ראובן לביא

• פותח הנושא RRM
  • פורסם בתאריך

RRM

New member
ראובן לביא

שלום לכולם, זה לא בסדר, אבל אני מנסה בכל זאת, כי אני כבר על סף ייאוש... אני רוצה את השיר "כשהוא חוזר הביתה" של ראובן לביא, אבל הוא לא נמצא בשום מקום. אולי מישהו יוכל לגמול אותי מייסוריי? בבקשה! תודה רבה לכולם!

סאביבית

New member
סיאבוב:

גמל אותך מייסוריך

RRM

New member
לא, לא.

השיר ישן למדי, ולכן רק אתם תוכלו לעזור לי. השיר מסוף שנות ה-80 או מתחילת ה-90. אין סיכוי שהוא יופיע עוד איפשהו, ולכן אני פונה אליכם, אנשים יקרים. תודה רבה!

נכון , ישן למדי

יש שיר כזה , אם אתה מתכוון לזה שהפזמון שלו הוא משהו כמו: כשהוא חוזר הביתה, הרחובות קוראים לו, ... וכו' זה היה בתקופה שהוא היה בלהקה הצבאית, ואינני חושבת שיש את זה בתקליט כלשהו להוציא אולי איזשהו אלבום להקות צבאיות של אמצע שנות השמונים. אם אני לא טועה הוא הופיע איתו גם באיזו תוכנית טלויזיה, אולי משהו לחיים חפר או משהו כזה. אני אערוך עוד חיפוש בזיכרון ואנסה לתת פרטים מדויקים יותר

מוריסיו

New member
חבר'ה

קצת סדר: השיר הוא משנת 1989. מילים: דני רובס לחן: יורם צדוק עיבוד: אילן וירצברג לפי אקו"ם, מופיע רק בדיסק אחד, שנקרא רוח דרומית, וכנראה אין שום סיכוי להשיג.

RRM

New member
תודה רבה לכולכם!

מדובר בזמר ותיק באמת שפרש כבר מהתחום (היום הוא רופא ילדים!) באמת בלתי אפשרי להשיג את השיר, ולכן אשמח לשמוע ממישהו שיש לו השיר הזה... תודה רבה שוב!

סאביבית

New member
יש לי אותו בתקליט של ראובן לביא

(קוליפון אני צודקת?) לא יודעת כמה זה עוזר
זה שיר שכתב דני רובס (כמו שכבר אמרו) והיתה תקופה שהייתי מוכנה לקנות תקליט שלם בשביל שיר אחד של דני...

RRM

New member
תודה...זה כבר מעודד יותר...

ויש לך במקרה דרך להמיר את זה לפורמט שאינו מצריך פטיפון, במקרה? מאוד מאוד אשמח! תודה רבה רבה על הנכונות!!

RRM

New member
טוב, תודה לכולם...

אבל כבר הסתדרתי. שלחו לי את השיר. המון המון תודה!

למעלה