קשה קשה קשה

קשה קשה קשה../images/Emo4.gif

אתם כבר ישנים.. ואני אורזת..שוב מכבסת..שוב אורזת.. הם ניקו את חדרם..את השירותים..יצאו לים..ובערב מסיבבה עד אור הבוקר..בית הספר הסתיים..יחי החופש הגדול. ומחר הם טסים לארץ. את אספי לא אראה חודשיים. את רועי חמישה שבועות..ואחר כך פרידה לשנה..ואת יובלי? יובלי בעזרת השם יגיע סוף סוף..אוגוסט שנה לא ראיתי אותו. איך אומרים ..הלב כואב..אבל חזק..חזק. מחר אני אומרת שלום. לא לשבועיים..להמון זמן. עם חיוך..חיוך גדול..זו ההחלטה..בלי דמעות..בלי פנים עצובות..רק חיוך.. כאילו דה..הם הולכים לעשות חיים..וזה שאני עצובה..בעייה שלי לא? אז חשבתי לעצמי..מיכלי..זה הזמן להראות קצת לילדים פנים שמחות בשבילם..לא לתת להם רגשי אשמה על הנסיעה שלהם..או על זה שהם שמחים לסוע..הרי מחכים להם שם מלא חברים..וכן גם אבא. אז מתרגלת מול המראה חיוכים..אור בעניים.. והחברים שלי פה מתכננים מחר בערב..לשים עלי שמיכה..רק שלא אהיה לבד. מתרגלים..אמרתי את זה? ועכשיו רק צריכה חיזוקים לחיוכים. הבטחה של צופים..מחייכת מחר בבוקר..

למחר בבוקר נוצרת את החיבוקים שלך

ושל זואי..איך שהוא מאמינה שהיום הזה יעבור..והם יראו אמא מחייכת ולא בוכיה..חייבת..הבטחתי לעצמי..עלמנאייק..מה זה חודשיים,אה?

מיכלי../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif בשבילך. שנכנסת לתקופה לא קלה. שהיום יעבור כמה שאפשר לומר בקלות . ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

Kesem_

New member
מיכלי ../images/Emo24.gif

יכולה רק לתאר לעצמי כמה זה קשה... כמה זה קורע מבפנים שולחת לך
גדול גדול ומבטיחה לעזור לך מחר לחייך

ת'אמת?

בא לי לבכות קצת עכשיו..אבל מחזיקה.. לא מתאים לי שיראו אותי עצובה.. צריך להפנים..הפעם..חיוך בגדול. מתאמנת..שמה מוזיקה..ממלאה מזוודות..ומחייכת למראה..בכאילו. בדרך כלל שלושה ימים לוקח לי להתעשת..ניראה מה יהיה הפעם.. תודה על החיזוקים מיכלי הולכת להמשיך לארוז....

Kesem_

New member
מאמינה לך

תתאפקי עכשיו.... כל עוד הם שם מחר.... אחרי שהם יסעו תבואי לפה ותתפרקי תבכי תצעקי תייללי הכל מותר לך אנחנו נהיה פה נקשיב נבין נחבק ננגב לך את הדמעות ונחכה יחד איתך להתאוששות

מיכל ../images/Emo39.gif

גם בפרידה אסור לישכוח את הימים היפים שהיו לשמר את הזכרונות ולדעת שבעוד זמן מסוים הם יחזרו ושוב תיהיו יחד

מיכלי ../images/Emo24.gif...

הפרידות האלו שהולכות וחוזרות מאוד מקשות ואת מגלה חוזק מדהים אין מילים בפי רק אוכל להוקיר את היכולות שלך חיזקי ואימצי ומשהו קטן להזכירך לשעת הצורך בקשתי רק לומר לך כמה מילות עידוד..לומר לך כי אני מאמינה שאת מטובי האנשים, אדם אשר ללא ספק ראוי להיות מאושר בחלקו ןלהצליח בכל אשר ילך אני יודעת שהדברים בחיים לא תמיד נעשים כפי שתוכננו ותוכניות לא תמיד מתבצעות בזמן המצופה אבל- בהיותך אדם כל כך נפלא כפישהינך- אנייודעת שמישאלותיך בסופו של דבר יתגשמו ובינתיים... אם אי פעם תזדקקי לעזרתי או לסתם מילות עידוד ממני כל אשר עליך לעשות הוא להגיד לי זאת כי אני עומדת לצידך חברה... ותמיד אעמוד

הגוזלים שלי עזבו את הקן.........

פרשו כנפיים ועפו........ מיכלי תהי גאה על זה שגידלת שלושה גברים למופת עבדת קשה המון שנים בלגדל אותם הגיע הזמן שלך להתחיל לחיות להנפש ולקחת את החיים בכייף תשקיעי בעצמך תהני ומלאי את הזמן שיעמוד לרשותך ביעילות מי כמונו שחווה בחייו חרדת נטישה מכיר את הרגשתך כרגע אני בטוח שאת מוקפת בהרבה חברים אוהבים בהרבה אנשים שרוצים לשהות במחיצתך זה הזמן ל"נצל" את האנשים האלה זה הזמןלספוג את אהבתם וחיבתם אלייך אני בטוח שגם אנחנו פה נהיה אוזן וכתף כשתיצטרכי תהני מפרותייך בזכותך הם חופשיים כרגע יהיה לך ולהם רק טוב אריק המתוק

זהו יוצאים לדרך.תודה אריק.

היתה מסיבה עד אור הבוקר..עכשיו חמש וחצי..בבוקר. קדימה להצגה שלי. תודה מקרב לב.

יערית

New member
גם ממני הרבה../images/Emo24.gif

כי בהחלט שאת זקוקה להם..ואל תשכחי אנחנו כאן, כמעט 24 שעות ביממה תמצאי כאן כתף ואוזן קשבת

למעלה