קרם עניים-המלצות?

o r o r

New member
קרם עניים-המלצות?

שלום יש המלצות לקרם עניים באזור ה 100 ש"ח? תודה

טיי 1

New member
תלוי לאיזה מטרה, קרם מצויין

הוא קרם לחות של ניוואה בסביבות ה 100 ש"ח - קרם עיניים Q10. בעיקר לקמטוטים. אבל אם אתה לא צריך למטרה זו- אז אל תשתמש בו.

CajU9

New member
Restore של Zirh

בסביבות המאה חמישים שקל לפי דעתי.. 30 מ"ל

CajU9

New member
זה לא זיקר

זה "זיר".. אם אתה מכיר זו חברה שמשווקת מוצרי קוסמטיקה וטיפוח לגברים "בלבד".. חח חבל, המוצרים שלהם מאוד טובים. אני לא יכול להמליץ לך על משהו אחר כי לא ניסיתי את של חברות אחרות.. גם בשל זיר לא השתמשתי מהסיבה הפשוטה שאני לא צריך.. אבל עד כה אני מבסוט מהתכשירים שלהם.. אין סיבה שזה לא יהיה גם מוצלח.

o r o r

New member
תודה

תודה על ההמלצות.האמת אני צריך את ה בשביל מתנה אז אראה את הכל...אמרו לי גם על סבוקל ווישי אם זה מומלץ יותר מהזיר?

טיי 1

New member
- - -

התכוונתי אכן להמלצה על זיר. העדפתי לא לתת שמות של קרמים שלא ניסיתי אישית, אבל אם אתה לוקח בערבון מוגבל - אז בבקשה , כמה רעיונות של קרמים שלפחות נחשבים לטובים : הניוואה Q10 - בעיקר לקמטוטים. לקלרינס יש קרם לעיניים EYE GEL שאמור דווקא להיות לעיגולים שחורים. לקלרינס יש גם קרם לפנים, שנועד להשתמש בו מדי פעם כדי לתת חיות לפנים , והוא עובד נפלא בהקשר הזה - נקרא FLASH BALM. יש לאותו קרם גם גירסה לעיניים eye revive beauty flash - לפי מה ששמעתי הוא מעולה לכהות מתחת לעיניים. אם הוא עובד כמו הקרם לפנים - אזי שיחקת אותה. קרמי העיניים של לנקום , הישנים יותר - להתרחק מהם. מצד שני ה Resolution לעיניים, וה Renergie לעיניים נחשבים טובים ואפקטיבים . פרט לזה, ייתכן מאוד שכהות מתחת לעיניים היא דווקא בגלל שימוש בקרם של מתאים לשם. אם אתה סתם מורח באיזור קרם כלשהו, יכול להיות שבמצטבר הוא גרם לבעייה. כדי לבדוק את זה , תן לפחות שבוע או יותר מנוחה לאזור.

girl111

New member
הQ10 באמת נפלא ויש עוד קרם

שאני אוהבת ( לא יודעת למה לא קניתי שוב את הQ10), אבל קניתי את הקרם של רבלון ETERNA 27 משהו כזה- והוא גם נחמד, קליל וכייפי.

למעלה