קריאה ראשונה ל:

קריאה ראשונה ל:

שאקל, טטי, קרינוש, פורומית, טלי, צריכה תמיכה, פיגלט?... ועוד רבים אחרים שנטשו אותנו בימים האלה!!! איה אתם?! (אין לי מושג מאיפה הפלצתי ת´מילה "איה", אבל שיהיה...)
. אנחנו מתגעגעים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כולנו :)

טוב, עוד משהו קטן לפני השינה... ../images/Emo9.gif

מקדישה לכם שיר מאוד מאוד מאוד מאוד (!!!) אופטימי, שכתבתי די מזמן (לא זוכרת מתי, שכחתי לכתוב ת´תאריך...)
. בכל מקרה, הוא מוקדש לכולכם בהמוווווווון המוווווווווון (ולא, אני לא מגזימה עם ו´)
אהבה!!! ----------------------------------- דברים טובים ------------------ כשהשמיים התבהרו אחרי הגשם שירד והיה שקט ברחוב, שקט ממש חד. כשפתאום ראיתי קשת שעשתה לי חם בלב והשקט ברחוב כבר לא היה כואב. כשהפרח ששתלתי פרח לי, סוף כל סוף כשהגל הענק, לפתע התנפץ בחוף. כשהילד הקטן הפסיק לבכות ושוב חייך אז אני בעצם לא צריכה לרשום כאן שום המשך… כי כל מה שקרה אחר כך לא דורש הסבר מוגדר, כי כל מה שקרה הפך ת´לב למאושר. יש דברים קטנים שעושים טוב בנשמה הלוואי שרק דברים טובים יקרו כל היממה. --------------------------------- החלטתי לצרף לכם אותו דווקא עכשיו, רק כדי שתדעו, שגם אם היום לא הלך הכי טוב, מחר זה יום חדש, נכון?
ומחר - מחר הכל יכול להשתנות. don´t give up... (אוקי, זהירות!
זה עומד להישמע קלישאה)... מחר יהיה טוב!!! יכול להיות טוב, אם אתם תעשו אותו טוב ויפה!!! ואתם הרי יודעים, שגם אם קשה, תמיד יש אותנו כאן, שנעזור...
אז שיהיה לכם לילה טוב
. אתם מוזמנים לחלום עלי...
. מתה עליכם!!!
:) עדי התל-אביבית נ.ב ----- סורי על הבלבולי שכל שלי היום...

טוניה

New member
אני כאן...אבל הולכת לישון...עייפה..

יפה שלי,אני פתאום חושבת לעצמי : "היי, לא נכנסתי הרבה זמן לפורום שלי,הגיע הזמן!" אני נכנסת ופתאום אני רואה הודעה מילדה כ"כ מקסימה,יפה,ופשוט מ-ד-ה-י-מ-ה! את יודעת מי זאת?! את
יפתי,טוב לדעת שמישהו התגעגע וטוב לדעת שזאת את!
טוב אני עפה לישון...ס-ח-ו-ט-ה-ה-ה-ה-ה-ה-ה מעייפות... *פיהוק*
אז נתראה מחר ועד אז...אל תשכחי ש...
אוהבת
כ"כ
שקשה
לתאר
כמה!
(((((
לילה טוב יפתי...!
)))))
בעצם...לילה טופפפפפ לכוווולם! מקסימים שלי!
-אני-

למעלה