קשת פשת=סוסו הבלתי נלאית בעלת 100 הניקים
מ מיצי החתולה5 New member 3/5/10 #3 ../images/Emo6.gif סווס בטח הייתה היום בירושלים ../images/Emo6.gif
מ מיצי החתולה5 New member 3/5/10 #6 רק שלא תשכח להביא דף ועט, כי אחרי זה היא תתלונן שאלירז לא נתן לה חתימה בגלל זה.
מ מיצי החתולה5 New member 3/5/10 #8 היא בטח תבוא להגיד שהתקשרו אליו נשים בגיל הזהב. כי היום התקשרו אליו נשים מעל גיל 40.
מ מיצי החתולה5 New member 3/5/10 #10 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif כבר כמה ימים היא לא הייתה פה, אבל תמיד היא חוזרת
מ מיצי החתולה5 New member 3/5/10 #12 ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif אין על סוסו סוסו סוסו סוסו
מ מיצי החתולה5 New member 3/5/10 #17 התגובות שלה מצחיקות. היא תמיד כותבת דברים שלא קשורים בכלל לעניין.
I iris 4441 New member 3/5/10 #15 אני נכנסת לפורום על קצות העצבעות עדי שהיא לא תפתיע אותי...ואלה מתפללות לשובה.
ח חיפושית45 New member 3/5/10 #18 אצבעות עצבעות מה זה משנה ההודעות של סוסו תמיד מצחיקות אותי, היא רואה דברים שאף אחד לא שם לב אליהם ומעצימה אותם כאילו זה מעניין מישהו (ע"ע אלירז לא קנה לבר לשתות).
אצבעות עצבעות מה זה משנה ההודעות של סוסו תמיד מצחיקות אותי, היא רואה דברים שאף אחד לא שם לב אליהם ומעצימה אותם כאילו זה מעניין מישהו (ע"ע אלירז לא קנה לבר לשתות).
D dana735 New member 3/5/10 #20 גם יפה וגם מעשנת על מעיין שם טוב חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח משפט שייזכר לאורך שנים.
גם יפה וגם מעשנת על מעיין שם טוב חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח משפט שייזכר לאורך שנים.