קרם בורלה

אילנדיל

New member
לצערי החיפוש אצלי לא עובד ../images/Emo10.gif

אפשר לינק לאחד המתכונים בבקשה?
 
קרם ברולה של יניבניב

קרם ברולה חומרים (6 מנות): 6 חלמונים 250 מ"ל שמנת מתוקה 350 מ"ל חלב 100 גרם סוכר 1 מקל וניל מגרדים את גרגירי מקל הוניל אל החלב והשמנת. טוחנים את המקל עצמו עם הסוכר עד לאבקה אפרפרה בניחוח וניל עז ומוסיפים אל התערובת. מביאים לרתיחה ומסירים מהאש. טורפים היטב את החלמונים, ומוסיפים אליהם את תערובת החלב בהדרגה , תוך כדי השוואת טמפרטורות. יוצקים את התערובת לתבניות סיליקון אישיות בצורת "דום" (כיפה). אופים ב"בן מארי" בחום של 150 מעלות, כ- 40 דקות עד התייצבות. מצננים. שומרים את הקרם בהקפאה. כחצי שעה לפני ההגשה משחררים את הקרם מתבנית הסיליקון ומניחים על צלחת אישית. מומלץ להגיש עם סירופ קרמל – וניל איטלקי או עם מרקחת תפוזונים וקנה סוכר. מעטרים בוופל פולי קקאו פריך. ועוד מתכון מעל השולחן של חיים כהן
 

eikib

New member
אופס, הקישור הלא נכון, מנסה

בשנית.............. קרם ברולה מהופך, של יניבניב חומרים (6 מנות): 6 חלמונים 250 מ"ל שמנת מתוקה 350 מ"ל חלב 100 גרם סוכר 1 מקל וניל מגרדים את גרגירי מקל הוניל אל החלב והשמנת. טוחנים את המקל עצמו עם הסוכר עד לאבקה אפרפרה בניחוח וניל עז ומוסיפים אל התערובת. מביאים לרתיחה ומסירים מהאש. טורפים היטב את החלמונים, ומוסיפים אליהם את תערובת החלב בהדרגה , תוך כדי השוואת טמפרטורות. יוצקים את התערובת לתבניות סיליקון אישיות בצורת "דום" (כיפה). אופים ב"בן מארי" בחום של 150 מעלות, כ- 40 דקות עד התייצבות. מצננים. שומרים את הקרם בהקפאה. כחצי שעה לפני ההגשה משחררים את הקרם מתבנית הסיליקון ומניחים על צלחת אישית. מומלץ להגיש עם סירופ קרמל – וניל איטלקי או עם מרקחת תפוזונים וקנה סוכר. מעטרים בוופל פולי קקאו פריך קרם ברולה עם רימון (של מירבלי) -3 שמנת מתוקה -5 כפות סוכר -1 סוכר וניל -9 חלמונים טרופים -1 כוס גרגרי רימון -7 קעריות חסינות חום *מחממים תנור ל-150 מעלות. *מחממים בסיר בינוני שמנת מתוקה+סוכר+סוכר וניל- עד לפני רתיחה (להקפיד שלא ירתח! ) *טורפים בהדרעה את החלמונים לתוך השמנת ,תוך בחישה מתמדת. *מוסיפים תוך ערבוב את גרגרי הרימון ןמוזגים אל הקעריות. מניחים את הקעריות בתבנית גדולה, מלאה עד חציה במים. *אופים כ-40-50 דק' עד להזהבה. מוציאים מהתנור ומצננים. *לפני ההגשה משטחים כף סוכר על כל אחד מן הקרמים ובעזרת להבת ברנר מעל הסוכר מתקבל תוך כחצי דקה קרמל דק ומתפצפץ. (אפשר לקבל את אותה תוצאה עם נשתמש בסוכר חום ונכניס לגריל למשך דקה).
 
למעלה