קרקע חקלאית בראשון לציון - עזרה בבקשה

יניב 279

New member
קרקע חקלאית בראשון לציון - עזרה בבקשה

הציעו לי לקנות קרקע חלקאית בראשון לציון בגוש 3633 - מישהו מכיר או שמע על הקרקע באזור הזה ? תודה מראש, יניב.

פרל דוד

New member
גוש 3633 -לא כולו בראשל"צ.

גוש 3633 הינו גוש המקיף ומוקף ע"י מערכת כבישים מהירה [431] החוצה אותו באלכסון,וכבישים נוספים המובילים לכפר הנוער ע"ש יוהנה ז'בוטינסקי. חלקים מהגוש הופקעו לטובת סלילת הכבישים האורכיים והרוחביים, האיזור ככלל מאוד רועש . בחלקיו המזרחיים והדרומיים של כביש 431 חלה תוכנית שימור ארצית 21/3 המחייבת הליכים בולת"א כדי לשקול בכלל שינוי, האם אתה מכיר מישהו שירצה לגור [בהנחה שיבנו שם] כשמסביבו מערכת כבישים רועשת 24 שעות ביממה, וזו גם התשובה לגבי עתידו של הגוש. מכיוון שלא מסרת אינפורמציה על איזה חלקה מדובר ולכן אני מתייחס באופן כללי לכל הגוש. הסיכויים שבעתיד תשונה התב"ע קלוש ביותר. 13.12.2009 התש"ע, בכסלו כ"ו , קובץ התקנות -מס' - 6835 תחום ראשל"צ כפי שנקבע ברשומות- גוש 3633 חלקות 1 עד 11 - 13, 14, 16 עד 19, 24, 26 עד 50 , 77 עד 79 , 81, 82, 84 עד 87, וחלק מחלקות 72, 15,

פרל דוד

New member
עוד מידע על גוש 3633.

באורטופוטו מאתר עירית ראשל"צ ניתן לראות איך רואים במחלקת הנדסה בעיריית ראשל"צ את עתיד החלקה. [שטח ירוק] במידה והיה עתיד לאיזור האם אתה סבור שהיו מנסים למכור לך ולאחרים חלקות קטנות במושע ?

רק מלראות את התצ"א...

רק מלראות את התצ"א שהעלה דוד ניתן להבין כי מדובר באזור סבוך של כבישים ומחליפים וצמתים שיש לו הגבלות רבות של תמ"א 3 ושאר קווי בניין. גם תחנת תדלוק אין סיכוי כי תמ,א 18 לנמינה מדברת על מרחקים מינימליים מצמתים ומחלפים וחיבורים... אני לא הייתי חושב לרכוש דבר כזה.

למעלה