בבקשה המתכון:
לחמניות חמאה מהירות. מתכון של ג'וליאנה אורם, לונדון. כמות: 15 סקונס חומרים לסקונס: 2 כוסות גדושות קמח (300 גרם) 21/2 כפיות אבקת אפייה קמצוץ מלח 1 ביצה 2/3 כוס חלב 60 גרם חמאה רכה או מרגרינה 1/4 כוס סוכר אופן ההכנה מחממים תנור ל-220 מעלות. לקערה מנפים קמח, אבקת אפייה ומלח. פותחים ביצה למד ליטר ומוסיפים חלב עד שמגיעים ל-200 מ"ל כולל הביצה (כ-2/3 כוס חלב). לקערת הקמח מוסיפים קוביות חמאה ומפוררים בידיים עד לקבלת תערובת פירורית. מערבבים פנימה את הסוכר. יוצרים גומה במרכז ומוסיפים מתערובת החלב כמעט הכל – משאירים בערך 20-30 מ"ל. מערבבים בידיים כמה שפחות, רק עד קבלת בצק רך ומעט רטוב. מעבירים את הבצק למשטח מקומח ולשים טיפה עד לקבלת כדור בצק חלק ללא סדקים. בידיים מקומחות משטחים את הבצק לעיגול בעובי 2 ס"מ. קורצים לעיגולים בקוטר 5 ס"מ (הכי יפה בחותכן עם שוליים מסולסלים). את השאריות משטחים וקורצים שוב עד שנשאר מספיק לכדור אחד אחרון שמגלגלים בידיים. מניחים באופן צפוף מעט על תבנית מרופדת בנייר אפייה (הלחמניות מתחברות וכך לא מתייבשות מכל הכיוונים בתנור). מברישים בשארית תערובת הביצה והחלב ואופים 8-10 דקות, עד להזהבה. מצננים 5 דקות ומגישים בתוך מפית בד לשמירה על החום, בליווי חמאה וריבה.