ראיוןן עם דנה! שרשרו שאלותיכם לכאן

Drorrrrrr

New member
ראיוןן עם דנה! שרשרו שאלותיכם לכאן

כל הזכויות על ניסוח ההודעה שמורות לNeta558 [מנהלת פורום צמחונות] ©. ראיונות בפורום נועדו להיכרות טובה יותר בין המנהלים. זו דרך לבנות קהילה ידידותית וכמובן, ליצור עוד קצת כיף לכולם. בכל כמה ימים יפתח ראיון חדש עם גולש אחר. כל גולש רשאי לשרשר שאלות לראיון. אנא נסו לשמור את שרשורי הראיון ממוקדים במרואין. אם אתם מעונינים להגיב או לפתח שיחה על אחד הדברים שנכתבו בראיון, אנא פיתחו על כך שרשור חדש. אם אתם מעונינים לשאול שאלה על מהות הראיונות או לברר פרט טכני כלשהו, עשו זאת בהודעה חדשה או במסר. כמו כן אתם מתבקשים לא לכתוב הודעות הקפצה לראיון, המרואין ידע לחפש את שרשור השאלות גם אם יעבור עמוד ותשובותיו כבר יקפיצו את הראיון כולו. אנא שימרו על הראיונות חיובים, אל תשאלו שאלות מביכות, כאלה שנועדו לפגוע במרואין או ליצור ויכוח מיותר. כמובן שאף מרואין אינו מחויב לענות על שאלות שאינן נעימות לו. עם זאת, נבקש להתיחס לכל השאלות, גם אם רק במילים "אעדיף שלא לענות על זה", על מנת שלא תווצר הרגשה לא נעימה של דילוג על חלק מהאנשים. כל מרואין בוחר את המרואין שיבוא אחריו. במהלך הראיון יש לשלוח מסר לאדם שתרצו לראיין אחריכם ולשאול אותו אם הוא מעונין בכך. אם התשובה חיובית, שילחו לי את השם שלו והראיון איתו יתחיל מיד בסיום הראיון איתכם. אם התשובה שלילית, המשיכו לחפש. אם לא הצלחתם למצוא גולש שמעונין להתראין אחריכם, פנו אלי ואנסה לעזור לכם למצוא מישהו. נא לא לפנות לגולשים שכבר התראינו. לא יתקיים ראיון עם גולש שרואיין בעבר אלא לאחר תקופה ארוכה. שאלות קבועות להתחלת כל ראיון: (כמובן שגם הן, כמו כל שאלה, אינן מחייבות) שם: גיל: איזור מגורים:

שאלות לדנה ../images/Emo9.gif../images/Emo187.gif

אם היית מגיעה למקום שבו אפחד לא מכיר אותך והיית צריכה להציג את עצמך במשפט אחד מה היית אומרת???
מתי צחקת בפעם האחרונה, צחוק אמיתי???
מה הדבר שהכי שינה אותך?
אם היית יכולה לבחור מקום לגור בו בכל בעולם. איפה היית גרה?
את מאמינה במלאכים?
ושאלה בהשראת דרורי: מה המילה העברית הכי אהובה עלייך??????

la bella dama

New member
תשובות מדנה....חח

בהנחה שזה בארץ אז:שלום,אני דנה, בת 16 מקיבוץ יגור ואם הייתי יכולה להסיף עוד כמה דברים...הייתי אומרת כמה משפטים מכמה שירים של רובי שלדעתי ממש טובים לחיים
אני צוחקת המון!!!אבל פעם אחרונה שממש אבל ממש צחקתי...זה אתמול שהייתי את הידיד הכי טוב שלי..ואנחנו פשוט שרוטים ביחד...אז צחקנו המון!
הדבר שהכי שינה אותי..זה היה בערך לפני שנה..רבתי עם ה"חברות כי טובות" שלי..שהייתי חברה שלהם בחטיבה...ואז התחברתי עם חברות אחרות...ואז בחופש הגדול היכרתי את הידיד הכי טוב שלי וזה בעיקר מה שממש שינה אותי...החברויות החדשות שלי..
הייתי רוצה לחיות ב2 מקומות....האחד אני חייה בו עכשיו וזה ביגור...אני חולה על המקום הזה!עם כל הדברים הרעים שיש פה לפעמים...אין כמו יגור!ואני ממש אוהבת להיות ביגור!המקום השני זה בכפר קטן באנגליה\אירלנד\סקוטלנד...אני פשוט אוהבת את המדינות האלו!!
אני מאמניה במלאכים...במיוחד במלאך שומר..
אני לא חושבת שיש לי מילה מועדפת...אם הייתי פלצנית הייתי אומרת שלום...כי זאת באמת מילה יפה....אבל אני אוהבת כל מיני מילים כלאו..כמו מרשתת...שזה אינטרנט...כל מיני מילים מאגניבות בעיברית וזהו...בנתיים...אתם מוזמנים לשאול אותי עוד שאלות!

escaping

New member
:) ../images/Emo45.gif קוליוס... תורי! :)

אוקיי... :
אם היית אוהבת מישהו\מישהי והוא\היא היה\הייתה (טוב נו די..
) מציע\ה (
) שכל אחד מכם יעשה קעקוע עם השם של השני, היית מסכימה? (טוב נו.. שאלה מוזרה...
)
מי הזמרים/להקות המועדפים עליך חוץ מרובי ולאיזה שיר את מקשיבה הכי הרבה עכשיו?
מה הדבר שאיתו אפשר לראות אותך הכי הרבה? (פריט) ממ.. זייהו...
אם יהיו לי עוד אני אשאל:)

la bella dama

New member
תשובות...

ממש לא!!!אני מפחדת ממחטים!!!!
יש כמה...להם אני מקשיבה בבוקר..לפני שאני הולכת לבצפר..אז ככהץץיש את שב"ק ס',אביב גפן,אלישיה קייס,קריסטינה..אבל הם לא מועדפים עלי..אבל אני אוהבת אותם...וחלק מהמסרים שלהם...אני מקשיבה לשיר מישהו של נורית גלרון..וזה בגלל שאני צריכה לשיר אותו..אבל אני בעיקר מקשיבה לכמה שירים מהדיסק יומן מסע של אביב גפן...
משקפי שמש!!!!!!אני תמיד אבל תמיד עם משקפי שמש!!!וכן...גם בחורף!!לא תראו אותי בלי משקפי שמש מותאמים לבגדים(יש לי 9 זוגות...)

Drorrrrrr

New member
../images/Emo46.gif

המילה האהובה עלייך היא סוצך. שששש בלי שאלות.

Drorrrrrr

New member
סוצך הוא הנכד של המלך כמובן.

יש מלך יש לו ילד- נסיך יש לו נכד- סוצך.

netaK

New member
שאלות שאלות ../images/Emo13.gif

מה יש לך בדסקטופ (+תמונה)? איך את מגדירה "חיים טובים"?

la bella dama

New member
עוד תשובות

אין לי ממש תמונה והכל..כי זה המחשב של כל המשפחה פה..אבל אם היה לי בטוח זה היה עם תמונה של רובי!! וחיים טובים לדעתי זה שאדם עושה מה שהוא אוהב,הוא נמצא עם האנשים שהוא אוהב,הוא קם בבוקר והולך לישון בלילה עם חיוך ונהנה מהחיים והכי חשוב הוא יודע שברגע שהוא יהיה עצוב יהיו לידו את האנשים שיחזירו לו את החיוך!

Drorrrrrr

New member
שאלות לדנה

תגידי, אי פעם חשבת על לעבור לגור בתאילנד הרחוקה בגלל משקעים בלתי קונבנצליונליים על ארצינו הקטנטונת?
מה את אומרת על הקרחת השקסית של רמי קליינשטיין?
האם לדעתך צריך לכבוש את סיני מחדש?
נכון שמורי היא פטריה חביבה?

la bella dama

New member
לא נסחפנו קצת?!?!?!?!?!

ליאור ואני בכלל לא חברים....אז אין מצב... וגם לא נהיה בקרוב...אז זה עונה לך על השאלה?

la bella dama

New member
תשובות

ממש לא...!
היא עושה לי לגמור כל פעם מחדש..
ממש לא!!!די לכיבוש!!!!
היא הפטריה הכי שאווה!

jenngirl

New member
שאלותיישן ממני ../images/Emo9.gif../images/Emo82.gif

דנה'לה שאלת את ליאור על יחיסכם?
האם את מכחישה שאת רוצה להיות זמרת כשתהיי גדולה?

la bella dama

New member
עכשיו יש לך גם תשובות...חח

אכן....אתמול...ויצא מה שרציתי....אם את מבינה למה שאני מתכוונת... ומאז לא כ"כ דיברנו על זה...
אכן.....זמרת זה יהיה המפלט האחרון שלי...קודם יהיה עריכת דין ואם לא אז פסיכולגיה ואם זה לא ילך אז סוציולוגיה ואם זה גם לא ילך אז אולי אני אהיה זמרת..זה לא מקצוע כ"כ אהוב עלי...במיוחד בארץ...קשה להיות פה זמרים..

למעלה