ראדוליצה סגור במכבי?

waviram

New member
איך הראדוליצ'ה הזה?

מעבר לזה שהוא סרבי, צעיר (22), גבוה (2.13 מ') ומאסיבי (109 ק"ג), מה יודעים על השחקן הזה? למכבי השנה היה חסר סנטר קלאסי שמכווץ הגנות, מייצר נקודות בצבע, סוחט עבירות משחקני פנים, ומסוגל להרים את הראש ולהוציא כדורים החוצה לזריקות טובות. אספקט נוסף שהיה חסר הוא ביג-מן בהגנה ששומר טוב באחד על אחד - חוסר שהמאמנים הצליחו להעלים כמעט לחלוטין בעזרת הגנות חכמות. מה מכל זה נוכל לקבל מראדוליצ'ה? החשש הגדול שלי הוא ששוב מכבי שמה את כל הביצים שלה בסל אחד (כפי שעשתה בשנה שעברה עם לאמפה). בכל מקרה, בגלל חוסר הניסיון שלו ביורוליג, ההחתמה צריכה להיות לשלוש שנים לפחות. קשה לדעת מה נקבל ממנו כבר בעונה הראשונה שלו ביורוליג.

bear19

New member
לא נראה לי שזה ידיעה נכונה, זה רק בשביל לעלות

את השווי של השחקן

waviram

New member
סקאוט-ריפורט מעניין מדראפט-אקספרס

http://www.draftexpress.com/profile/Miroslav-Raduljica-1096/ התקציר (למי שאין לו כוח לקרוא את כל זה): שחקן שמשתפר משנה לשנה. אתלט סביר, רץ טוב את המגרש, נייד ומסוגל לסיים מהלכים בהטבעה חזקה. שחקן יעיל בצבע, עם מגוון רחב של מהלכים שמאפשרים לו לקלוע ב- 57% מהשדה (אחוז יפה), כולל יכולת הוק-שוט (זריקה ביד אחת) גם בימין וגם בשמאל, יכולת פייד-אווי ג'אמפ-שוט, ודברים טכניים נוספים (סבסוב, שימוש ברגל ציר, שימוש בהטעיות וכו'). מוסר מצויין, מסוגל למצוא את האיש הפנוי כשעושים עליו דאבל-אפ, לפעמים עם מסירות מדהימות. בעל יכולת קליעה סבירה בג'אמפ-שוט מחצי מרחק ומחוץ לקשת. משחק טוב עם הגב לסל, מוסר יצירתי, מסוגל להוריד כדור לריצפה ולייצר לעצמו מצבים עם שליטה בכדור מעל לממוצע (עבור שחקן במימדים שלו). סימני שאלה בעיקר בהגנה - מוותר לפעמים בקלות על מיקום, לא מגיע טוב לעזרה ולא נופל על כדורים חופשיים כשצריך. לא חוסם-זריקות טוב וריבאונדר ממוצע (לוקח ריבאונדים שנופלים קרוב אליו ולא מעבר לזה). לסיכום, אני די מעודד ממה שקראתי שם, אבל עד שלא נראה אותו בעיניים ביורוליג לא נדע מה הוא שווה...

למעלה