ראינו מקומות, מחפשת עצות.

michki77

New member
ראינו מקומות, מחפשת עצות.

היינו היום בג'ילת, תפוז, סטואה והאחוזה בבית חנן- הלכנו בגלל ההמלצות של הספר שקיבלתי- "חופה מהסוף להתחלה" והכל נראה יפה מאד מה אתן אומרות?

סטואה

הבנתי שהמקום מאוד יפה, ובכל זאת, לחלק מהאנשים מפריע המבנה הלא קונבנציונלי והמדרגות. לאיזה מקום אתם הכי התחברתם?

malina4

New member
הייתי בחתונה בסטואה: מדהים!!!!!!!!

היינו עושים שם את החתונה גם, אבל אנחנו מחיפה ויש בעיה להביא את כל המשפחה וחברים למרכז....

michki77

New member
התחברנו לאחוזה

אנשים מאד נחמדים והמקום טבעי ונעים יותר איפה את מתחתנת?

ט ו ש ה

New member
אני משוחדת לטובת האחוזה

ולא מפתיע כי אני מתחתנת שם עוד חודש וחצי. מבחינתי לא הייתה בכלל שאלה - נכון, המקום לא זול בכלל, אבל המקצועיות, הנעימות והיופי המדהים של המקום עצמו היטו את הכף לטובתם למרות המחירים. בעיני -אחד המקומות היפים בארץ, אם לא היפה ביותר.

noga30

New member
גם אני, התחתנו שם לפני שנתיים

וגם הייתי בעוד שתי חתונות ושתי מסיבות. מקום נהדר גם בחורף וגם בקיץ. אם את יכולה למסור ד"ש לנירית מאלי ונגה אשמח מאוד.

חוגי1

New member
הייתי באחוזה באירוע לפני כשבוע היה

מאוד יפה לטעמי וגם הקייטרינג נראה טוב ( פפריקה ).

namika

New member
לא מכירה את האחוזה

ג'ילת מקסים וגם המחירים סבירים. את תפוז לא כל כך אהבתי. הסטואה מהמם בעיני. מאוד רציתי להתחתן שם אבל המחירים נראו לי מאוד גבוהים. מה שכן, מאנשים שהיו שם למדתי שאת הסטואה או שמאוד אוהבים, או ששונאים - כלומר התגובות מאוד קיצוניות - כדאי לקחת בחשבון.

yael757

New member
אחד האירועים שהכי זכורים

לי לטובה מאוד - האחוזה בבית חנן. המקום משגע ביופיו, יש הרגשה אינטימית מצד אחד ומיוחדת מצד שני. ההפרדה בין רחבת הריקודים לבין השולחנות והעובדה שהכל בין עצי פרי ממש מושלם. לגבי הקייטרינג-באירוע שהיינו האוכל היה של "ארץ כנען" והיה מעולה. בהצלחה

מודל73

New member
ואני הייתי מלצרית שם פעם...

הו... האחוזה בבית חנן. איזה מקום יפה ואיזה אוכל משובח... רק שזה היה לפני שמונה שנים בערך אם לא יותר. אם המקום נשאר כשהיה, אזי הוא אחד המדהימים בארץ!

ח י פ י

New member
עצות

את תפוז לא ראינו אבל: בעיני ג'ילת יפהפה. לנו הוא היה קטן, אבל הצוות שם מקסים ומוכן לעזור. אבל, צריך לזכור שזה מקום פתוח לגמרי,על כל החסרונות והיתרונות. את סטואה לא אהבנו. לא התחברנו לקונספט (זה באמת או שאוהבים או ששונאים, כנראה). בנוסף - היתה שם בעיה שנכים ואנשים שקשה להם לעלות במדרגות, לא יכולים להגיע לקבלת הפנים, ולנו זה מאוד הפריע. האחוזה בבית חנן - מקום מקסים!!! בנוסף, החופה ממוקמת בצורה חכמה, כך שכולם יכולים לראות אותה. נראה לי ששווה לך לקפוץ גם לגני רשפון - גם בסגנון דומה. עוד מקום פתוח שאני מאוד אהבתי - קדמת עדן.

עצה ../images/Emo13.gif

גם אנחנו ראינו את ארבעת המקומות האלו, וראינו עוד הרבה...בסוף סגרנו בג'ילת. אם הכי אהבתם את האחוזה (באמת אחד המקומות היותר יפים) ואתם בכול זאת רוצים לראות עוד מקומות כדי להיות סגורים על עצמכם תלכו לראות מקומות נוספים מאותו הסגנון. (כדי שלא תתברברו יותר מדי) יש לדוגמא את פרדס גן חיים (צפוני יותר-אני לא יודעת אם זה מתאים לכם..) שיש לו אופי ויופי שמזכירים את האחוזה. בהצלחה

למעלה