קרם קוקוס/חלב קוקוס מה ההבדל?

קרם קוקוס/חלב קוקוס מה ההבדל?

מעבר לכך שהקרם קוקוס סמיך יותר, האם הוא משמש לאותם מטרות או בישול או שאני מתבלבל?

תודה
 

Minerva

New member
אחוז השומן והסמיכות

כמו ההבדל בין חלב לשמנת מתוקה
 
האם מתכונים שכוללים חלב קוקוס

לדוגמא רטבים למינהם, אורז בחלב קוקוס וכדומה, אם אני ישים קרם קוקוס האם המתכון יצא מתוק/סמיך יותר?
או שהקרם קוקוס בכלל לא יתאים למתכונים שמבוססים על חלב קוקוס?
 
בעיה

הרבה פעמים יש בילבול כמו שלך, אפילו אצל אלה שעורכים את המתכונים. לפעמים הם משתמשים בקרם, וחושבים שהכל זה "חלב", וכך כותבים במתכון.
 
פשוט מאוד

קרם קוקוס הוא התוצר הישיר של סחיטת הקוקוס. חלב קוקוס הוא קרם קוקוס שמהול במים ביחס 1:1.

לפחות כך הוסבר לי בתאילנד, ע"י כמה מביני דבר.
חלב קוקוס הוא לא מוצר "נחות" (ממה שלכאורה אפשר לחשוב בגלל הדילול) אלא יש לו את השימושים שלו).
 
למעלה