קשרים בשיער...

קשרים בשיער... ../images/Emo53.gif ../images/Emo10.gif

אז זהו, שהשיער שלי נראה בדיוק ככה
... חוץ מהירקות. איך כל האמריקאים נראים פיקס פוקס עם שיער מלקוח ישר מאיזה פרסומת? אוקצורץץץ מישהו או מישהי עם שיער "בעייתי" מצאו איזה קונדישינר נורמלי להתרת קשרים, או שעדיין מבריחים מישראל? כל עזרה תבורך. מקס המתולתל

GED

New member
מקס אחי לצרה!

תסבוכות שיער מטרידות אותי בערך מיום היוולדי. היום חזרתי מבוסטון וירדתי מהרכבת וגיליתי שכל השיער שלי אפרו שלא היה מבייש את השחור הכי שחור באמצע שנות השבעים. כל הלחות הזאת בתוספת השמפו המאפן של הבית מלון חירבשו לי את כל התסרוקת הלא ברורה ממילא שיש לי על הראש. אז לא. אין לי המלצה לקונדישנר, אבל אני איתך במאבק המתמשך למען שיער נורמלי. GED

Gefen

New member
מקס אתה מתולתל?8 -*../images/Emo8.gif

מוזר, היה לי נדמה שאתה ממש ממש לא.... מסודר כזה, עם תספורת קצוצה חלקה טיפ טופ זו בערך התמונה שהצטיירה לי ממך.. ולגבי שאלתך - הקונדישינר הטוב ביותר שאני מכירה הוא זה שנמצא בחבילות של הצבע לשיער... תשלם אומנם 8 דולר על לשפורפרת לא גדולה ותשאר עם צבע לשיער מיותר, אבל זה בטוח יעשה את העבודה... שפורפרת..חחח... מילה משנות השבעים לא? גפן

שמפו וקונדישנר

קודם כל אני ניסיתי כמעט את כולם - יש לי התמכרות מוזרה לדברים האלה. אבל אחרי כל הנסיונות אני תמיד חוזרת לאחד מהשניים: הוואי (המרכך הירוק, כמובן רק בארץ) או פנטן פרו V, בבקבוק הירוק שנקרא smooth and sleek. והסיבה כמובן היא ששני המצויינם למעלה פשוט הכי הכי הכי משפיעים לי על אופי הסירוק והקשרים. ויש לי שיער ארוךךךךךךךךךךךךך - לאחרונה גזרתי די הרבה אבל בכל זאת.

למעלה