"קשר הירח" -עזרה...

נופשוש

New member
"קשר הירח" -עזרה...

אהלן חבר'ה... אני תלמידת כיתה יב'.. ושוב-אני צריכה עזרה.. השנה, כידוע לכולכם...מעלים הפקה שלמה, וכנראה שאנחנו מעלים את "קשר הירח".. כל רעיון, קישור, ניתוח..הכ-ל יתקבל בברכה... גם אם מישהו פה עבד על המחזה פעם..אני אשמח לרעיונות להארות.. אני ממש ממש ממש צריכה את זה.. כדי להבין את המחזה יותר לעומק.. אני גם אשמח לשמוע חוות דעת שלכם על המחזה. תודה רבה רבה רבה רבה! -נופי-

Envenom

New member
זאת הייתה הפקת הבגרות שלי ../images/Emo13.gif

ממש שנה שעברה. שיחקתי את דני. המחזה באופן כללי הוא השוואה בין שלוש סוגים של אהבה... "הנשגבת" (רומאו ויוליה), המציאותית-שגרתית (יונה ולביבה), והצעירה-עכשווית (דני ורוברטה). אם יש לך שאלות יותר ספציפיות אני אשמח לענות.. (גם במסרים)

../images/Emo45.gifשים לב

שההגדרות שלך הן אינטרפטציה פרטית שלך. אצלנו (שכבה מתחתי) תרגמו את זה אחרת.

נופשוש

New member
ממממ זוכר אולי איך?

אפשר לבקש דרך להגיע לאנשים שהעלו את זה, אלה מהשכבה מתחתיך? מעניין אותי לראות כמה תרגומים למחזה המ-א-ו-ד מיוחד הזה.. (לא סתם בחרנו אותו..) אני גם אשמח לשמוע חוות דעת שלך.. אם יש לך ת'מסנג'ר/אייסי או כל דרך אחרת לתקשר עם אותם חבר'ה שהעלו אותו אני גם אשמח אם תעזור לי...
תודה רבה! וסלליחה אם הגזמתי...

תרגומים?

המחזה עצמו (הקולאג') נעשה פה בארץ ולכן יש לו גרסא אחת בלבד, לא מתורגמת. לדעתי את האינטרפטציה שלך את צריכה למצוא ולפתח לבד ולא לקחת מאחרים.

נופשוש

New member
מסכימה איתך. אבל >>>>

לראות זה מעשיר... כי הם יכולים לעלות על משהו שלא שמתי לב אליו.. אני יודעת בוודאות שאני בכ"א אעלה את זה אחרת, לכן אני מאמינה שכל "תרגום" (תרגום הכוונה לאינטרפטציה, אם לא הבנת אותי קודם..) יכול רק להוסיף... בכל מקרה אני אראה את זה אחרת על הבמה. אני רק רוצה ללקט עוד ועוד חומרים... אז שוב-אם מישהו יכול לעזור לי....אני אשמח. מחכה לעזרה שלכם.
נופי טופי.

לדעתי,

וזאת הדעה הרווחת בעיני מי שאני מכיר, לראות זה גם חוסם. הסיבה היא שקשה לפתח ולממש אינטרפטציה חדשה אחרי שראית משהו מוגמר (הן ברעיון והן בביצוע). אם תריצי חיפוש תראי שדובר על זה פה בפורום לא מעט.

Envenom

New member
זה לא לגמרי חוסם...

אישית ראיתי (יחד עם שאר המגמה) את קשר הירח בביצוע של אנסמבל חיפה, שהיה מדהים בפני עצמו- אבל התוצר המוגמר שבסופו של דבר העלינו היה שונה כמעט לגמרי מההפקה של אנסמבל חיפה. האמת היא שבמודע התרחקנו ממה שנעשה כבר קודם, ולכן היינו צריכים להיות יותר יצירתיים ויותר יוצרים.

למעלה