קרן. בוקר טוב לך. תראי מה יש לי?
D dikla yoktan New member 20/5/06 #2 וכמובן בוקרטוב לכל החברים../images/Emo96.gif../images/Emo210.gif
ק קרן ניב New member 20/5/06 #3 אויש אויש איזו זוועההההההההה תודה מתוקה שלי.. אבל לא יכולה לראות את עצמי פה.... בוקר אור גם לך.
ק קרן ניב New member 20/5/06 #4 בוקר טוב לכולם ולירדנוש היקרה../images/Emo140.gif שיהיה בהצלחה היום לאדי בטלר בארוויזיון..אמן.
ק קרן ניב New member 20/5/06 #8 אם אני לא טועה את הימנית ביותר..? איזה קטעים איך כולם שונים פה מהיום.. תראו את אלברטון כפרות עליו.
ש שמוליק דואק New member 20/5/06 #11 ../images/Emo6.gifאני יודע כבר שאלתי אותך את זה פעם. יאללה אני זז, הטבריינים קוראים לי לאכול
ק קרן ניב New member 20/5/06 #15 יש לכולכם ד"ש מירדנה... יש לה פשוט שישי שבת מאוד מאוד עמוסים לכן לא היה לה זמן להכנס לכאן.
D dikla yoktan New member 20/5/06 #16 יפה קרן. כתבתי לכולם שם על המצח. חסרים לי רק כמה שמות בודדים של פרצופים מוכרים שאיכשהו אני לא מצליחה להזכר בשמם. מי כיול לעזור?
יפה קרן. כתבתי לכולם שם על המצח. חסרים לי רק כמה שמות בודדים של פרצופים מוכרים שאיכשהו אני לא מצליחה להזכר בשמם. מי כיול לעזור?
ק קרן ניב New member 20/5/06 #17 יואו דקלה איזה ענקית את איך את זוכרת את כל השמות.. אם היית שואלת אותי.. היתי מזהה שם אותי 6-7 אנשים. ואיך רינה הזו היתה מוכרת לי.. לא זכרתי את שמה. זה רינה מוסקוביץ' או משהו כזה נכון? את כל אלו שלא כתבת.. אני גם לא מזהה. סורי.
יואו דקלה איזה ענקית את איך את זוכרת את כל השמות.. אם היית שואלת אותי.. היתי מזהה שם אותי 6-7 אנשים. ואיך רינה הזו היתה מוכרת לי.. לא זכרתי את שמה. זה רינה מוסקוביץ' או משהו כזה נכון? את כל אלו שלא כתבת.. אני גם לא מזהה. סורי.
D dikla yoktan New member 20/5/06 #19 כן. נכון. לא זכרתי את שם המשפחה שלה נחכה לשרית או מישהו שמופיע בתמונה הזאת. אני מקווה שהיא תדע.
D danashi New member 21/5/06 #23 הי דיקלה, תוספת זו שיושבת מצד ימין היא קרן צדוק. לא דיברתי אתה בערך 7 שנים. הילדה שלידה היא ... נדמה לי אחות של קרן, לא זוכרת שם.
הי דיקלה, תוספת זו שיושבת מצד ימין היא קרן צדוק. לא דיברתי אתה בערך 7 שנים. הילדה שלידה היא ... נדמה לי אחות של קרן, לא זוכרת שם.