ראיתי את ה DVD סוף סוף

Woodstock99

New member
ראיתי את ה DVD סוף סוף ../images/Emo6.gif

והוא בהחלט מדהים! היו לי דמעות בעיניים כמה פעמים וזה עשה לי חשק מטורף לראות הופעה שלה (ועדיף בארץ, מאחר ואין לי כסף...). מסוג הדברים שגורמים לי להבין מחדש כמה אני אוהבת אותה ואת המוזיקה שהיא עושה, אפילו אם זה לא הדברים הכי מוצלחים, כמו URS. 50 דקות של כיף! בעיה אחת ויחידה - ההופעה שלה בארץ לא הייתה בת"א!!! מילא טועים בזה באינטרנט, ורושמים פארק ראשון, ת"א. אבל ב DVD רשמי, תבררו ותראו שזה בראשון לציון, ולא בת"א
אבל בכל אופן היה כ"כ מרגש לראות תמונות משם ולנסות לחפש את עצמי בקהל (ולחשוב שהייתי בשורה הראשונה
)

DreamS_HunteR

New member
עוד לא הגיע לאילת ../images/Emo7.gif../images/Emo121.gif

והם הבטיחו שיגיע השבוע! לא פייר!

Jagged chaos

New member
../images/Emo10.gif עוד לא ראיתי..

אגב רוית, יש בג'אנק שני פוסטרים ענקיים של אלאניס (יותר מפוסטר גדול רגיל שעולה 30 שקל...משהו גדול מאוד..) עם התמונה הזאת של אלאניס ===>> קידום לאוסף... עולה 40... אבל עוד חודש-חודשיים שאף אחד לא יקנה והאוסף כבר יירד מהתודעה יחלקו את זה בחינם...

O r a c l e

New member
אלאניס מקבלת פרסום בינלאומי

טוב בערך... כחלק מהמסורת ארוכת השנים שכל פעם שמגיעים לדיוטי פרי חייבים לבדוק את חנות הדיסקים- אך הפעם במקום לשוטט ללא מטרה חיפשתי ישר את האוסף. מצאתי להפתעתי פוסטר גדול בקדמת החנות של התמונה הזאת-------------------> והיה כתוב- אלאניס מוריסט האוסף! הרגשתי גאווה אדירה (משום מה...)- הפוסטר היה אפילו יותר גדול משל מדונה! ושני אלה היו היחידים! אז בעיקרון הדיסק לבדו עלה 10.99 דולר והמהדורת די וי די 19.99 דולר (שזה מאוד זול להפתעתי). אבל לצערי הרב לא קיבלתי אישור לקנות (אמא רעה!). אבל בכל זאת נהנתי לראות את הדיסק (יחד עם כ-ל הדיסקים האחרים של אלאניס כולל האנפלאגד שמעולם לא ראיתי אותו בחנות). היה נחמד גם שהמוכר בחנות הסביר לי בדיוק על האוסף (זה היה משעשע למדי...).

Jagged chaos

New member
חחח ../images/Emo3.gif גם אני ראיתי ת'פוסטר הזה../images/Emo70.gif

רשמתי לפנייך
רשמתי לפנייך
**ילד בן 6
**

j u n k

New member
אף פעם לא ראית את האנפלאגד בחנות?

מוזר מאוד. בכל אופן פוסטר נהדר ואפשר לקנות את המהדורה המיוחדת ביותר זול בארץ, צריך לדעת איפה לחפש

איזה כיף לך!

אחותי שבוע הבא באילת והבטיחה לקנות לי את ה DVD, אני מחכה בציפיה דרוכה! דרך אגב, גם אני הייתי קרוב לבמה... איזו נוסטלגיה... ההופעה היא אחד הרגעים הכי מרגשים בחיי!
אני אפילו זוכר שצעקתי בקולי קולות ALANIS!!! I LOVE U!!! ועד היום אני חי באשלייה מטופשת שהיא הסתכלה עליי.... נו SILLY ME
מה לא הייתי עושה כדי לחוות את ההופעה הזו שוב...

Jagged chaos

New member
גם אני הייתי בהופעה בארץ ../images/Emo3.gif

ושאני חושב על זה... תמיד עד היום יצאתי במחשבה של "איזה תותחית אימא שלי, נתנה לי בגיל 12 להיות לבד בהופעה בתל אביב..." היום אני אומר "פאק... למה היא נתנה לי בגיל 12 להיות בהופעה בתל אביב לבד?
".. סתאאם.. אין כמו אימא. נתן לי תחושה של עצמאות מוקדמת
אני תכ'לס, לא משהו נהנתי. הייתי בן 12 נמוך פצצות ולבד (
). כי ככה זה ילדים בני 12.. "אני חייב להגשים את ייעודי ולראות את אלאניס מוריסט במציאות".. מחשבה שיטחית, אבל שאפתנית לאללה
. פחדתי ללכת לשורות הראשונות כי היו רומסים אותי.. היום אני חושב שאם הייתי הולך לשורה הראשונה ואלאניס היתה שמה לב אליי בטעות.. היא היתה נקרעת מצחוק..
אני רק זוכר שהיה מעולה שאלאניס עלתה, היתה לידי איזו פרחה-חמודה "אלאניסססססס כפררררררררררררררההההה!!!" היו לידי שני היפים שלא הפסיקו להתחרמן, היה איזה בנזונה מניאק ציני... שעמד לי מול העיניים.. ואני בפאדיחה ובנימוס שלי "אדוני..אתה יכול בקשה לזוז אתה מסתיר לי".. מה אמר המניאק??
"חחחחחחחחחחחחחח אלאניס מוריסט היא לא הגננת שלך..." משהו כזה
היה טוב, היה טוב. חבל שלא הייתי קצת יותר מבוגר ביולוגית לזה..
היום אין מצב היא תתן את אותו השאו שלפני 6 שנים..

Woodstock99

New member
תגיד תודה שלא היית בשורות הראשונות!

אני הייתי אז בת 17 ובאמצע ההופעה אני וחבר שלי היינו חייבים ללכת אחורה כי הקיפו אותי מליון ענקים (אני די נמוכה) ולא יכולתי לנשום/לראות את אלאניס/לזוז... אבל היה בהחלט שווה כל זה כדי לראות אותה מכמה מטרים... רק להזכר בזה גורם לי להתרגש שוב
ואני באשליות (ותקוות) שאחרי הדיסק הבא היא עושה עוד סיבוב הופעות שיביא אותה לכאן!

ראשון, לא תל אביב...

ואיזה אמא תותחית יש לך!!! לי בגיל 12 לא היו נותנים לחזור אחרי 12 בלילה מיציאה! אני דווקא מאמין שאלאניס יכולה לתת וואחד הופעה! דרך אגס, אני זוכר שכשהיא עלתה על הבמה הייתי בטוח שהיא מסוממת בדקות הראשונות, היא הייתה ממש מוטרפת! אבל זה היה כל כך כיף!!! לפעמים חולומות מתגשמים...

Jagged chaos

New member
*הופה../images/Emo70.gif../images/Emo151.gif נקודה רגישה ../images/Emo6.gif

שדיברנו עליה הרבה לפני כמה חודשים אם אלאניס לוקחת או לקחה סמים בעבר. אני חושב שזה נאיבי לחשוב שלא..
לא חושב שהיא לקחה סמים כימיקאליים או כדורי מרץ... בטח לקחה משהו שישים אותה בהיי..שירגיע אותה לפני שהיא עולה לבמה. היום אני כמעט בטוח שהיא לא...

AlanisJunkie

New member
זה לא ביג דיל

היא מן הסתם לא לקחה משהו נוראי, כזה שיפיל אותנו לרצפה אם נדע (קוק, למשל), אבל כולם לוקחים בסביבה הזו של אומנים ואנשי תרבות וזה לא חדש, וגם אפשר להבין - הם חייבים לברוח לפעמים מהמציאות, זה לא קל.

A l a n i s

New member
חחחח

הרגת אותי מצחוק
זה היה לפני 5 שנים?.. הייתי בת 7 ולא הכרתי את אלאניס בכלל.. חח והלהקה האהובה עלי היו הספייס גירל או משו חחחח

j u n k

New member
אממ אוקיי

יפה שאת אומרת את זה בקול רם.
בכל מקרה, אין לי מושג מה אלאניס לקחה או לא לקחה, אבל כמו שיוסי אמר אני בטוחה שהיא לא הזריקה או הסניפה חומרים שנחשבים למסוכנים וממכרים ביותר. כך שאם מריחואנה פה ושם זה לא סיפור גדול, בתכלס זה דבר מאוד נפוץ בארה"ב (הרבה יותר מעישון סיגריות רק שתהיו בעניינים כשהייתי בהופעה של דייב מת'יוס נהייתי מסטולה רק מלהריח של המריחואנה שעישנו מסביבי), כיום אני בטוחה שהבחורה נקייה מכל השטויות האלה, כך שהיא עברה את השלב הזה.

AlanisJunkie

New member
../images/Emo6.gif

אני זוכר שסיפרת פה את הקטע עם הבחור הזה שאמר לך מה שאמר...:) החוצפן הזה, אם כבר למישהו יש "זכויות" בנוגע לאלאניס זה לך (ולכל אנשי הפורום כמובן), כי אנו אלה שממש חיים אותה ולא מאותם אלה שבשביל הפאן הולכים לראות הופעה....

smgfan

New member
אני רק רוצה להגיד לכם ש...

הלילה חלמתי לפחות 5 פעמים על ה-DVD החדש!
אני כבר מתה שיהיה לי!!! (לצערי, אין לי כסף כרגע...) אה! וראיתי אתמול בעזריאלי את הסטנד המיוחד שעשו לאלאניס!! איזה כבוד! איזו השקעה!!
ורציתי לקחת את כולללוו הביתה!!!

AlanisJunkie

New member
חחח:)

גם אני רוצה לאחוז בDVD הזה...אבל נראה לי בזבוז, יש לי את השירים... מרגיזים. בסוף אני אקנה את זה.

למעלה