ראיון עם קורט אנגל.

• פותח הנושא Kazz
  • פורסם בתאריך

Kazz

New member
ראיון עם קורט אנגל.

IGN פירסמו ראיון עם קורט אנגל בו מדברים על הקרב ביום ראשון נגד מייקלס , המעבר לרו ועוד. שווה קריאה.

ראיון נחמד, לא ידעתי שהקרב ברסלמניה

כזה טוב, אני מעדיף את בנואה מייקלס HHH אבל עדיין. בקשר לקרבות גימיק הוא צודק, אני לא רואה את קורט אנגל בקרבות כאלו כי הוא פשוט לא מתאים לזה. נחמד לדעת שהוא חוזר לסצינת האליפות ואני מקווה שעוד נראה את חגורת האליפות במשקל כבד על מותניו בקרוב.

Jericho fan

New member
קורא אנגל= גאד

הוא מבורך בכריזמה, ביכולת התאבקות ובעצם בכל מה שלדעתי מתאבק צריך בשביל להגיע לטופ של ההתאבקות העולמית. נ.ב יש עוד ריאיונות בתחתית הדף השני..

ReL17

New member
איזה מלך הוא

ראיון מעולה , קורט הולך על האליפות

pufpuf

New member
נקודה מעניינת בראיון

היא שאנגל אומר שוינס רצה שהקרב יהיה סטריט פייט, בשביל לבדל את הקרב הזה מהקרב הראשון, אבל אנגל לא רצה בגלל שהוא מעדיף קרבות האבקות ושזה לא מתאים באירוע שהמיין איבנט שלו הוא האל אין א סאל. אנגל אומר שהם לא עשו שום קרב חושך או התכוננו לקרב, והם סומכים על הכימיה שיש בינהם בזירה. יהיה מעניין אם באמת הם יצליחו להתעלות על הקרב ברסלמניה, או שבסוף יהיה חבל שלא הלכו על סגנון של סטריט פייט.

אפילו שזה לא סטריט פייט

עדיין, כנראה, יהיה שימוש בחפצים (שולחן, סולם) to spice things up, ויהיה גם דם. נקווה שייצא להם קרב טוב, כי שאר הקארד לא נשמע מעניין במיוחד.

pufpuf

New member
אני מאמין שדווקא לא

כי זה יצריך אוברבוקינג גדול של עילוף שופטים וכל השטויות האלה, ולפי הראיון לפחות, אנגל שם את הדגש על זה שזה הולך להיות קרב האבקות שיתבסס על הכימיה בזירה בין השניים כמו ברסלמניה. אם מתוכנן שימוש בחפצים, היו אז הולכים על קרב סטריט פייט מוצהר לדעתי. סך הכל, נחיה ונראה

Peoples Crembo

New member
אני כמעט בטוח ש-../images/Emo58.gif ראו

קינג או ג'יי אר אמרו בראו האחרון שזה יהיה סטריט פייט.

הממ..

אני שמעתי שג'יי אר אמר שזה הולך להיות סטריט פייט, במובן המטאפורי של המילה, כמו שאומרים סלובר נוקר ושטויות כאלה, כשהפיוד לוהט..

למעלה