קריאת תיגר !!!

מצב
הנושא נעול.

shapira meir

New member
קריאת תיגר !!!

קריאת תיגר !!!
עלה לי רעיון שבהדרכה בנושא רכבת העמק לא להשתמש כהרגלי במשרוקית המשטרתית (שיש לה צליל מיוחד) אלא במשרוקית המשמיעה קול של צופר קטר. מישהו יודע היכן יש כזו?

shapira meir

New member
ומה?

קריאת תיגר !!!
עלה לי רעיון שבהדרכה בנושא רכבת העמק לא להשתמש כהרגלי במשרוקית המשטרתית (שיש לה צליל מיוחד) אלא במשרוקית המשמיעה קול של צופר קטר. מישהו יודע היכן יש כזו?
ומה?
אפסו הרעיונות? כולה משרוקית או צפצפה עם שריקת קטר.

צחקן

New member
התוצאה הראשונה בגוגל היא

קריאת תיגר !!!
התוצאה הראשונה בגוגל היא
ב"ה צעצוע- מחברת "שילב " שם יש קטרהמוצג בתור משמיע כל שירקת קטר. המחיר כמעט 70 ש"ח. אתה יכול לפרק את הקטר- ולהוצירא משרוקית! בהצלחה... .

וואלה צחקן רעיון מעניין

התוצאה הראשונה בגוגל היא
ב"ה צעצוע- מחברת "שילב " שם יש קטרהמוצג בתור משמיע כל שירקת קטר. המחיר כמעט 70 ש"ח. אתה יכול לפרק את הקטר- ולהוצירא משרוקית! בהצלחה... .
וואלה צחקן רעיון מעניין

omer landau

New member
ממממממ../images/Emo13.gif

קריאת תיגר !!!
ממממממ

יש את החנויות האלה עם הסטייל עלק כמו הפי טי עם כל מיני מוצגים מוזרים אין לי מושג איך להגדיר את החנות מתנות יקרות מאוד ומקוריות מכיר את החנות??? בקיצור פעם ראיתי שם מעין צפצפה כזאת כמו שמחברים לאופניים רק שעושה צליל של רכבת זה מה שהיה כתוב לפחות כמו כן אני זוכר שהייתה שם ערכה כזאת עם פנס לעבודי רכבת וכל מיני אביזרים של פעם שקשורים לרכבת זה היה ממש יפה אבל עלה איזה 800 שקלים אני לא סגור על זה שעדיין יש את הצפצפה הזאת ממש לא אבל אם אני אראה אני אגיד לך תנסה בפורומים אחרים אולי הם ידעו???

מאיר יקירי: קבל צל"ש ותודה ענקית על

קריאת תיגר !!!
מאיר יקירי: קבל צל"ש ותודה ענקית על
הדיסק !!!!!!!!!!!!!! אין כמוך עלי אדמות ! זה נפלא !!!!!!!!!! שלך, תמיד, אביתר.

omer landau

New member
מאיר עשה זאת בעצמך חחחחח

קריאת תיגר !!!
מאיר עשה זאת בעצמך חחחחח
מצאתי לך קישור חביב אומנם באנגלית אבל לא נורא http://www.binkyswoodworking.com/TrainWhistle.htm ומצאתי גם הרבה אתרים בהם מוכרים משרוקית רכבת הם הם עושים משלוחים רק לארצות הברית אתר כמו זה http://www.toycrafter.com/whistles/train.htm לא מצאתי אתר שמספק מוצרים לאירופה והמזרח התיכון ויש בו משרוקית כזאת אם תחפש היטב אני מאמין שתמצא מסתבר שיש אלפי משרוקיות כאלה ברשת תרשום בגוגל train whistle

shapira meir

New member
אני לא ישו ואבי לא נגר

מאיר עשה זאת בעצמך חחחחח
מצאתי לך קישור חביב אומנם באנגלית אבל לא נורא http://www.binkyswoodworking.com/TrainWhistle.htm ומצאתי גם הרבה אתרים בהם מוכרים משרוקית רכבת הם הם עושים משלוחים רק לארצות הברית אתר כמו זה http://www.toycrafter.com/whistles/train.htm לא מצאתי אתר שמספק מוצרים לאירופה והמזרח התיכון ויש בו משרוקית כזאת אם תחפש היטב אני מאמין שתמצא מסתבר שיש אלפי משרוקיות כאלה ברשת תרשום בגוגל train whistle
אני לא ישו ואבי לא נגר
הלואי והיו לי כישורים כאלו. בכל אופן תודה

shapira meir

New member
יש לי משרוקית של רועה עיזים בכרתים

אני לא ישו ואבי לא נגר
יש לי משרוקית של רועה עיזים בכרתים
גם מתוצרת עצמית, אבל לא משמיע קול כמו של קטר אלא ציפצוף משתנה בהתאם להנעת הבוכנה מפיסת קנה שנעה בתוך המשרוקית מקנה.

omer landau

New member
אני יודע ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אני לא ישו ואבי לא נגר
אני יודע

אבל זה נראה נחמד להכין כזה אם היה אפשר לקנות בארץ גם אני הייתי מזמין לעצמי משרוקית כזאת בשלושים שקלים גם אני לא הייתי מצליח להכין את זה בדיוק רב וגם זה יעשה לי צמרמורת להכניס את זה לפה עץ כזה לא מעובד וקלקר איייי
אני מקווה שתמצא מקום לקנות את המשרוקית כך רכבת צעצוע חשמלית תפרק את הרמקול הקטן בפנים עם השבב תחבר לסוללה מרובעת כזאת שים לחצן קטן ויש לך צופר רכבת קטן קטן
נראה לי אני אעשה את זה עם הרכבת שיש לי בבית ממזמן

מצב
הנושא נעול.
למעלה