הטרוטקסטואל
New member
קשה לי לשים את האצבע על הרגישות
קמח חיטה מתישה אותי ועושה לי עיניים אדומות אז חשבתי לעצמי וואלה אני רגיש לגלוטן.
לאחר מיכן אכלתי תפו"א ועשה לי את אותם התופעות אז אמרתי לעצמי שאני רגיש לפחמימות מורכבות אותו הדבר קרה לי עם בטטה.
אורז לא עושה לי צרות אז הסקתי שאני רגיש רק לחלק מהעמילנים ולא לכל פחמימה מורכבת.
כבר כמה שבועות שאני אוכל את אותם הדברים (פירות, ירקות, אורז, דבש, סוכר (בקפה בעיקר), ביצים, גבינות, דגים, עוף ובשר) ואני מרגיש נפלא, עירני ומרוכז בעבודה וישן טוב בלילה.
אך היום טעמתי ממש מעט פול אולי 5-6 גרגירים והופ דקות ספורות לאחר מיכן אני מותש ועייני מאדימות.
מישהו יכול לומר לי מה יש בחיטה, תפו"א, בטטה ופול שאין בשאר הדברים שאני אוכל? אולי מישהו יוכל לתת לי סופ-סוף כיוון של פתירת החידה למה אני רגיש?
קמח חיטה מתישה אותי ועושה לי עיניים אדומות אז חשבתי לעצמי וואלה אני רגיש לגלוטן.
לאחר מיכן אכלתי תפו"א ועשה לי את אותם התופעות אז אמרתי לעצמי שאני רגיש לפחמימות מורכבות אותו הדבר קרה לי עם בטטה.
אורז לא עושה לי צרות אז הסקתי שאני רגיש רק לחלק מהעמילנים ולא לכל פחמימה מורכבת.
כבר כמה שבועות שאני אוכל את אותם הדברים (פירות, ירקות, אורז, דבש, סוכר (בקפה בעיקר), ביצים, גבינות, דגים, עוף ובשר) ואני מרגיש נפלא, עירני ומרוכז בעבודה וישן טוב בלילה.
אך היום טעמתי ממש מעט פול אולי 5-6 גרגירים והופ דקות ספורות לאחר מיכן אני מותש ועייני מאדימות.
מישהו יכול לומר לי מה יש בחיטה, תפו"א, בטטה ופול שאין בשאר הדברים שאני אוכל? אולי מישהו יוכל לתת לי סופ-סוף כיוון של פתירת החידה למה אני רגיש?