קרם מוכן קפוא - אפשר להפשיר?
היי,
לפני כמה שבועות הכנתי קרם לעוגה מריצ' ופודינג וניל (הוספתי גם קפה). הבעיה היא שהכנתי יותר מדי ולא היה לי מה לעשות עם השאר אז הקפאתי לבינתיים כדי שאני אכין מזה יותר מאוחר גלידה (חשבתי למלאות גליליות אבל לא היה לי זמן באותו רגע).
עכשיו אני תוהה אם אפשר להפשיר את הקרם והמרקם שלו לא ייהרס או שאחרי שהקפאתי אי אפשר להפשיר שוב ועדיף לאכול אותו כך?
תודה!
היי,
לפני כמה שבועות הכנתי קרם לעוגה מריצ' ופודינג וניל (הוספתי גם קפה). הבעיה היא שהכנתי יותר מדי ולא היה לי מה לעשות עם השאר אז הקפאתי לבינתיים כדי שאני אכין מזה יותר מאוחר גלידה (חשבתי למלאות גליליות אבל לא היה לי זמן באותו רגע).
עכשיו אני תוהה אם אפשר להפשיר את הקרם והמרקם שלו לא ייהרס או שאחרי שהקפאתי אי אפשר להפשיר שוב ועדיף לאכול אותו כך?
תודה!
