קשה לי! טירגר! תיקראו את זה בבקשה!

halar

New member
קשה לי! טירגר! תיקראו את זה בבקשה!

קשה לי כאן אני לא מבינה למה דווקא עכשיו שאני אוכלת הרבה מידי ולפעמים מקיאה מאשפזים אותי ומתי שלא הייתי אוכלת לא אשפזו אותי רק איימו עלי באשפוז. זה נשמע לי כזה טיפשי. במחלקה שאני יהיה מאושפזת היו בנות אנורקסיות ובולמיות אני עכשיו מוגדרת בולמית ולא אנורקסית. אני יראה בנות רזות ממני בהרבה ואני יקנאה אני יקנאה שהם לא אוכלות כי אני היום כל כך רוצה את זה אני יודעת שאני יקנאה בהם שהם לא אוכלות ויורדות במשקל. מצפה לתגובות. אוהבת אדרת!

ב ל

New member
אדרת...טריגר!!!

באיזו מחלקה את הולכת להתאשפז? ורק כדי שתדעי, הבנות האנורקסיות באישפוז כן אוכלות והן יאכלו אםפילו יותר ממך, לאנורקסיות נותנים לאכול שם 3000 קלוריות, ואם את במשקל יעד שלי אין מושג, אז את תקבלי בסביבות ה-2000 להגיד לך את האמת, גם אני תמיד רציתי להיות אנורקסית, וקינאתי בכל האנורקסיות שיכלו להרעיב את עצמן, אבל שאני הגעתי לאשפוז בתור בולמית, הבנתי שזה לא כל כך כיף להיות אנורקסית, ועד כמה שזה נשמע דפוק להגיד את זה אבל זה נכון, אני הייתי במצב יותר רע מכל שאר האנורקסיות והיה לי יותר כיף כי הרגשתי יותר חולה.... לא יודעת למה אני מספרת את זה אבל גם בולמיה היא מחלה בפני עצמה... ולכל מחלה יש את הסימפטומים שלה, אני התנחמתי בזה שיכלתי להקיא אחרי הארוחה והן לא יכלו הן היו צריכות לשבת ולסבול בשקט...

הרקדנית

New member
אוי אוי..

זה לא עניין של תחרות.. מי חולה יותר, מי רזה יותר אין פה תחרות בין שתי המחלות. שתיהן מסוכנות ! שתיהן הורגות ! אדרת, את חולה מאוד מאוד את מוכרחה להתאשפז מהר ככל האפשר, עם או בלי רצון..כרגע זה לא משנה אחרי שייצבו אותך שם, אולי תחשבי קצת יותר בהגיון . וחוץ מזה..אני תוהה.. אם מתאשפזים אז מה הטעם בלהקיא אחרי הארוחה ? את מי אתן חושבות שאתן מרמות ?! אם לא תאספו את עצמכן באישפוז תשארו שם תמיד..אז מה הטעם ?!

נועה18

New member
../images/Emo128.gifאנורקסיה ובולמיה

את חושבת שלאנורקסיות יותר קל מבולמיות, אבל זה ממש לא נכון. זה אולי מחלות שונות אבל הם דומות מאוד. בשניהם יש סכנת מוות וקשה מאוד להתגבר עליהם. ההבדל הגדול ביניהם הוא שאנורקסיות צריכות לעלות במשקל, וזה קשה מאודלעשות את זה. הרבה זמן הם היו רזות ולא אכלו כמעט ופתאום הם צריכות לאכול הרבה (3000 קלוריות) ולעלות הרבה במשקל. אני יודעת שאת חושבת שהכי חשוב להיות רזים , אבל המצב הזה לא נשאר הרבה זמן. או שמבינים שצריך לתפוס את עצמך בידיים או שמגיעים לאישפוז ואפילו לפסיכיאטרית. לפי דעתי, את צריכה ללכת לאישפוז, ואני יודעת שאת תוכלי להתגבר על זה ואולי זה יעזור לך שתקבלי תפריט יותר קטן מהאנורקסיות. אולי זה יעשה לך יותר טוב בהרגשה הפנימית.

למעלה