קשה לי להתאפק, אבל הנה, שרשור משטרה נוסף

מיצו

New member
קשה לי להתאפק, אבל הנה, שרשור משטרה נוסף

שני דברים, לא קשורים זה לזה, ואת מי שזה לא מעניין, אתם מוזמנים לסגור את ההודעה כעת ולא להמשיך לקרוא. האחד - היום רכבתי מאחורי קטנוע גראנד-דינק עם מספר אזרחי, עליו רכב אדם עם מעיל של משטרה, עם הכיתוב "משטרה" בגדול מאחורה. לצערי לא צילמתי כי לא רציתי לשלוף סלולרי מהכיס בעת רכיבה (לו הייתי עם אוטו זה היה מתועד), אבל השרשרת של הנ"ל היתה נפולה באופן אסטרטגי היישר על המספר של הכלי כך שלא יהיה ניתן לראות את המספר. יפה. אבל לצערי, כל עוד אין לי הוכחות אפשר לומר שאני מדמיין. לא נורא. מחר נתפוס אותו. שנית, והרבה יותר חמור - המשטרה חטפה היום על הראש, לצערנו מאוחר מדי. מספיק לקרוא את הכרעת השופטת במשפט הפיצויים שבה תבעה משפחתה של ענבל עמרם ז"ל את המשטרה - וזכתה. מי שלא יודע, נא לצפות בסרט תיעודי בנושא היום בערוץ 2 בשעה 23:05. בתמצית - הבחורה נעלמה למשפחתה למרות שיצאה לנסיעה של 5 דקות, והמשטרה לא רק שסירבה לקבל את תלונת המשפחה ולפתוח בחיפושים, אלא גם אחרי הפעלת פרוטקציה אישית וקבלת התלונה לבסוף, לא נעשה דבר למצוא אותה למרות שבוצע איכון למכשיר הסלולרי שלה שנמצא באזור פי גלילות. הכוחות שאמורים היו לצאת לחיפוש לא יצאו, וכשכבר יצאו, הם מיהרו בחזרה לתחנה כדי להספיק להחלפת משמרת. רק כ- 6 שעות אחרי שהתלונה הוגשה הועלה מסוק לאוויר, ומצא את הנעדרת. כשהגיעו אליה הכוחות היא עדיין גססה, ומתה להם בידיים. ככה המשטרה נראית חברים. ככה. ואם אין לכם קומבינות או פרוטקציות, ואם אין לכם תעודת קומבינטור או איזה סידור אישי, אתם יכולים לחפש את החברים שלכם. ynet רצח ענבל עמרם: "צריך פרוטקציה לחפש נעדר" - חדשות היום http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3945975,00.html אני מאחל לכולנו שבחיים לא נצטרך את שירותיהם במקרה חירום. אבל מה שבטוח, בכל אינטראקציה עם המשטרה לדעתי חובה לתעד את המפגש, להקליט ולצלם, ולקוות שלא תצטרכו את זה. אבל אם כן, חס וחלילה, לתבוע להם את התחת על כל שקל שיש להם, ולתבוע חזק חזק. כי לא יתכן שהגוף שאמון על ביטחון ושלום הציבור יזלזל כך בציבור שמשלם את משכורתו. שוטרי משטרת ניו יורק כותבים את המוטו To Serve and Protect על הניידות שלהם. אצלנו המחשבה על זה פשוט מעלה גיחוך.
 
עם יד על הלב מיצו

אתה לא מסתיר מספר ? לא ש'כפת לי, אבל נראה לי מגוחך העליהום שאתה מוביל על המשטרה באופן שיטתי בפורום הזה. שריפת מצלמות, תקיפת שוטרים ומה לא. זה לא יגמר טוב אם אתה שואל אותי. נתראה במצדה.
 

holy crap man

New member
איזה עליהום במח שלך.

זה בכל העיתונים. הוא פשוט מזהיר אותנו שלא לסמוך עליהם. פעם היו כמה שיכורים ליד הבית שלי וזרקו לי דברים לגינה. הרמתי צלצול למשטרה ואמרו לי בוא תגיש תלונה. אתה לא יכול לדבר עם השיכורים כי הם ידקרו אותך. אתה לא יכול לדקור את השיכורים כי יזרקו אותך לכלא. אתה לא יכול לדבר עם המשטרה כי היא זבל. בוא, תגיד לי אתה, מה לעשות?
 

Shachafm

New member
הנה מה שאתה יכול לעשות.

זה דורש קצת סבלנות ואורך רוח. אבל מה אכפת לך, במילא אתה לא יכול להירדם כי הערסים צורחים מלמטה ושוברים בקבוקים על המדרכה. אז הנה. תגיד לחברה/הורים/כלב/חצובה שלך שיחזיקו מצלמת וידאו או סלולרי ויצלמו מהחלון את מה שהולך לקרות, באופן שלא יראו אותם. אז רד לשיכורים ובקש מהם בחביבות אם כי בנחישות שיעשו לך טובה אישית ויילכו לגן הציבורי הסמוך. אל תגיד להם "תלכו למקום אחר", אתה חייב להציע להם פיתרון ספציפי - אנשים במצבם צריכים שיאכילו אותם בכפית. אם הם בני נוער, סביר שיירדו עליך קצת. אל תגיב, רק חזור על הבקשה בנימוס אבל בתקיפות ותגיד שאתה מקווה שלא תצטרך לרדת שוב בשביל זה. ואז תסתובב ותלך. יש סיכוי סביר שהם יעברו למקום אחר. אם הם ערסים כבדים, הבקשה שלך לא תעזור. הם יצחקו עליך ואולי גם קצת ידחפו וישפילו אותך. הם מחפשים אקשן ומכות. לכן קח את ההשפלה בסבבה ואל תספק להם תירוץ. בכל הזמן הזה הכלב שלך מצלם מלמעלה את המתרחש. עלה בחזרה למעלה וקרא למשטרה. צלם גם את זה, כולל מבט לשעון. היומנאית תשאל פרטים (תגיד שהם כבר שעתיים למטה ולא מראים סימני עזיבה) ותגיד לך שהיא כבר שולחת ניידת. במקרה הרע, לא תגיע ניידת. במקרה הטוב, תגיע אחרי כחצי שעה. צלם את המתרחש. יתכן שהערסים יראו את השוטרים ויתפזרו. יתכן גם שלא יתפזרו והניידת תגיד להם נו נו נו ותיסע לדרכה. צלם את הכול. אם המשטרה התנהגה בביזיונות ולא עזרה לך, שלח למחרת את הוידאו הערוך ל-YNET. שם יחגגו על המציאה. המשטרה תובך. המפכ"ל יובך. ייצא חוזר מפכ"ל למפקדי התחנות שלא יביכו כך את המשטרה שוב. משם זה יירד לשוטרי הסיור. בפעם הבאה שזה יקרה (כלומר, למחרת בלילה), הניידת כבר תעיף משם את הערסים. זהו.
 

shahf

New member
../images/Emo6.gif

"בפעם הבאה שזה יקרה (כלומר, למחרת בלילה), הניידת כבר תעיף משם את הערסים." הרגת אותי....
אתה באמת מאמין שזה מה שיקרה?!
 

holy crap man

New member
נו באמת

"הרמתי צלצול למשטרה ואמרו לי בוא תגיש תלונה." ואני לא הולך להציע לאף אחד לעבור לשום מקום. ילד בן 13.5 כבר הרג בנאדם כי לא קיבל סיגריה שביקש.
 

מיצו

New member
אגב, ואם השיכורים מוציאים סכין ו/או שוברים

בקבוק ודוקרים אותך בצוואר או במקומות אחרים, תצעק בדרמטיות "רוצחים אותי בלאט!" ותתמוטט, לא לשכוח לוודא שהחבר ממשיך לצלם הכל, לפני שמאבדים הכרה מהבעיטות של הנעליים עם השפיצים מברזל בראש. לתדרך את החבר, כמובן לפני זה, שיצלם גם איך הם מתקשרים למשטרה וצועקים על הנערה הנחמדה מאוד שיושבת לה בכיף במוקד, שרוצחים אותך. לתעד גם את השתלשלות המקרים, ולא לשכוח לסמן על השעון מתי בוצעה כל שיחה. אם אתה עדיין חי, אפילו אם בקושי, לתעד בדיוק מתי הגיעה הניידת הראשונה, מתי מד"א, ומתי פרופסור היס. לא לשכוח לוודא שאתה חי, ואז לתעד איך פרופ' היס רושם בחוות הדעת שלו שהוא מצא אותך מת. ואחרי כל זה, לשלוח הכל למייל האדום של YNET, וכמובן לתבוע לכולם את התחת. לך זה לא יעזור כמובן, אבל יש מצב שהמשפחה שנותרה תוכל להחליף דירה ולעבור למקום שבו השיכורים הם ממוצא אחר. הערה: כל האמור לעיל נאמר בהלצה מהולה בסקרזם, ציניות, והמון עצב. מי שלא מסוגל לקרוא את הדברים בפרופורציות הנכונות מוזמן להוציא את הצנון מהרקטום וללכת לקרוא משהו אחר. תודה.
 

shahf

New member
ת'כלס, חוץ מגמד עם שפם, אני לא מבין מה היה רע

לסבא בגרמניה.
 
רק שידבר יפה,שלא ישלחו נט"ן במקרה הפחות נעים

או זק"א במקרה היותר גרוע. זה לא רעיון טוב לדבר עם שיכורים עם בקבוקים,אולי תהיה איזה אי הבנה,או שהם לו מבינים עברית ויהיה שם סלט.
 

מיצו

New member
ואף אחד לא מוביל שום עליהום.

לא שריפת מצלמות, לא עבירה על החוק ולא כלום. אנשים מוציאים את מה שבלב שלהם, וכל עוד זה לא עובר על החוק הכתוב, אין שום בעיה עם זה. אם, מר טרול, אתה חושב שאני מסית או מוביל מסע "עליהום", אתה מוזמן לבדוק היטב הודעות שלי, במיוחד אלה שקשורות למצלמות. אני מניח שתתפלא למצוא בחלקן הקשורות לעניין, הודעה שאומרת בפירוש שאסור לעבור על החוק. אז כן, נפגש במצדה. ואם אני אגלה שאתה
אז לצערי אצטרך למחוק, שוב. אין ברירה.
 

NtinKnssAnmr

New member
נראה לי שההצעה לצלם מפגש עם שוטר

היא לגיטימית לגמרי ואף מומלצת ברוב המקרים. אם כי יכולה להיות לה תופעות לוואי כגון התעצבנות של השוטר על האוחז במצלמה וכתוצאה מכך התחשבנות איתו בדרכים שונות (בקרוב מאד יהיה מותר להם לבצע אפילו חיפוש גופני ללא חשד סביר).
 

Nihil F2

New member
../images/Emo45.gif ואבוי לאותו אחד שירגיז שוטר בעל סמכות...

שהרי סמכותם בלתי מוגבלת כבר היום. חיפוש בחשד סביר? תגדיר חשד סביר- אולי זה שאני צעיר, זה חשד סביר? או שיש לי ראסטות זה חשד סביר? תעיז לשלוף לשוטר פלאפון או מצלמה, ופתאום הוא הופך לסופר פדאנט, ומזמן את כל חבריו לזירה, ומעבירה כמו נהיגה בקלות ראש אתה יוצא עם זימון למשפט, הורדה מהכביש, קנסות, וכמובן אחרי חיפוש מדוקדק. ותגיד יפה תודה שלא לקחנו אותך לתחנה ללילה. A.C.A.B
 
למעלה