכסאות אחרי זה, ושמענו את השירים האחרונים מהיציאה - אישתי הייתה עייפה והיא סובלת כל השנה מהקטעים שלי כאספן (חצי מהבית מלא בלא רק ביטלס). וזה עזר לי לנהוג למלון בלי פקקים.. :) כמה זה עלה? לא משנה, זה פעם בחיים. מה שהוצאתי על הכרטיסים הוצאתי על החולצות ודברים אחרים ללא בושה! ותודה, כיף להצטרף אליכם.

hadas 5

New member
מגניב! ../images/Emo13.gif

אני מתכננת לעשות טיול ארוך בארה"ב ולראות מלא הופעות, אני בטח אהיה גם בהופעה של מקטני

hadas 5

New member
במיאמי?

אני מתכננת את הטיול הזה אחרי הצבא, ככה שיש זמן... אני בטוח אטייל באיזשהו מקום שהוא מופיע

למעלה